BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 13:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2007, 16:58 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Kucharz, demagogia i hipokryzja wladzy odnośnie sluzby zdrowia jest w Polsce od lat 20-tu.

Każdy wiedzial że lakrze zarabiają malo - ale nie protestowali.
Dlatego nie prostestowali, bo bylo przyzwolenie na lapownictwo u lekarzy.
Przyzwolenie plynace od wladzy.

A teraz, lekarze boją sie brać w lapę, bo naruszono ten stary uklad z wladzą:
my bierzemy - wy udajecie ze nam placicie, ale i udajecie tez ze nie widzicie (korupcji).

Na pewno, Polska zaczyna sie oczyszczać!
Wreszcie......

I to wlasnie ten rząd, jakby go nie nazwal obudzil w Polakach ten proces oczyszczania.

Wiecie co dobilo lekarzy ?
Zarzadzenie o kasach fiskalnych w gabinetach.
Skonczylo sie nieopodatkowane nieewidencjonowane zarabianie na pacjentach.
No moze nie do końca....
Skończy sie jak powstaną prywatne ubezpieczalnie, odpowiedniki NFZ (PIS zdaje sie chce je wprowadzic), wtedy każdy pacjent bedzie bral od lekarza kwitek z kasy fiskalnej dla swego ubezpieczyciela.
I w ten sposob ukladzi szlag trafi.

Najlepsze jest jednak to, ze to sie wiekszosci jak widze nie podoba.
Robi sie harmider, jak sie kogos zlapie na gorącym uczynku....
Ktoś kto nie kradnie, nie korumpuje (choc przysiegal zluzyc narodowi jak poslanka Sawicka) nie bierze udzialu w tej burzy oczyszczania. Jego to nie dotyczy.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Ostatnio edytowano 19 października 2007, 17:31 przez Boogie, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2007, 17:57 
Kucharz napisał(a):
jak na razie CBA działa tylko na płaszczyźnie kampanii wyborczej, a to jest po prostu naganne

jak CBA nie było to policja, CBS i ABW też sobie radziły z korupcją, ale bez niepotrzebnego szumu medialnego i politycznego wykorzystywania

i w końcu czy walka z korupcją ma polegać na prowokowaniu słabych jednostek do jej popełniania, bo jeżeli tak, to za taką walkę z korupcją ja podziękuję

Myślałem, że czasy ciemnogrodu już dawno minęły, ale myliłem się, uchował się okaz (w dodatku taki dorodny :rotfl: ) Nikt jej nie prowokował, a nawet gdyby to w każdym kraju takie metody są stosowane :!: Nie mam siły tłumaczyć takim ludziom, kim jest Sawicka, oni i tak wiedzą lepiej. TV za nich myśli. Jak wytłumaczysz fakt, że Sawicka była już wcześniej na bakier z prawem i skłaniała pewną osobę do wycofania zarzutów wobec niej? Dlaczego wcześniej PO nie wyrzuciło jej z partii? Jak wytłumaczysz, że chciała pośredniczyć przy sprzedaży działki mienia wojskowego na Helu? Tam też ją niby prowokowali? Kto jej kazał mówić, że na prywatyzacji szpitali można zarobić? Kto ją prowokował do powiedzenia, że PiS stoi na przeszkodzie do dalszych przekrętów? Tak wypowiada się uczciwa osoba? CBA działa tam, gdzie naruszane jest prawo lub istnieje podejrzenie do danej osoby, że ma lepkie ręce.
CBŚ i ABW mają wyznaczone trochę inne zadania. CBA zostało powołane do walki z korupcją i radzi sobie z nią doskonale.
Mówisz, że CBA zrobiło szum medialny. Nie byłoby całej konferencji gdyby zwołano speckomisję. Skoro PO jest takie czyste, a przynajmniej na taką formację się kreuje, to dlaczego Graś z PO (niegdyś doradca premiera Buzka :rotfl: ) nie zwołał speckomisji w sprawie Sawickiej? Dorn zwołał posiedzenie w tej sprawie, to nikt nie przyszedł. Tym sposobem uniknęli speckomisji. Gdzie ta ich ucziwość? Zarzucali to PiSowi, a robią dokładnie to samo.
W PO jest pełno dorobkiewiczów, ludzi interesu. Pytam się więc po co przyszli do polityki? Czyżby w tym samym celu co Misztal?

Kucharz napisał(a):
rozbawiłeś mnie Bagor, jakaż to niby korupcja :)

zresztą dziwne, że tak socjalistyczna partia jak PiS przez 2 lata nie zadbała o interesy pracowników PGNiG

Brak mi słów na takiego osobnika. Nie masz oczu czy rozumu? Nie widzisz tutaj nic zdrożnego? Przecież to jest jawne korumpowanie. Damy Wam kasę, jak nas poprzecie :!: Tak trudno Ci to zrozumieć? Z jakiej racji partia polityczna miesza się do spółki państwowej? Z jakiej racji podpisuje umowę z pracownikami? Odkąd to partia polityczna jest korporacją? Trzeba być mocno ograniczonym intelektualnie żeby uważać to za coś naturalnego.

Kornelio napisał(a):
a kiedy zobaczymy materialy z zatrzymania handlarza narkotykow z palacu prezydenckiego? kiedy zobaczymy materialy z afer korupcyjnych ministra sportu?

Znaj proporcje mocium panie! Nie porównuj zwykłego dilera do afery PO i Sawickiej. A co niby takiego zrobił minister sportu? Ano nic :!: Został odwołany tylko dlatego, że złapano na korupcji dyrektorów Centralnego Ośrodka Sportu. Widać, że nie masz żadnej wiedzy na ten temat, powtarzasz tylko jakieś zlepki informacji zasłyszane w TV, bądź wyczytane w internecie.

stones1 napisał(a):
ryszard55 napisał(a):
Może to sumienie zabrzmiało patetycznie ale czy kolega Stons ma na myśli Ojca Dyrektora

to juz prosze sobie samemu odpowiedziec, komu zawdzięcza Pan swoje poglądy

Mówisz o poglądach Ojca Dyrektora, że Prezydent to oszust, a jego żona to czarownica?
Nie myśl jak tłum stones. Nie każdy kto popiera PiS, jest słuchaczem RM, nie każdy kto nosi beret ma poglądy Rydzyka. Idąc Twoim tokiem rozumowania możemy powiedzieć, że każdy kto głosuje na PO jest łapówkarzem. Każdy kto głosuje na LiD jest komuchem i złodziejem. Pasuje Ci takie uogólnienie?

Kornelio napisał(a):
Stones na prezydenta!!! :hyhy: :rotfl:

Frank napisał(a):
Popieram !!

Nie zapominajcie o najważniejszym. Można ubiegać się o prezydenturę, gdy ma się skończone 35 lat. Chociaż dla 22 latka jeżdżącego Mercedesem można zrobić wyjątek :hyhy:

GP-T1000 napisał(a):
Stones, Kucharz brawo za konkretne argumenty i kontrargumenty.

Jakoś nie zauważyłem tych argumentów. Żaden z nich nie odniósł się do moich zarzutów. Odbijali tylko piłeczkę w kwestiach mało ważnych.

GP-T1000 napisał(a):
bagor z ryszardem sami siebie pograzaja w tej dyskusji, tak jak kaczynscy w swoich rzadach. ale tak jak mowil kwiasniewski to sie na nich zle obije, jak nie teraz to z czasem.

Podaj gdzie się pogrążyłem. Kwaśniewski jest już utopiony i to we własnym kieliszku, tudzież chorobie filipińskiej. Większego dna niż Kwach, to dawno Polska nie miała. Może mógłby konkurować z towarzyszem Bierute m.

GP-T1000 napisał(a):
kaczynscy mowia o SB a z CBA robie drugie SB. to co zrobili z sawicka to jest poprostu chore i dziwi mnie slepota innych ze nie widza ze to jest tandetny chwyt wyborczy. pokazac jacy to przeciwnicy sa brudni a oni czysci.

Brak słów na taką mentalność. Serio nie widzisz co zrobiła Sawicka? Jak możesz bronić takiej osoby? To jest zwykła skorumpowana szuja. Nie słyszałeś co ona mówiła? To Ci przypomnę:
"ja mam grupę ludzi, to nie jest duża grupa ludzi, bo nas jest troje”. (...) „Którzy mają, tworzą, wiadomo, prawo i tak dalej, ale przede wszystkim mają ogromną wiedzę na temat tego, co będzie w przyszłości, czyli prywatyzacja jednostek organizacyjnych służby zdrowia”. (...) „Będzie racjonalizacja sieci szpitali, będą samorządy zbywały majątki trwałe, czyli będą i sprzedawać i przekształcać szpitale w spółki prawa handlowego” (...) „No wiadomo, że będzie medycyna prywatna, będą szpitale prywatne. Od czego sie będzie zaczynał? Od tego, że trzeba będzie stanąć do przetargu i kupić szpital”. (...) „Natomiast, jeżeli będzie y..., na przykład, ze szpitala czy przychodni tworzona spółka prawa handlowego, to przejmujesz i budynek i strukturę i ludzi”.

"K**** mać, tyle mam układów teraz wypracowanych i to wszystko w łeb weźmie, bo nie problem byłby, gdybyśmy my wzięli władzę (...) Tylko problem jest, jak oni jeszcze raz wezmą władzę (...)."

Nadal chcesz jej bronić? Nie widzisz, że PiS jej przeszkadzał w interesach? Czy widzisz gdzieś tu prowokację? Po jej wypowiedziach od razu widać z kim ma się do czynienia. Wyraźnie widać, że te układy ma już dobrze wypracowane, ma plan działania. Nie pierwszy raz robiła takie przekręty.

GP-T1000 napisał(a):
jakos wszystko zle co sie tyczy opozycji jest napietnowane w TVP a wpadki pisu, ledwo ich sie mozna doszukac.

Jak opozycja ma wpadki, to jakoś w TVN czy GW nie jest to naganne, tylko się to usprawiedliwia. O rzeczach niewygodnych w ogóle się nie wspomina.

GP-T1000 napisał(a):
kaczynscy maja kompleksy i lecza je wladza nie raz to udowodnili, chocby zaslaniajac nazwe lotniska w gdansku

Może i mają kompleksy, ale nie są alkoholikami jak Kwach. Nie są złodziejami, jak Sawicka. Nie są dnem, jak Leszek Miller. Nie kryją się pod płaszczykiem obłudy, jak Tusk.

GP-T1000 napisał(a):
pokrylo sie z moimi sympatiami politycznymi czyli LiD i tak bede glosowal. pomyslec ze chcialem ich zdradzic dla tuska i jego irlandii

Tym stwierdzeniem pokazałeś, że głosujesz bez przekonania. Nie masz własnego zdania. Tusk Ci namieszał w głowie (w tym jest świetny) i chciałeś na PO oddać głos. Jednak dawne przyzwyczajenie, stałość, rutyna zdecydowały inaczej. Głosujesz żeby nie zdradzić. Oleksy zdradził :rotfl:

Ostatnio edytowano 19 października 2007, 18:00 przez Bagor, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2007, 18:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
to co zrobiła Sawicka to jest to czym musisz nadrabiać w lokalach przed panienkami, tzw. lans, nie dorabiaj do tego ideologii

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2007, 19:09 
Forumowicz

Moje BMW: E60 530xi
Kod silnika: N53
Boogie napisał(a):
Wiecie co dobilo lekarzy ?
Zarzadzenie o kasach fiskalnych w gabinetach.
Skonczylo sie nieopodatkowane nieewidencjonowane zarabianie na pacjentach.
No moze nie do końca....

O czym Ty mówisz, gdyby do gabinetów trafiły kasy to NFZ popłynie z torbami bo nie będzie w stanie pokryć tych rachunków, bo nie możesz narzucić tak jak teraz to jest ileś punktów za jakiś zabieg tylko lekarz by sobie ustalał stawke za zabieg w/g pewnie jakiś widełek. Dostały by po dupie prywatne gabinety ale one by zapewne na siebie i tak zarobiły, NFZ na rachunki nie bardzo.[/list]

Tytuł: Wyniki wyborów
PostNapisane: 21 października 2007, 21:56 
Uzależniony od forum :)

PO-44,1 :D :D
PiS 31,3
LID 12,2
PSL 7,9

LPR i SO Nie weszły :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:01 

oby tylko tak dokońca zostalo :hyhy: ewentualnie może pis spasć :rotfl: :rotfl:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Ostatnio edytowano 21 października 2007, 22:02 przez Ukasz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:02 
Specjalista

Wynik wyborów adekwatny do tutejszej ankiety :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:02 
Zacna persona forum

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Teraz bedzie sie wam lepiej zyc... juz to widze...
jak mozna bylo glosowac na POpaprancow :mur:

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:03 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
Brawo...super, ekstra...PO PO PO PO PO :D :D
No to Jarus do domciu...kota pilnowac :D :rotfl: hehe
A Jadrus Lepper i Romcio, jak Kot napisal...bezrobotni :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:03 

ZGODNIE Z OBIETNICĄ TEMAT ZOSTAJE PONOWNIE OTWARTY

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:04 
Specjalista

PO i LID jako koalicja ?????......z pozostałymi to nie ma po co rozmawiać :rotfl:....choć z PSL też można.

PIS zostanie sam ????

Ostatnio edytowano 21 października 2007, 22:06 przez robertbmw, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:05 

Zapraszam do dyskusji w wątkach juz isntniejących.

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:06 

Kisiel24 napisał(a):
A Jadrus Lepper i Romcio, jak Kot napisal...bezrobotni
oj leper jeszcze może wejśc bo wiadomo że narazie z wiosek jeszcze niema wiekszosci głosów a tam powinien mieć większość głosów

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=26102#26102 - nowe zdjĂŞcia w galeri

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:06 
Przyjaciel forum

Juz po wszystkim :)
13% wiecej dostali...hehe nokaut PiS-u...Aha a PiS to Potwory i Spolka w wolnym tlumaczeniu :) :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 M3 + E60
Kod silnika: S54 + M54
Głosowałem w Berlinie. Były tłumy ludzi i długaśna kolejka. Zarówno młodzi, jak i starsi ludzie. Do samego zamknięcia ambasady ciągle napływali ludzie. Bardzo pozytywnie!

Ale... mam dziwne wrażenie, że Jarek będzie chciał unieważnić te wybory..... :chytry:

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:15 
Zacna persona forum

Gasper napisał(a):
Ale... mam dziwne wrażenie, że Jarek będzie chciał unieważnić te wybory..... :chytry:

w sumie tak byc powinno ale szkoda kasy... wiec niech zostanie juz aczkolwiek cos jest nie tak jak dochodzi do takich sytuacji...
Swoja droga to ja licze ze POpaprancy sie za wczesnie ciesza choc przewaga chyba zbyt duza jest :mur: :/

E30 316iA 05/1990
E32 750i 09/1991
http://www.e12e28.pl

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:17 

JAREK ODDAWAJ NASZE E65!!!I SPIEPRZAJ DZIADU!!!

Ostatnio edytowano 21 października 2007, 22:18 przez Kornelio, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:18 
Zacna persona forum

Gasper napisał(a):
Ale... mam dziwne wrażenie, że Jarek będzie chciał unieważnić te wybory.....

To taki ich styl.... i nam sie w glowach przyjal... :zdziwko:
LOOZ.... :cwaniak:

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:19 
Przyjaciel forum

Dixi napisał(a):
Gasper napisał(a):

w sumie tak byc powinno ale szkoda kasy... wiec niech zostanie juz aczkolwiek cos jest nie tak jak dochodzi do takich sytuacji...
Swoja droga to ja licze ze POpaprancy sie za wczesnie ciesza choc przewaga chyba zbyt duza jest :mur: :/

Dixi, wez mi powiedz na jakiej zasadzie mialby to uniewazniac??Naprawde nie pisz takich glupot...PRZEGRALI!!!!!I bardzo sie z tego ciesze...nie ma szans 13% nie do odrobienia...i to jest w tym najlepsze :hyhy: :hyhy: :super: :viva:

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Lepper i Giertych poza parlamentem!
Kaczyński poza ławami rządowymi!

:)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1