BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 14:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 100 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Katowickie BMW
PostNapisane: 24 listopada 2013, 12:15 
Zacna persona forum

Moje BMW: POLO 9N
Kod silnika: Wesołe TDI
Piotrek.Rm napisał(a):
Tak mi się skojarzył ten filmik :) http://www.youtube.com/watch?v=7SBGaTsKfIc

Ruskie i ich jazda... :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 24 listopada 2013, 14:19 
Częsty bywalec

swistar, idź sobie popisać do swojego tematu o Policji, którą buracko sprowokowałeś i potem w nim się żalisz jacy to oni są źli bo mandat dostałeś. To jest mega mocne, i rzeczywiście masz wielu naśladowców w naszym społeczeństwie. A tego tematu i moich postów widocznie nie rozumiesz, i robisz wycieczki do mojego zdania o Policji, może jeszcze włączysz w to mojego ojca tak jak poprzednio ? Jesteś facet żałosny, a ten Twój światopogląd pasuje do obrazu naszego społeczeństwa HWDP, czyli [cenzura] policję a cwaniaczków na piedestał. Mojej zgody na to nie będzie czy Ci to pasuje czy nie. Na szczęście są tu i tacy, którzy moje zdanie podzielają, choć są w mniejszości.

PostNapisane: 24 listopada 2013, 15:35 
Częsty bywalec

Moje BMW: Z4 e89, e60 LCI
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=129051
pawelek chłopczyku kończmy temat ;)
Już się pochwaliłeś jak to ząbki leczysz i chwała ci :hurra: miszczu :rotfl:

PostNapisane: 24 listopada 2013, 16:01 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 @ e46 @ e36
Kod silnika: m52b20 @ m43b16
pawelek napisał(a):
Nic się nie pomyliłem - podeszli, kobiecie z pięści w twarz, przeszukali, wzieli coś i powolnym krokiem odchodzą. Golfa zostałem, jak zobaczyli że ich gonię to zaczęli uciekać, i w życiu bym nie dogonił gdyby się jeden nie przewrócił. Nie będę ukrywał - prawie go zabiłem ( wszystkie zęby z przodu, złamana ręka i pewnie potłuczenia na całym ciele )

Na moje oko lekko pobujałeś w obłokach, już to widzę jak ty lejesz gościa do prawie nieprzytomności a jego ziomek mu nie pomaga bo się wystraszył i gdzieś tam uciekł :zakrecony: Skoro goście wywalili jakiejś pacjentce w środku miasta na przystanku w twarz i się nie bali to wątpię że jeden zostawił by drugiego w potrzebie, tym bardziej że według twojej opowieści to jacyś psychole/desperaci...

A jeżeli nawet założyć że tak było, w co nie chce mi się do końca wieżyc to masz wiele szczęścia ze gość nie pozwał Cie o naruszenie nietykalnosci osobistej, bo fizycznie on tobie nic nie wyrządził -a tak na prawdę to ty jego napadłeś :]
A gdyby on dostał jakiegoś poważnego urazu to nawet tłumaczenie że zaczepiał on dziewczynę a nawet pobił ją - nie dało by ci żadnego alibi, bo to ty byś był przestępcą a nie on :luka:

Po za tym nie jeden z nas miał w życiu jakieś przeżycia mniejsze lub większe, ale to nie powód aby wypisywać o takich sprawach na forum bo to lekko śmieszne nawet jest :spi:

Moja e39
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561

Moja 19letnia e36 (niestety aktualnie już była)
viewtopic.php?f=6&t=104802&p=1262357#p1262357

PostNapisane: 24 listopada 2013, 21:30 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
pawelek, Przystopuj. Bo strasznie gwiazdorzysz.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 25 listopada 2013, 09:31 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
pawelek napisał(a):
naszego społeczeństwa HWDP, czyli [cenzura] policję a cwaniaczków na piedestał. Mojej zgody na to nie będzie czy Ci to pasuje czy nie. Na szczęście są tu i tacy, którzy moje zdanie podzielają, choć są w mniejszości.

dobrze napisał, ma racje.

PostNapisane: 25 listopada 2013, 09:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: F20
Kod silnika: N55B58
Dżordż napisał(a):
pawelek, Przystopuj. Bo strasznie gwiazdorzysz.

Nie tu żadnych gwiazd. Bez sensu jest kozaczenie i cwaniakowanie, ale w kiche pluć sobie, albo słabszym dać nie wolno, jak mamy warunki do tego to trzeba z nich korzystać, żeby bronić siebie i słabszych. Daleko nie trzeba szukać, dobry rok walczyłem z miejscowymi żulami, dopiero po tym czasie zrozumieli swoje miejsce w stadzie... Oj był tutaj przeboje :)

PostNapisane: 25 listopada 2013, 12:19 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
waskii, Wiadomo. Z tym się zgadzam . Ale po co wypisywać takie szczegóły? Do tego na publicznym forum.

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 25 listopada 2013, 12:27 

Moje BMW: E36&E46&F30
Garaż: E36 316i Compact & E46 320CI Coupe & F30 320D Sedan
Sprawiedliwości w tym kraju nigdy nie było i nie będzie... :kwasny:

Trzeba radzić sobie samemu a przeważnie odbywa się to w wyżej wymieniony sposób.

PostNapisane: 25 listopada 2013, 12:28 
Częsty bywalec

Moje BMW: e46 320D
Kod silnika: m47
Garaż: murowany
pawelek, napiszę tak, broniłeś kobiety, super ale w większym stopniu dla mnie ty zachowałeś się jak psychopata, człowieka którego prawie zabiłeś ? a co ty bóg jesteś ? możesz wszystko ? Wystarczy dać komuś w jape by zrozumiał =]
po twoich postach mam wrażenie że to ty chcesz robić za gang uliczny ;)

byś źle trafił to ty idziesz siedzieć a tamten cieszy się z twojego debilnego zachowania + płacisz mu hajs ;)

ps, żeby nie było, nie jestem za tym by kogoś poniżać bić itp w obronie kobiety zawsze stanę i taką akcje popieram :ok: ale wszystko ma swoje granice.

PostNapisane: 25 listopada 2013, 13:48 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Zacytuję klasyka "Jebnął to jebnął na ch*j drążyć"

PostNapisane: 25 listopada 2013, 13:53 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Panowie, jak się kogoś bije, bo na to zasłużył, to nie po to by zrobić z niego kaleke na całe życie, tylko po to by go bolalo... poboli tydzien i pamięta to na cale życie.

Ja wychodze np. z założenia, że lepiej dostać po ryju, niż uciekać, albo opuścic głowe i przepraszać jeszcze agresora...

Wyobraźcie sobie sytuacje. 3 facetów zaczepia kobiete i faceta... gdyby mężczyzna odpuścił to nie dość, że kobieta nie miałaby wsparcia w nim i nie czuła się bezpiecznie, to jeszcze on czułby się jak skonczona ciota. A gdyby uderzył ktoregoś z tych trzech agresorów, to odrazu w psychice napastników pojawia się metlik w głowie "albo to jest jakiś pojeb, że nie boji się 3 gości, albo tak dobrze się bije"... i automatycznie z 3 agresorów robi się 3 zmieszanych :D dlatego każda taka sytuacja uzależniona jest tylko i wyłącznie od psychiki czlowieka :) teraz pytanie, czy lepiej w oczach drugiej osoby okazać się bohaterem czy tchórzem? :)

PostNapisane: 25 listopada 2013, 13:56 
Częsty bywalec

Tomek-E46 napisał(a):
Panowie, jak się kogoś bije, bo na to zasłużył, to nie po to by zrobić z niego kaleke na całe życie, tylko po to by go bolalo... poboli tydzien i pamięta to na cale życie.

Ja wychodze np. z założenia, że lepiej dostać po ryju, niż uciekać, albo opuścic głowe i przepraszać jeszcze agresora...

Wyobraźcie sobie sytuacje. 3 facetów zaczepia kobiete i faceta... gdyby mężczyzna odpuścił to nie dość, że kobieta nie miałaby wsparcia w nim i nie czuła się bezpiecznie, to jeszcze on czułby się jak skonczona ciota. A gdyby uderzył ktoregoś z tych trzech agresorów, to odrazu w psychice napastników pojawia się metlik w głowie "albo to jest jakiś pojeb, że nie boji się 3 gości, albo tak dobrze się bije"... i automatycznie z 3 agresorów robi się 3 zmieszanych :D dlatego każda taka sytuacja uzależniona jest tylko i wyłącznie od psychiki czlowieka :) teraz pytanie, czy lepiej w oczach drugiej osoby okazać się bohaterem czy tchórzem? :)

tak jak piszesz wszystko zależy od sytuacji z kobietą inna bajka a samemu też jest inaczej ;) czasem lepiej jest uniknąć walki, patrz na przykładzie chłopka z krk, jego dziewczyna wolałby by on teraz żył, a tak to dostał kose... wiec morały są różne *i*a nie *i*a ... =]

PostNapisane: 25 listopada 2013, 14:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Mnie szczurek ostatnio zaczepiał w pubie to odpuściłem temat, byłem sam z kumplem tylko, on w grupie, a na drugi dzień miałem obronę pracy magisterskiej... Czasem trzeba schować jaja do kieszeni, nawet jak się nie mieszczą.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 25 listopada 2013, 14:38 
Zacna persona forum

lukassonek, widzisz kolego to właśnie psychika :) gdybyś szedł z kobietą to w głowie rodzi się myśl "przecież muszę reagować, nawet jak nie mam szans", samemu "nie warto, mogę dostać, zostać kaleką". Tak naprawde warunki fizyczne nie odgrywają takiego znaczenia, chyba że różnica jest 25kg i więcej.

PostNapisane: 25 listopada 2013, 14:46 

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=60&t=135795
byłe
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=71866
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... t=piotr320
no no kolesie z pierwszego filmiku wymiataja.. :rotfl: :rotfl:

http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=135656

PostNapisane: 25 listopada 2013, 14:50 
Częsty bywalec

Podejrzewam że jestem facetem w 95% poważniejszym niż reszta z Was koledzy. Czytam tu tematy gdzie np. ktoś coś kupił potem ani kasy ani towaru, każdy jak jeden cwaniaczki wielkie będą jechać ręce łamać zabijać i w ogóle samo zło :hyhy: Nie powiedziałem że się gość nie bronił, gdyby się nie bronił pewnie dostał by raz w czapkę i bym go zostawił.; A tak to dostał 4 razy i raz z buta skoro już opisuję ze szczegółami. Że miał takie obrażenia a nie inne to nie był przypadek - biłem żeby bolało i dalej będę podtrzymywał swoje zdanie co do tego, jak również i to że teraz zrobiłbym to samo identycznie. A wy reszta żałośni jesteście. Ale tak samo jest jak policjant kibola je***nie :kwasny: Wiadomo że poszedł na mecz żeby zrobić rozróbę, ale jak policjant mu je**ie to nagle się okazuje że to porządny chłopaczyna był i na mecze chodził " bo kochał klub ". kaleką go nie zrobiłem, złamana ręka się zrośnie, zęby można wprawić. A co gdybym nie jechał i kobieta leżała by tam ze złamanym nosem zakrwawiona kilka godzin ( -15*, zima, puste ulice ) ? Nie mam sobie nic do zarzucenia. Tak jestem gangsterem :wstyd: Babę obroniłem :wstyd:

PostNapisane: 25 listopada 2013, 14:58 
Częsty bywalec

pawelek napisał(a):
Podejrzewam że jestem facetem w 95% poważniejszym niż reszta z Was koledzy. Czytam tu tematy gdzie np. ktoś coś kupił potem ani kasy ani towaru, każdy jak jeden cwaniaczki wielkie będą jechać ręce łamać zabijać i w ogóle samo zło :hyhy: Nie powiedziałem że się gość nie bronił, gdyby się nie bronił pewnie dostał by raz w czapkę i bym go zostawił.; A tak to dostał 4 razy i raz z buta skoro już opisuję ze szczegółami. Że miał takie obrażenia a nie inne to nie był przypadek - biłem żeby bolało i dalej będę podtrzymywał swoje zdanie co do tego, jak również i to że teraz zrobiłbym to samo identycznie. A wy reszta żałośni jesteście. Ale tak samo jest jak policjant kibola je***nie :kwasny: Wiadomo że poszedł na mecz żeby zrobić rozróbę, ale jak policjant mu je**ie to nagle się okazuje że to porządny chłopaczyna był i na mecze chodził " bo kochał klub ". kaleką go nie zrobiłem, złamana ręka się zrośnie, zęby można wprawić. A co gdybym nie jechał i kobieta leżała by tam ze złamanym nosem zakrwawiona kilka godzin ( -15*, zima, puste ulice ) ? Nie mam sobie nic do zarzucenia. Tak jestem gangsterem :wstyd: Babę obroniłem :wstyd:

O powadze nie stanowi czy kogoś pobijesz a kogoś nie tak po raz
nikt nie pisał że źle zrobiłeś ze obroniłeś kobietę, tylko twoje wypowiedzenie co zrobiłeś z 2 człowiek (choć jeśli można tak nazywać faceta co uderza kobietę)
podkreślę raz jeszcze, kobietę miała szczęście ze byłeś ty, on miał nieszczęście ze trafił na Ciebie, szczęście miałeś ty ze nie odpowiadałeś za "uszczerbki na zdrowiu"
teraz takie sprawy są gorzej karane niż inne, taka psychologia naszego sądu, że za pobicia dają więcej kary niż za jakieś gwałty itp ;)
Kyokushin, napisał dobre słowa które powinny zakończyć temat

PostNapisane: 25 listopada 2013, 15:03 
Zacna persona forum

pawelek napisał(a):
Czytam tu tematy gdzie np. ktoś coś kupił potem ani kasy ani towaru, każdy jak jeden cwaniaczki wielkie będą jechać ręce łamać zabijać i w ogóle samo zło :hyhy:

Pijesz do mnie bo ja niedawno zostalem oszukany w ten sposób :) spoko, jak mówiłem tak się stalo.. a teraz ja mam problemy za to, że ktoś mnie okradł :)

PostNapisane: 25 listopada 2013, 15:12 
Administrator

Dobra, czas zamknąć, jebnął 4 razy w czape i raz z buta bo tamten dalej fikał i koniec, czego to drążyć.
Miał czym przyjebać to przyjebał mocno i bardzo dobrze.

Nie spuścił oczu na buciki i nie udawał że nie widzi - zareagował i pomógł słabszemu, to zasługuje na szacunek.
Każdy kto fika powinien liczyć z tym że może dostać w czapę mniej lub mocniej. Tu jakiś cieć zagrał i przegrał, bo spotkał na swojej drodze pawelka.

Czytam temat i z goscia ktory pomogl babce robicie sprawce, z ciecia poszkodowanego, może jeszcze ktoś powie że babka sama sobie winna bo za krótką kieckę miała i należało się? Rzygać się chce i tyle.

Vote close()

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 100 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1