BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 09:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 06:08 
Uzależniony od forum :)

Jak zobaczyłem wyniki to nie wiedziałem z czego się bardziej cieszyć, z wygranej PO czy odejścia LPR i SO. Bardzo chciałem zobaczyć i posłuchać Giertycha i Leppera, ale się nie udało i poszedłem spać.

Myślę że zwolennicy PIS-u powinni się cieszyć, w końcu wygrała demokracja i szef PIS-u sie cieszy.

Natomiast PO ma 226 głosów, cała reszta 233 posłów. brakuje 8posłów do 50+1.. W sytuacji antypisowskiej nawet bez wyraźnej i mocnej koalicji da się rządzić. Mówię to oczywiście jako laik. Problem natomiast może być z vetem prezydenckim.

Którą Rzeczpospolitą teraz mamy? III czy V ? :niepewny:

Myślę że trudno oceniać te wyniki jako wzrost lub spadek PIS-u lub PO. Spora część osób głosowała na PO jako głos oddany przeciwko PIS-owi i sporo głosowała na PIS a nie na LPR, SO, czy inne partie, aby PO nie dosżło do władzy.

Oczywiście to zasługa Kaczyńskiego że Giertycha i Leppera nie ma. Zgadzam się z Bagorem. Kaczynski to właśnie taki człowiek co wyciąga rękę żeby zdeptać, dąży do elektoratu biednych i spieprzaj dziadu, dąży do koalicji i pogrąża koalicjantów.

Jaruś po wyborach już wygłosił swoje przemówienie nienawiści do PD, do mediów, nawet przytoczył że morderca popieuszki kiedyś pracował w jednej z gazet przeciwnej PIS-owi - jakby to miało jakieś znaczenie. Szerzenie agresji i nienawiść.

Ciekawe kiedy będzie marsz nienawiści, podjudzanie różnych grup społecznych, wyciąganie błędnych wniosków i przesłań PO, co czasami widać gdzieniegdzie :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 06:26 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Bagor jak skomentujesz fakt iż PiS cieszył się zdecydowanie większym poparciem u ludzi z podstawowym i zawodowym wykształceniem, a jeżeli chodzi o średnie i wyższe to tam już zdecydowanie wygrało PO?

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 06:47 
Zacna persona forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
Bagor jak skomentujesz fakt iż PiS cieszył się zdecydowanie większym poparciem u ludzi z podstawowym i zawodowym wykształceniem, a jeżeli chodzi o średnie i wyższe to tam już zdecydowanie wygrało PO?

Dodajmy Tygrysie - co ciekawe: :), ze w NY i Chicago wygralo PiS a w Washington PO.
Taki news..

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 07:26 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Pułkownik Zuber napisał(a):
jeżeli chodzi o średnie i wyższe to tam już zdecydowanie wygrało PO?

Obrazek

Oto Tusk zwracający się do swego elektoratu z wyższym :)

Mam nadzieję że wszystko się ułoży, można być fanatykiem religijnym można wielu rzeczy nie wiedzieć.
Fakt faktem 44% Polaków to ludzie z wyższym wykształceniem wierzący w CUDA, myszkę Mickey i świętego Mikołaja :)

Jeszcze raz skladam gratulacje wygranej, osobom głosujacym na PO, pozostaję w wierze iż mają one racje, a wiara - jak wiemy potrafi czynic cuda.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 07:46 

No tusk ma z nami coś wspólnego, też zaśpiewał sto lat :)

Kyo, w CBA będą zmiany, tez szalik to symbol nowego CBA :)

A serio, to duży respekt dla Ciebie za wypowiedziane słowa o wyborach:

Kyokushin napisał(a):
Jeszcze raz skladam gratulacje wygranej, osobom głosujacym na PO, pozostaję w wierze iż mają one racje,

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 08:11 
Zacna persona forum

Mniej wazne kto - wazne JAK rządzi.
I zadnych podzialow na BMW-Sport :cisza:

Kyo, fanatyku: :ok:

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 08:47 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
Kyokushin napisał(a):
Oto Tusk zwracający się do swego elektoratu z wyższym

oj czepiasz sie :)
podali mu szalik i juz. dobrze ze wzial ten :) widzialem ze ktos sie tam do przodu przeciskal z szalikiem Legii hahahahah :)

ja za sukcus uwazam odsuniecie populistycznych partii. dosc skokow na kase i zakrywanie dlugow pod przykrywka, naginanie immunitetow i komedie z ludzmi ktorzy od wladzy powinni byc trzymani z daleka!

Kyokushin napisał(a):
Jeszcze raz skladam gratulacje wygranej, osobom głosujacym na PO, pozostaję w wierze iż mają one racje, a wiara - jak wiemy potrafi czynic cuda.

jak im sie uda to bedzie cud, a jak sie nie uda to powiesz: "a nie mowilem?" haha
to joke.
madrze mowisz chlopie. milo uslyszec takie slowa od Ciebie. szacun!

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 09:32 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Bagor

Nic co tu napiszesz już tego wyboru nie zmieni :rotfl: :rotfl:

przyjmijcie na klatę, jak mężczyźni fakt, że Naród wybrał przyszłość i lepsze życie :super: :super:
przestńcie sie ośmieszać :wstyd:

PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO POLSKA ;)

Obrazek

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 09:36 przez Enigmate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 09:54 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
no, koniec drżących dłoni, spoconych karków, błyszczących w obłędzie oczu i nocnych polucji... wybory się skończyły, więc kochani, zacznijcie wreszcie do jasnej cholery pracować!!!

poza tym... nie ma wygranych... przegranych... WSZYSCY SĄ WYGRANI!!! bo przecież piękny Waldek będzie wicepremierem!!!

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:28 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i, było kilka
Kod silnika: M54B30
A więc stało się. Może cuda się zdarzą i będzie lepiej. Może wszyscy na tym zyskamy...

EniGmatiC napisał(a):
Naród wybrał przyszłość i lepsze życie :super: :super:

Ok. Zapamietaj tą chwilę, za dwa lata przypomnij sobie i pokaż nam to co zrobiło PO, "w jedności, w miłej atmosferze, z wiarą że to co zrobia będzie najsłuszniejsze" . Zobaczymy czy w dwa lata zrobią więcej niż PIS, weź karteczkę i zapisz sobie co już zaczeło PIS i czym PO będzie chwalic się za dwa lata.

Czyli czasy pana Komorowskiego i pani Gronkiewicz powracają i kto tu komu śpiewa ...

" Ale to już było i nie wróci więcej... " :)

Pozdrawiam

[ Dodano: 22 Październik 2007, 11:29 ]
A więc stało się. Może cuda się zdarzą i będzie lepiej. Może wszyscy na tym zyskamy...

EniGmatiC napisał(a):

Ok. Zapamietaj tą chwilę, za dwa lata przypomnij sobie i pokaż nam to co zrobiło PO, "w jedności, w miłej atmosferze, z wiarą że to co zrobia będzie najsłuszniejsze" . Zobaczymy czy w dwa lata zrobią więcej niż PIS, weź karteczkę i zapisz sobie co już zaczeło PIS i czym PO będzie chwalic się za dwa lata.

Czyli czasy pana Komorowskiego i pani Gronkiewicz powracają i kto tu komu śpiewa ...

Pozdrawiam

[ Dodano: 22 Październik 2007, 11:30 ]

EniGmatiC napisał(a):

Pozdrawiam

http://www.ASO-BMW.pl[/b]
https://www.facebook.com/ASOBMW/

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Jak zrobia mniej niż PiS przez 2 lata to bedę pierwszym, który ich "opluje" , pierwszy przyznam, że to była porażka =;

nie bedę ich zaciekle bronił i doszukiwał sie sukcesów w gównie, tak jak co niektórzy doszukiwali sie w PiSie :wstyd:

taka jest różnic miedzy mną, a ślepo popierającymi PiS :medit:

edit: sie napisałem, ale wszystko poszło sie je...., forum niemozliwie krzaczy :dobani:

Obrazek

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 10:53 przez Enigmate, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:50 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Moja ocena sytuacji:

Plusy:
1. Dobrze że ludzie zaczynają wybierać poza komunistami. Dobrze że komuniści są coraz bliżej śmietnika historii. Należy tylko ich jeszcze nazwać, tak jak na to zaslużyli - Tusk to obiecal, pozbawić przywilejów, a na pewno ustaowo dać zakaz udzialu w rządzeniu i sprawowaniu urzędów publicznych - tak jak w NIemczech czy w Czechach.

2. Spoleczeństwo po raz pierwszy zaczelo glosować na liberalne teksty i pojęcia. To dobrze wróży na przyszlość, ku rozwojowi środowisk republikańskich w Polsce, które nie istnieją, a które są wielką silą budującą w USA czy w UK.

Minusy:

1. Źle że PO nie będzie rządzić samodzielnych.
PSL będzie stawiać warunki twarde bo wiedzą że PO nie wyjścia poza nimi.
A PSL, przypomnę mlodzieży, to jedyna partia która istniala w czasie komunizmu poza PZPRem.
PSL jak żadna partia nie narobil takich szkód na wsi.
Przypomnę także mlodzieży miliarardowe afery z udzialem poslow PSL, nie wyjasnione, nie zakończone do dzisiaj:
-wynajmowanie od samych siebie przejetych wczesniej magazynow na zboże i żywiec.
-zaginione dziesiątki tysięcy ton zboża z magazynów (!!)
-handel przejetym zbożem po wprowadzeniu cel na import.
PSL to po-komunistyczne męty nauczone na poprzednim systemie kraść i kombinować - cytując Sawicką, kręcić lody.
Mam nadzieje na twardą rękę (?) Tuska nad nimi

2. Źle że rząd przejela partia która dla swoich celów politycznych potrafila szkalować Polske na arenie międzynarodowej - vide casus Havla i jego idiotyczna wypowiedź o konieczności udzialu OBWE w wyborach w Polsce. Kiedyś za coś takiego ci, co to zrobili poszliby pod Trybynal Stanu.

W sumie jest dużo do zrobienia.
Patrze z rezerwą na towarzycho z PO, bo większość to jest AWS, troche UW.
Oni jeszcze 5 late temu, WSZYSCY (!!!) sprzeciwiali się liberlizmowi, wolnemu rynkowi, prywatyzacji, uwlaszczeniu.
Dziś mówią że są 'za'.
Skąd takie zmiany u starych trepów ???
Jak mawial Kisiel, "kto za mlodu byl socjalistą, ten na starość będzie lajdakiem"
Tego na prawdę nie rozumiem, skąd im się tak nagle światopogląd przestawil....

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 11:33 
Ledwo wygrali, a już znowu OSZUKALI. Podwyżki dla budżetówki miały być natychmiastowe, a PO zapowiedziało, że będą dopiero w przyszłym roku :!: Czyli obiecali to, co PiS już wcześniej zaplanował w budżecie :!: Nie jest to żenujące?
Jak Wam wyborcom PO smakowała kiełbasa zaserwowana przez Tuska? Chyba będziecie musieli obejść się smakiem, bo zjedzą ją sami... W Irlandii :rotfl:

W USA wygrał PiS, uzyskał 70% :!:

Platforma wygrała dzięki ludziom młodym, ludzie po 40 roku życia głosowali na PiS. No cóż w końcu doświadczenie i wiedza historyczna robią swoje.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 11:57 
Zacna persona forum

EniGmatiC napisał(a):
Jak zrobia mniej niż PiS przez 2 lata to bedę pierwszym, który ich "opluje" , pierwszy przyznam, że to była porażka =;

nie bedę ich zaciekle bronił i doszukiwał sie sukcesów w gównie, tak jak co niektórzy doszukiwali sie w PiSie :wstyd:

taka jest różnic miedzy mną, a ślepo popierającymi PiS :medit:

edit: sie napisałem, ale wszystko poszło sie je...., forum niemozliwie krzaczy :dobani:

Dobrze powiedziane !!!!!!!!!!!!!!! Popieram !!!!!!!!!!!!!! I dołączam się w tym postulacie.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 11:57 
Zacna persona forum

Bagor napisał(a):
No cóż w końcu doświadczenie i wiedza historyczna robią swoje.

... ludzi z wyksztalceniem podstawowym i zawodowym - brawo Bagor ...
Wiekszosc z nich nie czai nawet, co sie mowi w Wiadomościach czy w Faktach...

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 11:59 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Bagor napisał(a):
Ledwo wygrali, a już znowu OSZUKALI. Podwyżki dla budżetówki miały być natychmiastowe, a PO zapowiedziało, że będą dopiero w przyszłym roku :!: Czyli obiecali to, co PiS już wcześniej zaplanował w budżecie :!: Nie jest to żenujące?
Jak Wam wyborcom PO smakowała kiełbasa zaserwowana przez Tuska? Chyba będziecie musieli obejść się smakiem, bo zjedzą ją sami... W Irlandii :rotfl:

W USA wygrał PiS, uzyskał 70% :!:

Platforma wygrała dzięki ludziom młodym, ludzie po 40 roku życia głosowali na PiS. No cóż w końcu doświadczenie i wiedza historyczna robią swoje.

Bagor, lubię Cię ale to co teraz piszesz to jak powyborcza wypowiedź przegranego. Pieniactwo, grożenie paluchem i nieumiejętność przyjęcia przegranej.
Taki degenerat ratlerek z wyłupiastymi oczami co się trzęsie i szczeka bo dziabnąć nie może. A nóż widelec ktoś się przestarszy?

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 12:12 
Boogie napisał(a):
PSL będzie stawiać warunki twarde bo wiedzą że PO nie wyjścia poza nimi.
A PSL, przypomnę mlodzieży, to jedyna partia która istniala w czasie komunizmu poza PZPRem.
PSL jak żadna partia nie narobil takich szkód na wsi.
Przypomnę także mlodzieży miliarardowe afery z udzialem poslow PSL, nie wyjasnione, nie zakończone do dzisiaj

Przypomnę tylko, że jak wybory wygrało SLD (z identycznym wynikiem co teraz PO), to weszło również w koalicję z PSL.
Dzisiaj Chlebowski stwierdził, że świetnym ministrem finansów byłby Gronicki. Dla niewtajemniczonych - Gronicki był ministrem finansów w rządzie Belki...
Wraca stare.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 12:25 

Bagor napisał(a):
W USA wygrał PiS, uzyskał 70%

Pis wygrał w Chicago i Nowym Jorku
PO - w Waszyngtonie i Los Angeles

Bagor, jak w kwestii wykształcenia Polaków kształtują się te okręgi :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 12:38 
KotSylwester napisał(a):
Bagor napisał(a):
W USA wygrał PiS, uzyskał 70%

Pis wygrał w Chicago i Nowym Jorku
PO - w Waszyngtonie i Los Angeles

Bagor, jak w kwestii wykształcenia Polaków kształtują się te okręgi :D

Nie ma znaczenia czy w Chicago czy Los Angeles, liczy się wynik końcowy, a PiS uzyskał w USA 70%.
Po prostu w USA nie było takiej manipulacji i amoku antypisowskiego. Rzetelne przedstawienie informacji ma kluczowy wpływ na decyzje wyborcze ludzi nie mających zielonego pojęcia o polityce.
Odnośnie wykształcenia, to nie jest regułą, że każda osoba wykształcona ma wiedzę polityczną. Zresztą na jakiej podstawie są stworzone takie sondaże? Mnie nikt nie pytał jakie mam wykształcenie, ile mam lat i na kogo głosuję.
Zresztą nie odwracaj kota ogonem, tylko odpowiedz na moje zarzuty odnośnie kłamstw PO :hyhy:

PiS zeszłej kadencji miał 152 posłów, a teraz będzie miał 166 :ok: PiS dokonał cudu, a podobno to domena PO :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 12:46 
Pierwsze kroki

Bagor napisał(a):

a myslalem ze propaganda pisowska po wyborach juz sie skonczy.. ;)
czy ty to powazne piszesz???
wytlumacz mi jak to maja zrobic w tym roku???bo ja nie widze mozliwosci prawnej...
mamy do konca roku 2 miesiace z malym hakiem
teraz trzeba zaprzysiezyc nowy parlament,stworzyc nowy rzad(co z obecnym prezydentem moze nie byc takie latwe)-to wymaga czasu(chyba zdajesz sobie sprawe ze to nie trwa tydzien czasu),nastepnie trzeba przedstawic jakis projekt ustawy(chyba nie w tym rzecz zeby zrobic cos na kolanie,ze TK odrzucil ,ze wzgledu na sprzecznosc z konstytucja ;) ),nastepnie poddac projekt ustawy czytaniom w sejmie i glosowaniu,nastepnie trafi do senatu,a w nastepnej kolejniscido do podpisania prezydentowi,no i oczywiescie jak wszyscy sie zgodza to czeka nas okres uprawomocnienia sie ustawy...
wiec przestan siac te propagandowskie teksty...chyba ze ty w to na prawde wierzysz.. :zdziwko:

natychmiast znaczylo w jak najszybszym czasie,ktory umozliwia procedury prawne
(tym bardziej ze budzet juz zostal ustanowiony przez stary rzad i nie jest tak latwo nowemu zmienic go na sam koniec roku)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1