Siemano, długo mnie nie było - praca, studia, obowiązki + przeprowadzka do innego miasta. W międzyczasie oczywiście śledziłem forum i zmieniłem kilka rzeczy u siebie w e36. Teraz dopiero znalazłem kilka chwil na sesję, więc niżej zamieszczam kilka zdjęć.
PRZEPRASZAM ZA JAKOŚĆ ZDJĘĆ ALE COŚ SIĘ ZEPSUŁO PRZY POMNIEJSZANIU
Po krótce:
OUTSIDE: - obniżyłem zawieszenie -40/-30 --> jeździ się rewelacyjnie, wygląda co najmniej dobrze, chodź dla koneserów konkretnej gleby pewnie szału nie ma (tutaj odsyłam do strony wstecz, gdzie można zobaczyć jaka koza była z mojej wcześniej

)
- zmieniłem tylne lampy, wyglądają lepiej niż te całe ciemne, dużo lepiej
- zmieniłem tłumik i końcówkę, ale ta idzie do zmiany bo za wąska

- zamontowałem czujniki cofania (po zakupie sprawę chciał przejąć mój pies, ale odzyskałem bez uszczerbku

)

(zdjęcie zewnątrz wrzucę z następną sesją)
- wszystkie kierunkowskazy przyciemnione
- nerka ponownie w czarny mat, tym razem sprejem na bazie silikonu, a nie folią która się odkleja
- wsadziłem ringi CCFL w kolorze białym, nie wszystkim się spodoba ale według mnie jest ok. (prezent od dziewczyny)
- wsadziłem 3 światło stopu, co dla niektórych będzie "tjuningjem", ale wygląda całkiem zgrabnie

Zdjęcia---->

INSIDE:- kupiłem komputer pokładowy OBC 8 przycisków. Oczywiście jak to na allegro stan
IGŁA 100% sprawny, prawie nieśmigany z wiązką wszystko działa jak należy. W rezultacie po montażu z bratem okazało się że to jakieś padło z poprzepalanymi żarówkami i w 90% badpiklselami. Ale zamiast odsyłać wziąłem od mamy zmywacz do paznokci, igłę i taśmę izolacyjną i rozebrałem komputerek, poprzebijałem każdą ścieżkę elektryczną i odzyskałem 99,9% pikseli

Problem mam jedynie z tym, że nigdzie nie mogę znaleźć schematu do OBC 8 w internecie

niżej zdjęcia z zabiegu ----->
Przed:
Po:

- poza tym wsadziłem radio ori BMW BAVARIA C III, ale to przejściowo bo mi się nie podoba (tutaj ukłon w stronę chłopaków z forum którzy mi je rozkodowali)
- tylna półka zafarbowana na czarno (bo była wyblakła czerwona)
- podświetliłem półkę pod OBC na bursztynowo i wygląda kozacko

Jeszcze tak szybko
PLANY na najbliższy czas:
- jeszcze w tym tygodniu jadę po wnętrze, jakie - niespodzianka
- tłumik
- inne radio, albo ori z RDS albo jakiś Bursztynowy Clarion
- gałka biegów na polift
Pozdrawiam