BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 06:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 124  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: F1 TYPER SEZON 2013 - dyskusja
PostNapisane: 25 października 2013, 19:31 
Uzależniony od forum :)

nie jeden by chciał mieć taki model w swojej sypialni lub biurze na ścianie zamiast zdjęcia w własnego wesela :rotfl: :rotfl: :rotfl: ale modelka też niczego sobie :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: oj te paski więziene................Pan Prokurator na pewno by ją przesłuchał :hyhy: :hyhy: :hyhy: ........

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 27 października 2013, 12:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 318i 96r.
Kod silnika: M52B28TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=88829
IV tytuł mistrzowski dla Sebastiana Vettela :25: :25: :25: :25: :25: :25: :25: :hurra: :hurra: :hurra: :padam: :padam:

Piękne zachowanie Sebastiana w stosunku do zespołu i kibiców

To jest bez wątpienia najbardziej emocjonująca niedziela w tym roku :), chociaż nie mogłęm się zdecydować czy oglądać Samochód marzeń z udziałem legendarnej M5 czy start wyścigu - wygrał samochód marzeń :P.

Ale reszta wyścigu też była ciekawa, kłopoty Webera piękna jazda Romain Grosjean :padam: i zasłużony tytuł mistrza dla Vettela.
Poza tym niedługo dowiemy się (ale to formalność) czy Robert Kubica zdobędzie mistrzostwo świata w swojej klasie gdzie zdominował rywali i 10 miejsce w generalce :super: :hurra:, do tego wspomniany dobry odcinek Samochód marzeń i ładna pogoda za oknem- przynajmniej u mnie :P

Osobiście życzę Vettelowi aby zdobył kolejny tytuł z rzędu aby pobić kolejny światowy rekord w historii F1, który do tej pory ustanowili Schumacher i Fangio
Dobrze że w naszej rywalizacji nie ma jeszcze mistrza ;)

Obrazek

Ostatnio edytowano 27 października 2013, 13:02 przez Mira_s1987, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 27 października 2013, 12:36 

Witam maniaków F1...................

No i kolejny wyścig za nami grubo chłopy latali po torze już myślałem ze założą sobie światła przecie młgowe.bo taka mgła na niebie ze ho ho ho :niepewny: :niepewny: wygrało cudowne dziecko na niego niema mocnych albo już sam nie wiem jak to nazwać :niepewny: :niepewny: Moje byki też niezłe sobie radziły do pewnego momentu Alonso kogoś pocałował na jednym zakręcie i ponownie parę euro poleciało,póżniej jakoś mu autko nie chciało mu skręcać biedak namęczył się ta biblią kręcić........Srebnne strzały mają w tym roku jakieś inne opony bo ich bolidy jakoś driftem nawet potrafiły zajechać .....ale nie wiem czy ktoś to grubo zauważył ale ich stoliki do wódki na prostej tak się trzęsły że myślałem ze zaraz bolid rozwalą,inne zespoły jakoś tego nie mają.............fajna walka dwóch czarnych dam nie wiem tylko poco skoro jadę już na podium.głupota czy zmęczenie już dalej nie chce mi się jechać wiec wysiadam.....drugi czerowny byk też niezle jechał ale jakoś mu powietrze zeszło bo zakończył wyścig na 4 miejscu mógł cisnąć te czarne damy było by kolorowo na podium anie niebieski i czarny kolor :rotfl: :rotfl:
Ponownie wielki żal tego chłopiny kangura dali mu alternator z może jakieś przeceny teraz wiadomo święta za pasem wiec ludzie wszystko kupią aby dziecko cieszyło się pod choinką.......... a tu jechał na podium czuł smak szampan a tu dupa kto dał plamę wszyscy wiemy ELF :wsciekly: :wsciekly: .to co że za rok nie będzie go w naszej rodzinie F1 to nie powód że by go tak żegnać .....jak dziadka Szumiego żegnaliśmy to bolidy BMW miały napisy dziękujemy miło było na to patrzeć..........ale jak chłopina zaparkował niem ...czy przed płotem coś za darmo rozdawali czy coś takiego bo kibice szybko lecieli jak jakieś dymy tu były........
Kolejny wyścig już u kolegów w prześcieradłch też będzie się grubo tu działo.szampan i ten magiczny piasek na torze...........

Ps. panowie za tydzień........................ WSZYSTKICH ŚWIETYCH.................uwaga na drogach do domów rodzinnych lecicie to cali i spokojnie wracacie ..................szerokości i przyczepności tylko życzę gumowych barierek.......pamiętacie macie rodziny a one nie lubią płaczu .........

Św. pamięci Młody 1999 Toruń
Św. pamięci Kosa 2000 Poznań
Św. pamięci Kopernik 2002 Toruń

ich już z nami niema

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 28 października 2013, 19:57 
Zacna persona forum

:hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:

Obrazek

PostNapisane: 2 listopada 2013, 06:40 

ten to ma zdrowie nie płacą tyle czasu a dalej dla nich jeżdzi......

http://f1.wp.pl/kat,101074,title,Raikko ... omosc.html

PostNapisane: 2 listopada 2013, 10:41 
Forumowy terrorysta

Lotus sobie reklame robi :dobani: .

Wyscigowy weekend Porsche Supercup juz bez Edwardsa, do tego WTCC i F1.

PostNapisane: 2 listopada 2013, 11:35 
Forumowicz

aniołki napisał(a):
ten to ma zdrowie nie płacą tyle czasu a dalej dla nich jeżdzi......

http://f1.wp.pl/kat,101074,title,Raikko ... omosc.html

Trochę rozumiem Raikkonena, że chce zapłaty za swoją robotę, ale bez przesady. Na biednego nie trafiło. Na chleb na pewno mu nie zabraknie. Lotus ma problemy finansowe, ale w końcu mu zapłaci. Zwykli ludzie nieraz nie dostają pensji po kilka miesięcy w firmach z problemami finansowymi i też muszą sobie radzić.
renoraines napisał(a):
Lotus sobie reklame robi :dobani: .

Wyscigowy weekend Porsche Supercup juz bez Edwardsa, do tego WTCC i F1.

Raikkonen też.
Do tego jeszcze GP2 i GP3, które będą znacznie ciekawsze ze względu na otwartą kwestię tytułu. W GP2 w porannym wyścigu tytuł zapewnił sobie Leimer, a w GP3 po południu będzie walka Regalii z Kvyatem, który w przyszłym roku będzie jeździł w Toro Rosso. Kvyat zdobył P1, Regalia tylko P10, a dzięki P1 strata Kvyata wynosi już tylko 3 punkty.

PostNapisane: 3 listopada 2013, 16:40 
Fan F1

Moje BMW: E36 Compact
Kod silnika: M43TUB19
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157698
No Panowie, napisze ktoś jakiś skrócik co sie działo? Bo nie udało mi sie obejrzeć i tylko znam wyniki :(

PostNapisane: 3 listopada 2013, 18:12 
Zacna persona forum

A co to było z Kimim nie widziałem wyścigu - strajk, czy awaria?

Obrazek

PostNapisane: 3 listopada 2013, 18:18 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Mira_s1987 napisał(a):
A co to było z Kimim nie widziałem wyścigu - strajk, czy awaria?

Mira_s1987, awaria => http://www.mototube.pl/film/15380/gp-ab ... o-starcie/

PostNapisane: 3 listopada 2013, 20:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
PiotrekW, uważam że to dobry pomysł z typowaniem na PW :ok: Może być bardziej emocjonująco :hyhy:
Przykładowo - osoba z 1 miejsca może celowo obstawiać identycznie jak osoba z 2 miejsca, przez co zapewni sobie tą samą przewagę punktową. Tym samym nie będzie obstawiać tak, jak uważa lecz chytrze :P

PostNapisane: 3 listopada 2013, 20:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
Też jestem za typowaniem na PW, będzie uczciwie.

PostNapisane: 3 listopada 2013, 20:48 

Właściwie to czemu nie, jak dla mnie również może być.

PostNapisane: 3 listopada 2013, 20:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Compact
Kod silnika: N42B18
Też jestem za typowaniem na pw. Możemy taki system wprowadzić od przyszłego roku plus dla większych emocji obstawiać PP i WYŚCIG przed Q. Będzie się wtedy liczył prawdziwy fart :)

PostNapisane: 3 listopada 2013, 21:28 
Forumowy terrorysta

fr33dom napisał(a):
Też jestem za typowaniem na pw. Możemy taki system wprowadzić od przyszłego roku plus dla większych emocji obstawiać PP i WYŚCIG przed Q. Będzie się wtedy liczył prawdziwy fart

Nowy sezon, nowe zasady, nawet typowanie przed Q, ok.

Aktualnie jak wspomniałem
renoraines napisał(a):
Bezsensowne rozwiązanie z typowaniem na PW ponieważ
1)nie zmienia się zasad w czasie trwania
2)typowanie w temacie czyli jawnie i przejrzyście, nikt nie bedzie miał do nikogo pretensji.

+
renoraines napisał(a):
Zazdroscicie, ze prowadze, jak dzieci :rotfl: . Bezsensowna zmiana ustalonych zasad w trakcie sezonu jest celowa przeciwko mnie z wiadomych zaszłości i też jak wyżej zostało to napisane, ze przeciwko mnie.
Trzeba też Ciebie piotrekw kontrolować, bo raz ze się mylisz, a dwa zdazylo się Tobie typować po czasie i co niektóry mieli problem, ze to wypomniałem, nawet niebiorący udział w ogole w typowaniu, co jest absurdem, ze osoba nie typuje, a kwestionuje :rotfl: .

PostNapisane: 3 listopada 2013, 21:35 
Zacna persona forum

Ja też jestem (byłem :P) w czołówce i nie typuje jak inni tylko po swojemu nigdy nie kopiowałem od nikogo, ale jestem za typowaniem na PW i przeciw :P.

Teraz należy dokończyć ten sezon po staremu a nowy... się zobaczy :P

A i przypominam że w http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=10&t=127335&p=1737432#p1737432
nie dyskutujemy :P w tamtym tylko typujemy , ten jest temat do tego :)

PiotrekW, dzięki za poprawki w tabeli ;)

Obrazek

PostNapisane: 3 listopada 2013, 22:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
renoraines, jeśli ma być uczciwie to typowanie na pw jest dobrym rozwiązaniem,
zróbmy głosowanie i będzie uczciwie.
renoraines napisał(a):
Bezsensowna zmiana ustalonych zasad w trakcie sezonu jest celowa przeciwko mnie z wiadomych zaszłości i też jak wyżej zostało to napisane, ze przeciwko mnie.

może wyjaśnisz te zaszłości?

renoraines napisał(a):
Trzeba też Ciebie piotrekw kontrolować, bo raz ze się mylisz, a dwa zdazylo się Tobie typować po czasie i co niektóry mieli problem, ze to wypomniałem, nawet niebiorący udział w ogole w typowaniu, co jest absurdem, ze osoba nie typuje, a kwestionuje :rotfl: .

Nie myli się ten, kto nic nie robi.

PostNapisane: 3 listopada 2013, 23:50 
Forumowy terrorysta

Pawel!, dobrze, ze wspomniales o uczciwości. Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.
PiotrekW napisał(a):
Proszę również o uczciwe typowanie i szanowanie innych uczestników zabawy. W zeszłym roku były incydentalne przypadki, które mi osobiście bardzo się nie podobały i uważam je za próbę oszustwa tzn. dana osoba podała swoje typy w terminie, a następnie kiedy było już po wszystkim podała je drugi raz, ale poprawnie. Innym razem podała swój typ na kwalifikacje kilka godzin po ich zakończeniu, a nawet w niedzielę rano. W sytuacjach kiedy ktoś spóźni się parę minut typy nie będą uwzględniane bez żadnych konsekwencji. Ale w sytuacji kiedy ktoś wyraźnie będzie próbował oszukiwać musi się liczyć z pokazaniem "czarnej flagi" w danym typowaniu albo podzieleniem losy Grosjeana po GP Belgii 2012.
Razem z wynikami typowania będą podawał datę następnego wyścigu oraz czas zakończenia typowania. Proszę tego pilnować i jeśli jest za późno nie podawać swoich typów i nie śmiecić w temacie.

Właśnie, szanujmy się. Dlatego tez, gdy zauważyłem pomylke, uczciwie napisałem o tym, choć to punkty dla mojego ''rywala''.
Zaszlosci moderatorskie + z dyskusji o sportach motorowych, w tym głosowanie po czasie i otoczka z tym związana, wspomniałem wyżej.
Nowy sezon, nowe zasady - ok.

PostNapisane: 4 listopada 2013, 07:23 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
renoraines napisał(a):
Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.

Nawet FIA zmienia zasady w trakcie sezonu :) Poza tym zmiany dotykają równo wszystkich, więc są sprawiedliwe

PostNapisane: 4 listopada 2013, 07:40 

Pawel! napisał(a):
zróbmy głosowanie i będzie uczciwie.

I to chyba będzie najlepsze wyjście z tej sytuacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 124  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1