........Powiem po mojeju po rana kawak i ci nasi komętatorzy

miło posłuchać jak oni mówią.... skoro na każdym torze SEWTY CAR prowadzi cały peleton to jakieś inny jest,tu był BENTLEJ typowa limuzyna szok typowy gdzie ja jestem ...to przecież Finał 2013..............Wyścig fajny 1 była walka miła na tym fajnym torze szkoda tylko że dziadek Targinii nie miał silnika dobrego (fochy coś w tyum stylu) ale mechanicy się szybko uporali i zrobili autko na 2 wyścig...
1. Yvan Muller (F) Chevrolet Cruze
2. Tiago Monteiro (P) Honda Civic WTCC +1,265
3. Robert Huff (GB) SEAT Leon WTCC +1,592
4. Norbert Michelisz (H) Honda Civic WTCC +5,147
5. Alex MacDowall (GB) Chevrolet Cruze +7,096
6. James Nash (GB) Chevrolet Cruze +7,632
7. Marc Basseng (D) SEAT Leon WTCC +18,148
8. Pepe Oriola (E) Chevroler Cruze +20,345
9. Stefano D'Aste (I) BMW 320 TC +20,644
10. Tom Boardman (GB) SEAT Leon WTCC +21,213
Było tez wesoło jak młody chłopina zaliczył bandę i dwie przednie opony przebite buda się cala ostro trzęnsie ......ale jakoś chłopina dał radę dojechać do swoich mechaników.

...
2 wyścig.............
1. Robert Huff (GB) SEAT Leon WTCC
2. Pepe Oriola (E) Chevroler Cruze +0,723
3. Tom Coronel (NL) BMW 320 TC +1,173
4. James Nash (GB) Chevrolet Cruze +2,909
5. Alex MacDowall (GB) Chevrolet Cruze +3,428
6. Yvan Muller (F) Chevrolet Cruze +4,642
7. Marc Basseng (D) SEAT Leon WTCC +5,665
8. Franz Engstler (D) BMW 320 TC +18,982
9. Gabriele Tarquini (I) Honda Civic WTCC +30,963
10. Ho Wai Kun (MO) BMW 320si +47,079
9. Stefano D'Aste (I) BMW 320 TC +20,644
10. Tom Boardman (GB) SEAT Leon WTCC +21,213
To co tu się działo to o pomstę woła dzwon jak ich mało chłopaki ostro polecieli na prostej pocałowali miło bandę..juz na samym początku 6 poleciało na bok..Dziadek Targuini awansował bo on startował z parku mszyn

wiec liczyłem że będą w jego zasięgu punkty.......

2 dzwon to naprawde nie rozumiem chłopaków jadą noga w podłodze i jeden wali ostro w drugiego lecą części grube euro..na jednym zakręcie że ten facet co pomagął kierowcy wysiąś z autka że on nie ma siniaka żadnego to

odlot...ale to było do przewidzenia na tym torze to typowa ruletka albo ja albo ty jedziesz szybciej pocałuj bandę to ona ci oda z drugiej strony.....
Wielka szkoda ze sezon się już skończył już wiem jedno 6/04/2014 ponownie zasiadam do TV i fajnych kometatorów

i oglądam 1 wyścig oj będzie grubo się działo bo citroen wkracza na tory....Łada tez nowe autko stworzyło potwór .z Rosji...........
Do zobaczenia za rok,dziękuję .......
Rafał