fotki ;]

eee narazie to jest tragedia na kólkach ... tzn powoli doprowadzam je do zadowalającego stanu i wyglad zozstawiam na koniec
więc zdjecia bedą pozniej .. narazie nie mam czym zrobic ... postaram sie opisać ;]
z zewnątrz ... ciemno zielony wpadający w grafit metalic ... po robieniu blacharki ... z zewnatrz widać wymieniane progi .. jeszcze nie wylakierowany ... generalnie duzo minii/koriny roznie to nazywają ;] wyglada jak krówka ponizej przetloczenia ...
chciali ukraść mi koła ... ale auto stało na sniegu i obsunał sie komus lewarek - pozostałosc ..mocno wgięty próg
przedni zderzak chrom ... środkowa cześc rdzawa ... generalnie przedni zderzak do wymiany ... dokładka bbs z inteligentnie wykonanymi wycieciami na dodatkowe halogeny ...
auto posiada ospojlerowanie dookoła .. posiada jakies progi w tej chwili zdemontowane ... z tyłu posiada pod chromowanym zderzakiem ktory delikatnie zmatowiał ... coś na kształt dokładki ... pasuje wzorem do przedniego bbsa ...
auto posiada jeszcze lotke na klapie ...
------------------------------------------------------
dalej wnętrze ...
fotele no powiedziano mi ze to recaro od alpiny e28
wszystko łacznie w boczkami w drzwiach jednakowo obszyte .. ale chce obszyc jeszcze raz ... w jasnym kolorze
kiera alpiny momo /galka alpiny/ zegary alpina ///w tym predkosciomierz do 260 km/h niezamontowany lezy na pólce
------------------------------------------------------------
generalnie nie wiele brakuje aby zrobic z tego dośc udaną replike alpiny
posciagałbym te całe ospojlerowanie i poszukał dokładki alpiny na przod
bardzo mozliwe ze bede miał równiez dokładnie odwzorowane kopie naklejek alpiny ktore biegły po boku auta
to moje pomysły
nie jestem fanem choinkowego tuningu ...
ale za to ubóstwiam chrom

chciałem równiez dośc znacznie obnizyc auto i zalozyc jakies dośc duze felgi o klasycznym wzorze np bbs rs lub alpina a w tej chwili auto porusza sie na alpinalook 15x7j