Na poczatku napisze ze nie interesuja mnie odpowiedzi typu: jest to nieoplacalne,po co to ? komu to ? dlaczego ??? prosilbym znawcow o bardzo dobra wypowiedz.
Pytanie jest nastepujace :
Posiada compacta e36 318 ti m42 .
Czy jezeli bede mial ( m3 e36 lub 328 e36 )
Czy spasuje mi : silnik wraz z calym osprzetem , skrzynia komputerem , i co jeszcze bede musial wlozyc ? most ,defer ? i czy spasuja ? I tutaj prosilbym nastepnie nie pisanie (hamulce nie wytrzymaja lub zawieszenie ) ,ew czy spasuja z tych samochodow ??
Prosilbym o powazne wypowiedzi . A dla ciekawskich , jest to z pasji , samochod nie bedzie zluzyl do codziennego jezdzenia, tylko i wylacznie z jakis sentymentow do tego wlasnie pojazdu , nie chce go sprzedac a naprawa silnika i skrzyni w moim samochodzie nie oplaca sie pozatym sa inne rzeczy w nim do naprawienia , mieszkam w wielkiej brytanii i chce sobie taki pojazd zrobic w polsce na weekendy

A z wielkiej brytanii sprowadzilem kilka aut do polski i mam mozliwosc kupienia Tanio rozbitego M3 lub 328 , ew jezeli jest to niemozliwe czy najlepsza opcja bylaby przelozenia wszystkiego z Compacta e36 323ti ??
Bardzo dziekuje za powazne wypowiedzi !