BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 09:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 17:50 
Zacna persona forum

Bagor napisał(a):
Czyli twierdzisz, że jestem fanatykiem. Powiem Ci jedno, kiedyś byłem wielkim przeciwnikiem Kaczyńskich, naśmiewałem się z nich tak samo jak większość z Was teraz. Uczestniczyłem również w nagonce na nich, traktowałem ich jak oszołomów. Podczas wyborów w 2002 roku na Prezydenta Warszawy głosowałem na Balickiego ( :wstyd: ), a nie na Kaczyńskiego. Wtedy moja wiedza polityczna była na takim poziomie jak tutejsza większość zwolenników PO, czyli marna, żeby nie powiedzieć znikoma. Potrafię przyznać się do błędu. Tak bywa, otworzą się Wam oczy, kiedy mi się zamkną ;)

Tak jesteś fanatykiem i najwyższy czas się w tym zorientować... A co do mojej wiedzy politycznej to nie ukrywam że jest większa od twojej na skutek tego że w mój dziadek był posłem i część rodziny też w budżetówce pracowała więc znam to od "środka", jak była nagonka za Kaczyńskimi ja byłem za nimi, w wyborach na prezydenta Wawy głosowałem na Kaczora, w poprzednich do parlamentu na PiS bo chciałem twardego rządu który dobierze się wszytskim do dupy w celu uleczenia kraju ale pod warunkiem że będzie koalicja PO-PiS... No i Jarek się dobrał ludziom... ale w celu leczenia własnych kompleksów i politycznych gierek zamiast robić swój przedwyborczy program przy okazji jeszcze ośmieszając Polskę przed całym światem i niszcząc kompletnie politykę zagraniczną. Zrobiłem źle ale się zmiarkowałem i zagłosowałem na żydowskie PO które było jedyną alternatywą dla chorych ludzi którzy żyją przeszłością...

Cytuj:
A nie oszukali? Jak ktoś ma wyprany mózg i tak tego nie zauważy. Ja obiecywałem, że budżetówka dostanie natychmiastowe podwyżki, ja obiecywałem, że natychmiast wycofamy nasze wojska z Iraku, czy może duce Donald Tusk? Naobiecywał, a będzie tak, jak ustalił PiS.

A podpisał to Donald na piśmie że będzie, nie będzie i obiecał przed ołtarzem na Jasnej Górze ? Ja w wyborczą kiełbasę nie wierzę jak ktoś jest taki naiwny to trudno... A to że Polskie wojsko zostaje w Iraku nie uważam za złą rzecz... To są ŻOŁNIERZE po to się idzie do wojska żeby bronić kraju i oni wiedzą że mogą zginąć, a że na obcej ziemi to trudno się mówi, ktoś ich tam na siłę wysłał ? Nie.

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Ostatnio edytowano 22 października 2007, 23:06 przez MAJSU_old, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 18:23 
Pierwsze kroki

POLITYKA-jedną z definicji jest-"polityka to walka o dobro panstwa"(tak mniej wiecej,nigdy nie bylem dobrym studentem politologii,miedzy innym dlatego dopiero teraz bede sie bronil ;) )
wiec chyba kazdy obywatel ,ktory glosowal troche sie zna... ;)
tu nie chodzi o to czy ktos sie zna ,czy nie tylko o uszanowanie kogos wyboru,a nie mowienie ze maja mala wiedze dlatego tak zaglosowali,a nie inaczej...(typowe dla co po niektorych zwolennikow pisu)

apropo fanatykow islamskich
czesto bywa tak ze to ludzie z wyzszym wyksztalcenie,przestrzegajacy prawa koranu w sposob prawidlowy,ale zmanipulowani,z zrobionym praniem mozgu ,ze tak to nazwe(nie doslownie) staja sie fanatykami islamskimi... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 19:12 
Uzależniony od forum :)

:przestraszony: PO wygrało!!! :przestraszony: Co teraz będzie??? :przestraszony: Już nas Tusk sprzeda Niemcom!!! :przestraszony: Już zaciera ręce!!! :przestraszony:

hihi ;) taki żart

ale w Zetce były śmieszne niektóre wypowiedzi ludzi którzy dzwonili do radia(cos koło tego):

starszy facet: "Niech ten rząd będzie przeklęty! Przeklinam was!!"

młody goścu: "To co dziadek kiedyś zdobyl z Wermachtem teraz wnuczek zdobył przy pomoce polaków. Zaraz dogada się z Merkel. Polska sprzedana"
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
trochę więcej wiary w ludzi...

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 20:06 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Bagor napisał(a):

Kornelio napisał(a):
Stones na prezydenta!!! :hyhy: :rotfl:

Frank napisał(a):
Popieram !!

Nie zapominajcie o najważniejszym. Można ubiegać się o prezydenturę, gdy ma się skończone 35 lat. Chociaż dla 22 latka jeżdżącego Mercedesem można zrobić wyjątek :hyhy:

l:

ciekawe jaki podtekst ma ten niezwykle błyskotliwy żart :zdziwko:

mam się przesiąść na osła (jak kiedyś chciał zrobić Ojciec Dyr) żeby poprawić Ci nastrój ?

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 22:57 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Pułkownik Zuber napisał(a):
P.S. Gdybym był złośliwy to bym powołał się na cytat T. Lisa

Z całym szacunkiem dla PIS-owskiego elektoratu, jest on mało perspektywiczny – w większości to starsi, niewykształceni ludzie ze wsi. To oni uwierzyli w PIS-owską propagandę, że wróg, że układ, że spisek, że oligarchowie, że zwolennicy korupcji i.t.d. Teraz uważają pewnie, że układ wygrał.

Zamuce Cię Pulkowniku, ale to jest jak bardziej mądrość życiowa i przyzwoitość, kiedy pomimo wyksztalcenia robi sie rzeczy, ktore nie przystoją - powiedzmy takie rozeznanie polityczne.

Przypomnę że wielu inteligentów, inetelktualistów, myślicieli popiepieralo komunizm.
Nie tylko Polscy. Sartre, nauczyciel Michnika na ten przyklad...
Czy byl on mądry, czy glupi, czy byl lajdakiem ?
A Szymborska, piszaca o Leninie, że TO NOWEGO CZLOWIECZENSTWA ADAM ?
Glupia, czy sluzalcza zdrajczyni ?
Milosz, Mrożek, Broniewski i wielu innych.
Moge tu na kilogramy pokazać mądrości tej elyty.....

W wywiadzie radiowym kiedyś jedna mloda Pani doktor z UW, filozof, wypalila slyszac zwrot - Naród polski,
że ona sobie nie życzy żeby używać takiego określenia, bo ono się źle kojarzy.
No proszę, co za przejaw awangardy...
I jakby jej zapytal czemu tak sądzi, to pewnie wysnulaby by mądrą wypowiedź, budując na sofizmacie dowodzenie o zaściankowości ciemnogrodzie, ksenofobii i inne takie Michnikowszczyźniane pierdoly....

Pulkowniku, polecam kniżeke Paula Johnsona, "Intelektualiści". Jest wyborna.
Rozprawia się ten czlowiek z autorytetami, myslicielami, ludźmi którzy uchodzą za autorytety.
Sofizmaty, logiczne bzdury, odlot rozumu, to rzeczy z tej książki. Polecam, tak by spojrzeć z boku na europejski grajdol i lewicujące wiecznie knujące towarzycho.

Co do Lisa ?
Kretyn.
Ostro napisalem, ale nie skończe na tym.
Po kolei.

Malo perspektywiczny ?
Hehehe Lis widze wybil sie ponad polskość, i przewiduje w końcu co się stanie w Europie za lat 20, 50... Czego jakoś nie robil kiedy niektórzy mścili na Schroedere.
Wtedy Lis mdlil o fobiach.
Kiedy Schroeder szatki zrzucil, od polityki odeszedl (!!!) po tylu latach bycia dzialaczem, i zaczal pracować dla rosyjskiego Gazpromu, to jednak sie okazalo, ze spiskowa teoria, staje sie spiskową praktyką.
Gadanie o perspektywach jest w wydaniu tego faceta kpiną.

Dalej,
Wedlug Lisa, akcja "nie daje, nie biore w tym udzialu" byla niepotrzebna.
Bo w Polsce nie ma korupcji.
Nie mamy najwiecej rencistów w Europie kilka razy (!!!) przeibijając Czechy,
rodzice nie zalatwiają dzieciakom zaswiadczeń o "dysleksji" żeby bylo latwiej na klasówce,
lekarze przecież zawsze źle zarabiali, a teraz kiedy boją się brać w lapę, zaczeli protestować bo lewe dochody sie skońćzyly - tego Pan Lis już nie kuma,
bo chodzi do prywatnej eksluzywnej kilniki.

Czemu Lis więc wczesniej nie mowil, ze szkoda pieniedzy na takie akcje jak wyżej, że szkoda czasu, bo w Polsce wcale nie ma przyzwolenia na korupcje,
Że obywatele nie są wrogami wlasnego państwa, bo kiwanie urzędu, wyludzanie renty, nie jest cool i nie ma się wtedy "lba na karku".

PIS zakończyl kadencje z wieksza liczbą zwolenników.
Ludzie są po prosru bezsilni, widząc wladze urzędników, wymuszani lapowek, starych komunistów dziś ksztaltujących polski "biznes", i sie w nich krew przelewa.
Po prostu, chcą elementarnej sprawiedliwości. Nazwania zla zlem, poczucia że oplacalo sie nie robić kariery w PZPR, ze przyzwoitość poplaca.

Nie chce mi sie dalej za bardzo, prawdę mówiąc, bawić się tym cytatem Lisa.
Wedlug kogoś kto zarabia kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie, mieszka w apartamentowcu za murem, dzieciaki posyla do amerkańskiej podstwawówki na Wilanowie, wszytsko jest OK.
Trzeba szybko zrobić mu miejsce w gabinecie figur woskowych, różnicy nie poczuje.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 06:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Czyli, konkludując Boogie, jednak jest tak napisałem- kryterium które przyjmujesz aby podzielić ludzi na tych co mają "rozeznanie polityczne" i tych co go nie mają, jest kryterium zgodności z Twoimi poglądami- tzn. kto ma takie poglądy jak Ty- jest mądry życiowo, kto nie- jest łajdakiem albo w najlepszym przypadku ignorantem.
No cóż. Chyba co bym nie napisał, co bym nie powiedział, a byłoby to nie zgodne z Twoimi poglądami to chyba i tak zawsze zostanę w Twoich oczach nie oświeconym ciemnogrodzianinem. No to ja aby sobie tego rozczarowania niedocenienia oszczędzić.. może nie będę więcej wchodził z Tobą dyskusje polityczno-filozoficzne...

Mimo wszystko pozdrawiam!

P.S.
Cytując słowa Lisa miałem nadzieję że się odniesiesz się bezpośrednio do tego cytatu- a nie do samej postaci Tomasza Lisa, robiąc mu zarzut że mieszka w apartamencie i posyła dzieci do amerykańskiej szkoły.. no cóż... nie ma to jak merytoryczna riposta :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 06:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
Czy jeżeli studiuję politoligię na UW (obecnie piszę magisterkę), mam stypendium naukowe za dobre wyniki (więc chyba coś tam chociaż muszę kojarzyć jeżeli chodzi o tą politologię..)

P.S. Gdybym był złośliwy to bym powołał się na cytat T. Lisa

Z całym szacunkiem dla PIS-owskiego elektoratu, jest on mało perspektywiczny – w większości to starsi, niewykształceni ludzie ze wsi. To oni uwierzyli w PIS-owską propagandę, że wróg, że układ, że spisek, że oligarchowie, że zwolennicy korupcji i.t.d. Teraz uważają pewnie, że układ wygrał.

...ale że złośliwy nie jestem to się nie powołam :)

Mam pytanie jak mozna w wieku 22 lat pisac magisterke?Mam tyle samo lat co Ty a pisze prace licencjacka :zdziwko: kurde to gdzie Ja zmarnowałem te 2 lata.Chodzisz na dzienne?bo na zaocznych chyba nie ma stypendiów.

Cześć ludzi wystarczy powiedziec ze na PO głosuja ludzie wykształceni,mądrzy,bogaci.To zaraz podnosi sie im IQ no i odrazu staja sie bogatsi niz rzeczywiście sa.

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 06:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Cytuj:
Mam pytanie jak mozna w wieku 22 lat pisac magisterke?Mam tyle samo lat co Ty a pisze prace licencjacka :zdziwko: kurde to gdzie Ja zmarnowałem te 2 lata.Chodzisz na dzienne?bo na zaocznych chyba nie ma stypendiów.

Ano można. Ja mam studia jednolite magisterskie- czyli 5 lat- bez licencjata (od tego roku nie ma już takiej formy).
Jestem na IV roku- nie wiem jak u Ciebie ale u mnie właśnie na IV roku zaczyna się seminarium i proseminarium i pisanie pracy...
Chodzę na zaoczne i stypendia naukowe chyba są na pewno :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 09:04 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Czyli, konkludując Boogie, jednak jest tak napisałem- kryterium które przyjmujesz aby podzielić ludzi na tych co mają "rozeznanie polityczne" i tych co go nie mają, jest kryterium zgodności z Twoimi poglądami

Jeśli kogoś cytujesz, to nie robi sie tego ot tak....

Wlaśnie, Steinbach powiedziala wczoraj ze rząd w W-wie będzie teraz lepszy pod wodzą PO, mniej antyniemiecki.
Skomentujesz tą wypowiedź Pulkowniku ?

Po prostu jest jedenaste przykazanie - "pewnych rzeczy sie nie robi"
Bo przyzwoitość na to nie pozwala.
Nie zaklada sie interesu ze zlodziejem, nie rozmawia ze zbrodniażem (publicznie legitymizując jego marny byt).
I jeśli ktoś to robi, to albo jest glupi (najadl sie propagandy) albo nie pamięta, bądź nie wie.

Odnoszę się teraz np. do zapraszania Urbana do telewizji i puszczanie jego komentarzy.
Owszem można w USA powiedzieć że prezydent jest gnojem, wolnośc slowa jest.
Ale na drugi dzien nikt nas niegdzie nie zaprosi, na żaden wywiad, ani na oficjalną uroczystość. Bo pewnych rzeczy się nie robi, przyzwoitość na to nie pozwala.
Prezez Polonii amrykańskiej, Moskal, wlaśnie zostal skazanay na taką banicję po kilku wypowiedziach.

Napisales cos Pulkowniku, ale nie silisz sie by odpowiedziec - czemu intelektualisci wspierają, wspierali, mordercze reżimy, pletli klamstwa publicznie w obronie terroru ??!!
Nie mieli wiedzy, nie byli wyksztalceni ?!
Czemu Szymborska robila to co robila ?

Wedlug mnie to nie sprawa wiedzy, wyksztalecenia, doktoratów, kierunków, to sprawa kręgoslupa moralności obywatelskiej wsparta przyzwoitością.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 13:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
przed wybormai slyszalem skandowanie politykow pis ze sld odebralo zapomoge studentom. fakt odczulem to bo sobie chodzilem na obiady pelne z deserem za 4 zl :) po cieciach bylo juz 8 a 4 dla tych co maja socjalne stypendium. to mnie tak bardzo nie wkurzylo. ale teraz co pis zrobil. w polowie roku akademickiego przyszlo rozporzadzenie ze zmieniaja sie zasady przyznawania stypendium naukowego (juz mi sie nie podobalo ze cos na co juz pracuje pol roku beda zmieniac). no i dzis sie przekolnalem. wg starych zasad panujacych od ho ho na mojej uczelni za srednia 4,86 dostalbym 375 zl stypendium. teraz 150 zl :( zamiast zwiekszac to zmniejszaja.

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 13:42 

GP-T1000, za dwa lata byłoby 75... :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 13:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
KotSylwester napisał(a):
GP-T1000, za dwa lata byłoby 75...

albo wogle:(, bo po co nam studenci?? oni sa za inteligenti i potrafia rozliczyc rzad i nie glosowac za pis. juz dawno nie bylem tak wkurzony/smutny. po to sie uczylem, poprawialem oceny z nadzieja na wieksza kase, bo zawsze mialem stypendium. zeby dostac takiego kopa w ...

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 18:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
hmmm, a widział ktoś Bagora? :rotfl:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 18:50 

Kucharz napisał(a):

Czyżby wyjechł do Irlandii? :-k

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 19:46 
Zacna persona forum

Cytuj:
Czyżby wyjechł do Irlandii?

Jak byl PIS to sie wyjezdzalo. Jest PO i pewnie niewiele to zmieni.

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 21:30 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Kucharz napisał(a):

Pewnie ktoś z ogromnego frontu walki z Najjaśniejszym Rządem Wciąż Jeszcze Urzędującym się nim zajął.

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 21:55 

Kopać leżącego....

czemu nie? :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 22:28 
Forumowicz

Cytuj:
Wlaśnie, Steinbach powiedziala wczoraj ze rząd w W-wie będzie teraz lepszy pod wodzą PO, mniej antyniemiecki.
Skomentujesz tą wypowiedź Pulkowniku ?

ja to moge skomentowac... mamy rok 2007 a nie okres od 1939-1945, zyjac i patrzac ciagle w tyl nie rozwijamy sie, nalezy pamietac o historii ale nie wracac do niej co 15 minut :P, nie wiem czego sie ludzie boja ze Polske wykupia?? przeciez tu z polskich rzeczy to zostala flaga, hymn i jezyk....

ja mam taka mysl aby rzad zatrudniac jak trenera kadry narodowej, nie bylo dobrego trenera u nas to sprowadzili Leo, ktory jest poza ukladami... :) moze tak z prezydentem sie da i reszta? :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 23:23 
Sylwek_ch napisał(a):
Czyżby wyjechł do Irlandii? :-k

Skądże znowu! Na cóż mi wyjeżdżać? Omamiony obietnicami Tuska czekam na drugą Irlandię :rotfl:

mike_r6 napisał(a):
Jak byl PIS to sie wyjezdzalo. Jest PO i pewnie niewiele to zmieni.

Jak było SLD też ludzie wyjeżdżali. Tylko jeden Tusk się przeciwstawił i ze łzami w oczach nawołuje "wracajcie rodacy, tu będziecie mieli pod dostatkiem i chleba i pracy" :rotfl: Jaki to z niego patriota, aż strach pomyśleć. Tylko szkoda, że mało kto pamięta jak przed wejściem Polski do UE, Tusk roztaczał przed narodem widmo wspólnej Europy, że będzie można wyjeżdżać i tam pracować! Hipokryzja?

stones1 napisał(a):
Pewnie ktoś z ogromnego frontu walki z Najjaśniejszym Rządem Wciąż Jeszcze Urzędującym się nim zajął.

Skąd wiedziałeś?! Masz przecieki, czy to tylko Twoja przenikliwość umysłu?

KotSylwester napisał(a):
Kopać leżącego....

Wystarczy, że zdjęto Ci moderatora, więc ja nie będę Cię już kopał, żebyś przypadkiem nie wpadł w depresję. Co najwyżej splunę, więc tylko się wytrzesz. Chusteczkę pożycz od Kucharza, zasmarkana, bo zasmarkana, ale dobre i to :rotfl:

Co powiecie na to, że Hanna Gronkiewicz-Waltz chce żeby stadion narodowy zbudowano w okolicy Łomianek?! Skąd ta nagła zmiana decyzji? Czyżby układ warszawski się już reaktywował? Ktoś chce na tym zarobić?

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 23:40 
Forumowicz

Bagor napisał(a):
Dlaczego mnie obrażasz? Dlaczego prowokujesz kłótnię? Dlaczego robisz OT? a ja nie obraziłem Cię ani słowem :!:

Cytując Twoje słowa powiedz jak to się ma do Kucharza? Ciekawe w jaki sposób odwrócisz ,że tak powiem "Kota ogonem"( :rotfl: ) udowadniając, iż to Ty masz rację?

P.S
Szanowni forumowicze może olejmy tego Pislamistę? Tak jak większość Polaków - Kaczyńskich!!!

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1