Dzięki za miłe słowa

Jak trafi się jeszcze ładna pogoda i trochę wolnego czasu to pstryknę jakieś ładne foty

rybik napisał(a):
Po proszę o zdjęcie przycisków poniżej panelu klimatyzacji... mam hopla na ich punkcie....

Hehe będę o Tobie pamiętał i wrzucę specjalnie dla Ciebie

Cytuj:
Świetnie wygląda na BBS CH
Hamulce
Posiadasz jakieś filmiki z z ///M ?
CH podobały mi się od zawsze, szczególnie w tych rozmiarach

Filmiki jakieś tam mam, jak będzie coś wartego uwagi to wrzucę.
Cytuj:
Bardzo ładna M3
nie startowałeś nią czasem w wilczych lakach na 1/4mili?
Startowałem kilka razy na ćwiartke w tym sezonie tylko i wyłącznie dla zabawy ale z sukcesami

W Wilczych byłem 2 razy.
Cytuj:
wygląda perfekcyjnie kolor, kolor zacisków, felgi jedyny minus to smg, myślałem, że Kajka mnie przekona, ale nawet jej się nie udało manual to manual
Jeździłem jednym i drugim. Nigdy nie zamieniłbym na manuala, SMG to świetna skrzynia. Musiałbyś trochę z nią pojeździć.
Cytuj:
Bardzo ladne M3 E46.Nawet mi nie przeszkadza ze to jest anglik.Czarny bandyta
Uwierz mi, że nie tylko Tobie

Auto jest zdecydowanie najładniejszym egzemplarzem jaki oglądałem. Przekładka w e46 to kosmetyka i jak zrobisz wszystko na dobrych częściach to będziesz Pan zadowolony

Cytuj:
swietne auto, mod hebli super swietnie tez zolty wyglada.
przelozenie od czego? aftermarket dedykowany?
Przełożenie z M5 E34. Heble są tak mocne, że opony nie dają rady, a hamulce tak. Masakryczna różnica jest przy dużych prędkościach

Cytuj:
Osti kompressor - i jak mam Cię dogonić
Autko fajne wizualnie i mechanicznie, hamulce fajnie się prezentują - pewnie jeszcze lepiej działają, no i wielkie dzięki za pompe paliwa.
Pozderko i szerokości życze!
Dzięki wielkie i również pozdrawiam!!!
Kompresor miał działać już w tym sezonie ale odłożyłem ze względu na strojenie. Chcę żeby było to zrobione tak jak trzeba i nie płacić za coś dwa razy. Gratów nazbierałem przez ten czas niezłą górkę. Pokaże Wam później...