BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 10:32

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 12:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
.......pięknie, Ci co głosowali na PiS, wyjechali, teraz chcą nam drugą Amerykę zrobić...

Tylko jak? :niepewny:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 12:51 
Pierwsze kroki

...

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 13:31 przez 1kowal1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:07 
1kowal1 napisał(a):
wytlumacz mi jak to maja zrobic w tym roku???bo ja nie widze mozliwosci prawnej...

Niech Ci to Tusk wytłumaczy, on zapowiadał natychmiastowe podwyżki... Ciemny lud wszystko kupi :rotfl:
Dla mnie oczywistym było, że nie można dać podwyżek w tym roku. Ciekawe tylko dlaczego tak wszyscy chcieli tych podwyżek od PiSu, skoro to jest niemożliwe?
PO zaproponowało dokładnie to samo co PiS. Podwyżki w przyszłym roku. Sorka, mój błąd PO nie zaproponowało NIC, te podwyżki już dawno są zaplanowane w budżecie. Tak ciężko to zrozumieć?

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:07 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
większośc Polaków mieszkających w USA odbiera jedynie TVP Polonia, wiec rządowy, propagandowy bełkot. ot, i cała filozofia...

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:08 
Pierwsze kroki

...

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 13:23 przez 1kowal1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:12 
Zacna persona forum

...

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:21 
Zacna persona forum

Bagor napisał(a):
Odnośnie wykształcenia, to nie jest regułą, że każda osoba wykształcona ma wiedzę polityczną.

Dokładnie ! Mój kolega ze studiów głosował na PiS... Jak widać nic mu one nie dały :)
[/quote]

Bagor jak tak czytam te twoje wszytskie wypowiedzi dotyczące polityki to powiem ci że jakbyś mieszkał w takim Iraku np to już dawno byś nie żył... Dlaczego ? Pewnie byś w pierwszym sorcie się zgłosił żeby umrzeć za Allacha bo widzę że jesteś totalnie zaślepiony przez politykę Kaczyńskich ! Jeszcze głosów nie podliczyli a ty już piszesz że PO oszukało swoich wyborców :hyhy: No proszę cię... Dlaczego nie jesteś w stanie przyznać że Kaczyńscy też nie spełnili większości swoich postulatów i to odrazu po wyborach ? Dyskusja z tobą ma taki sam sens jak z arabem terrorystą ekstremistą nawet jak mu pokażesz czarn na białym że go oszukali to on i tak dalej będzie mówił swoje bo ma wyprany mózg.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 13:24 przez MAJSU_old, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
Bagor napisał(a):
Po prostu w USA nie było takiej manipulacji i amoku antypisowskiego

tiaaaa :D
była za to propaganda i manipulacja PISowska,
a Ci, którzy wyjechali na stałe z kraju nie powinni mieć prawa głosu - siedza sobie w Uuusssaaa i ch.... ich to obchodzi co bedzie w Polsce. Nie powinni decydować o naszym losie tutaj w kraju, w Polsce.
Oni głosowali na PiS a my moglibysmy odczuwać ich wybór na własnej skórze, podczas gdy oni grzaliby by 4litery w USAAAA :wstyd:

jednak naród nie dał sie zaszczuć i zmanipulować PiSowi i wygrała najlepsza dostepna alternatywa PO PO PO PO PO POLSKA ;)

:hurra: :hurra: :hurra: :hurra:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:34 
Pierwsze kroki

Bagor napisał(a):
1kowal1 napisał(a):
wytlumacz mi jak to maja zrobic w tym roku???bo ja nie widze mozliwosci prawnej...

Niech Ci to Tusk wytłumaczy, on zapowiadał natychmiastowe podwyżki... Ciemny lud wszystko kupi :rotfl:
Dla mnie oczywistym było, że nie można dać podwyżek w tym roku. Ciekawe tylko dlaczego tak wszyscy chcieli tych podwyżek od PiSu, skoro to jest niemożliwe?
PO zaproponowało dokładnie to samo co PiS. Podwyżki w przyszłym roku. Sorka, mój błąd PO nie zaproponowało NIC, te podwyżki już dawno są zaplanowane w budżecie. Tak ciężko to zrozumieć?

tylko widzisz pis mialo czas od czerwca,a dziwnym trafem zrobili to podczas kampani wyborczej ;)
i pis mial juz utworzony rzad i parlament,jak i prezydenta po swojej stronie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:38 
Uzależniony od forum :)

Bagor napisał(a):
PO zaproponowało dokładnie to samo co PiS

Zauważyłem że PISowcy zarzucają że PO i PIS się nie różnią od siebie, czemu więc taka nienawiść?
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Pewnie byś w pierwszym sorcie się zgłosił żeby umrzeć za Allacha bo widzę że jesteś totalnie zaślepiony przez politykę Kaczyńskich !

RESPECT, trafione w samo sedno. FANATYK :niepewny:

Zresztą każdy wie że BAGOR to postać VIRTUAL, więc klikamy z aliasem tylko... :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 14:00 
Forumowicz

Panowie, tak czy owak to wykopki się udały!!!! :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 14:34 
Zacna persona forum

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Bagor napisał/a:

Odnośnie wykształcenia, to nie jest regułą, że każda osoba wykształcona ma wiedzę polityczną.

Dokładnie ! Mój kolega ze studiów głosował na PiS... Jak widać nic mu one nie dały :)

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 14:58 
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Bagor jak tak czytam te twoje wszytskie wypowiedzi dotyczące polityki to powiem ci że jakbyś mieszkał w takim Iraku np to już dawno byś nie żył... Dlaczego ? Pewnie byś w pierwszym sorcie się zgłosił żeby umrzeć za Allacha bo widzę że jesteś totalnie zaślepiony przez politykę Kaczyńskich!

Czyli twierdzisz, że jestem fanatykiem. Powiem Ci jedno, kiedyś byłem wielkim przeciwnikiem Kaczyńskich, naśmiewałem się z nich tak samo jak większość z Was teraz. Uczestniczyłem również w nagonce na nich, traktowałem ich jak oszołomów. Podczas wyborów w 2002 roku na Prezydenta Warszawy głosowałem na Balickiego ( :wstyd: ), a nie na Kaczyńskiego. Wtedy moja wiedza polityczna była na takim poziomie jak tutejsza większość zwolenników PO, czyli marna, żeby nie powiedzieć znikoma. Potrafię przyznać się do błędu. Tak bywa, otworzą się Wam oczy, kiedy mi się zamkną ;)

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Jeszcze głosów nie podliczyli a ty już piszesz że PO oszukało swoich wyborców :hyhy:

A nie oszukali? Jak ktoś ma wyprany mózg i tak tego nie zauważy. Ja obiecywałem, że budżetówka dostanie natychmiastowe podwyżki, ja obiecywałem, że natychmiast wycofamy nasze wojska z Iraku, czy może duce Donald Tusk? Naobiecywał, a będzie tak, jak ustalił PiS.

KotSylwester napisał(a):
Zresztą każdy wie że BAGOR to postać VIRTUAL, więc klikamy z aliasem tylko... :rotfl:

Zawsze to lepsze niż klikanie z niekształtnym workiem ziemniaków.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 15:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Bagor napisał(a):
Wtedy moja wiedza polityczna była na takim poziomie jak tutejsza większość zwolenników PO, czyli marna, żeby nie powiedzieć znikoma.

Oj Bagor, Bagor... A może nie jest do końca tak że to tylko Ty pozjadałeś wszystkie rozumy i masz monopol na wiedzę polityczną (tą jedyną słuszną), a my jesteśmy "ciemnym ludzem", tylko po prostu my mając jednak wiedzę polityczną mamy również inne poglądy niż Twoje?

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 15:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
Bagor napisał(a):
Wtedy moja wiedza polityczna była na takim poziomie jak tutejsza większość zwolenników PO

a teraz jest wieksza? studiowales nauki polityczne? czy pranie mozgu na poPIS
Bagor napisał(a):
Czyli twierdzisz, że jestem fanatykiem

a nie jestes?

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 15:30 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Pułkownik Zuber napisał(a):
Bagor napisał(a):
Wtedy moja wiedza polityczna była na takim poziomie jak tutejsza większość zwolenników PO, czyli marna, żeby nie powiedzieć znikoma.

Oj Bagor, Bagor... A może nie jest do końca tak że to tylko Ty pozjadałeś wszystkie rozumy i masz monopol na wiedzę polityczną (tą jedyną słuszną), a my jesteśmy "ciemnym ludzem", tylko po prostu my mając jednak wiedzę polityczną mamy również inne poglądy niż Twoje?

Oj Pulkowniku..........
a nie jest tak, że jak wchodzisz np. na forum rowerowe, i czytasz posty o samochodach, a juz o bmw szczegolnie, to mówisz: dyletanci, samochody mają na ulicach, to myślą od razu że się znają, i jeszcze bezczelnie o tym dowodzą ?

Myslisz ze w tej sytuacji nie jest dokladnie tak samo, tylko w drugą stronę.
jest kilka forów politologicznych, adresy moge podrzucić, możńa wejść i sprawdzić czy się rozumie o czym tam ludzie piszą.

Można się obrażać, jednak zdobycie jakotakiego rozeznania politologicznego nie jest tożsame z czytaniem gazet codziennych i oglądaniem telewizji. A jeszcze szczególnie w Europie.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 15:40 

Bagor napisał(a):
KotSylwester napisał/a:
Zresztą każdy wie że BAGOR to postać VIRTUAL, więc klikamy z aliasem tylko...

Zawsze to lepsze niż klikanie z niekształtnym workiem ziemniaków.

Jeżeli to dlatego nie pojawiasz się na zlotach, to się nie przejmuj... głowa do góry, liczy się miłość do marki :/

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 15:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Boogie napisał(a):
Można się obrażać, jednak zdobycie jakotakiego rozeznania politologicznego nie jest tożsame z czytaniem gazet codziennych i oglądaniem telewizji. A jeszcze szczególnie w Europie.

Czy jeżeli studiuję politoligię na UW (obecnie piszę magisterkę), mam stypendium naukowe za dobre wyniki (więc chyba coś tam chociaż muszę kojarzyć jeżeli chodzi o tą politologię..), czytam nie koniecznie dzienniki typu do licha i Super.. ogólnie.. no kurczę, chyba trochę tego "obeznania politologicznego" mam... a nie popieram wizji braci Kaczyńskich to znaczy... że jednak nie mam pojęcia o polityce itp?
Jak Ty mierzysz to "rozeznanie polityczne"- jak ktoś ma podobne do Ciebie poglądy to te rozeznanie ma- a jak już ma inna wizję RP to znaczy że się na tym nie zna?
Ja nie popierałem, nie popieram i raczej popierać nie będę braci K., ale też nie zarzucam osobom głosującym na PiS że są ciemnym ludem, ani też że nie mają "rozeznania politycznego.." po prostu wychodzę z założenia że mają inne poglądy niż ja- ot.. tyle.

P.S. Gdybym był złośliwy to bym powołał się na cytat T. Lisa

Z całym szacunkiem dla PIS-owskiego elektoratu, jest on mało perspektywiczny – w większości to starsi, niewykształceni ludzie ze wsi. To oni uwierzyli w PIS-owską propagandę, że wróg, że układ, że spisek, że oligarchowie, że zwolennicy korupcji i.t.d. Teraz uważają pewnie, że układ wygrał.

...ale że złośliwy nie jestem to się nie powołam :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 15:56 przez Pułkownik Zuber, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 15:59 
DarPiet napisał(a):
Bagor napisał(a):
Wtedy moja wiedza polityczna była na takim poziomie jak tutejsza większość zwolenników PO

a teraz jest wieksza? studiowales nauki polityczne? czy pranie mozgu na poPIS

Czy jest większa, to jest widoczne w tym temacie, gdzie swoje poparcie dla PiSu argumentowałem w bardziej dojrzały sposób, niż zwolennicy PO. Skandowanie haseł "spieprzaj dziadu", kopiowanie tekstów z internetu, posługiwanie się sloganami typu "Kaczor nie ma konta" używają ludzie na niższym poziomie wiedzy politycznej.

[ Dodano: 22 Październik 2007, 17:01 ]
KotSylwester napisał(a):
Jeżeli to dlatego nie pojawiasz się na zlotach, to się nie przejmuj... głowa do góry, liczy się miłość do marki :/

Dlaczego mnie obrażasz? Dlaczego prowokujesz kłótnię? Dlaczego robisz OT? W umiejętny sposób przyrównałeś mnie do worka ziemniaków, a ja nie obraziłem Cię ani słowem :!:

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 16:01 

Pułkownik Zuber akuracik jest na UW....

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1