przemo330ci napisał(a):
to było pod koniec lipca także nie tak dawno... ;/ jak sobie chcą i tak kierownice już obszyłem... i jestem zawiedziony ich postępowaniem.
Ja:
Kod:
znalazlem taki projekt na moim modelu kierownicy (w zalaczniku) Taki projekt ile by kosztował ?
Tadek:
Kod:
Witam koszt przeróbki to 1200zl z obszyciem
Ja:
Kod:
Witam ponownie. Jeżeli chodzi o ten projekt to chciałbym zapytać tak szczerze. Skąd ta cena? Chodzi o to, ze ktoś już taką ma i żeby odstraszyć klienta bo to jednak indywidualna, czy używacie jakichś innych materiałów na taki projekt. A jeżeli chciałbym tylko te zniekształcenia które są po obu stronach i kończą się nad ramieniami kierownicy to ile bym musiał zapłacić z obszyciem i bez?
Tadek:
Kod:
witam,
wykonanie kierownicy indywidualnej zajmuje ok 3 tygodni, materiały, koszty robocizny a prosze pamiętać że w tym kraju dobry prawnik nie chce pracować za miske ryżu.
Nie wykonujemy przeróbek kierownicy bez obszycia, albo kompleksowo albo wcale. Ewentualnie może Pan sam przerobić swoją kierownice i przyslać do obszycia i zaplacić samo 250zł za obszycie.
Ja:
Kod:
wiec jezeli chcialbym same wyżłobienia nad ramieniami oraz oraz normalne obszycie to ile musiałbym zapłacić?
Tadek
Kod:
wyprofilowania i gabka 2mm + 150zl.
Ja:
Kod:
ok czyli za 250 + 150 kierownica jest obszyta + ma te zaznaczone na rysunku teraz przezemnie wyprofilowania? Mozna wybrac 2 rodzaje skóry ?
Tadek:
Kod:
za 150 wyprofilowania górne na kciuki jak w e46 m3, koszt przerobki kierownicy ze zdjęcia podawałem wczesniej
czyli tak jak mówię, za zrobienie tych 2 wyprofilowań dopłaca się i to grubo. Mało tego tobie zrobili za 280 a mi proponowano 250 + 150 za obszycie + bicepsy + pogrubienie (bo to chyba do tego jest ta gąbka) czyli jednym słowem nie każdy klient traktowany jest jak człowiek.. jednemu za 280 obszywają z dodatkami a drugiemu wciskają 130 zł więcej, nie mówiąc już o cenie za wyprofilowania... a nawiązanie do prawnika i miski ryżu jest kompletnie nie na miejscu. Skoro podajecie taką cenę to miejcie na uwadze to, że większość ludzi chce wiedzieć za co płaci w takim wypadku, bo powiadomienie, że wykonanie zajmuje 3 tyg nie tłumaczy dalej DLACZEGO taka cena. Mało tego naprawdę wątpię, że zrobienie takiej kierownicy zajmuje 3 tyg... carbonu tu nie widzę, jedyne co mogłoby podnosić tak drastycznie cenę, to te gumowe wstawki ale ja ich nie chciałem chciałem tylko wyprofilowania.