spider napisał(a):
Fryderyk zrodlo? Prosze bardzo sprawdzone przez kolege
No proszę, wystarczy wstawić "International Corporation" do nazwy firmy i ludzie łykają. Toż to dokładnie start-up wynajmujący pokój (dokładniej pokój 514, gdyby ktoś planował wizytę) w jakiejś części biurowej przy centrum handlowym. Coś jak "Zbyszek Nowak Ogórex Trading Professional International Limited, wejście w bramie od strony Rossmana".

mak17071 napisał(a):
Oczywiście Fryderyku.
Jest to moje subiektywne zdanie. Firma która nazywa się " AK Motor International Corporation" nie brzmi dla mnie wiarygodnie. Z "international corporation" nie ma nic wspólnego poza nazwą. Co to za korporacja międzynarodowa, która nie ma nawet swojej strony internetowej ? Jedyne informacje jakie można o niej znaleźć w internecie dotyczą jej nowego projektu, którego strona internetowa jest zrobiona na poziomie gimnazjum
http://nowasyrena.pl/#homepage.
@spider zrozumiał o co mi chodzi

to pisz "moim zdaniem" albo "wg mnie" czy coś takiego, bo nie wiadomo o co chodzi, tak to teraz wiem, że ta informacja jest tyle warta, co informacja, co zeszłoroczny śnieg, który sprawił, że moje mini zniknęło z parkingu, a nawet mniej, bo nie jest informacją, tylko zdaniem/opinią.
Być może tak jest, ale tylko być może, a może ktoś założył spółkę córkę, czy coś ma full siana i chce zainwestować w takie coś? Mam podobne nastawienie jak Bobby, również nie bardzo wierzę w powodzenie, ale kciuki póki się nie wyjaśni - trzymam. Jest wiele małych firm, które nie mają porządnych stron w necie, a robią fajne rzeczy.
Wydaje mi się, że na masową produkcję, żeby konkurować z Corsą i Fiestą nie ma szans, ale małoseryjna, albo jednostkowa, dlaczego nie? Przecież to jest proste jak pieprzenie. Trzeba tylko trochę siana wyłożyć i pogłówkować, przez co gotowe auto będzie trochę kosztować, ale znajdują się nabywcy na takie wynalazki.