Daniel_85 napisał(a):
Meten X7 napisał(a):
Weź poczytaj kilka dobrych książek na ten temat, i dopiero wróć na forum pogadać z sensorowymi argumentami, bo widać, że nie potrafisz wyrazić swojego zdania. wystarczy pochwalić inną markę i już piana z ust im leci... i już się gubią...ech. Jeżdżą e36 i wielcy znawcy heh! Pozdrawiam.. nie wiem po co tu wszedłem, prymitywnie tu jakoś.
Jeśli swoją wiedzę na temat, w którym się wypowiadasz czerpiesz z książek to gratuluję..
A jak się nie podoba to tak jak już Zdzira napisał - wyjdź i zamknij drzwi.. Może na forum szmelcwagena będą bardziej przyjacielscy i przygarną takiego gimbusa..
Nie chodzi mi o książki dotyczące samochodów.
Od razu nawet średnio inteligentny człowiek wyczuje, czyt ma do czynienia z mądrym rozmówcą. Książka nie równa się mądrość tak z automatu...ktoś może być mądry a nie czytać i na odwrót. Ale jeśli ktoś już na starcie stara się obrazić rozmówce i nie ma nawet podstawowych argumentów, nie potrafi dyskutować, nie pojmuje co to rozmowa, to już widać jaki jest głupi i lepiej aby sięgnął jednak po książkę, np. psychologiczną. Wtedy stanie się jasne i klarowne, że nie jestem żadnym prowokatorem, lecz rozmówcą z innych kręgów

Ale jak piszesz ''szmelcwagena'', ''gimbus'' to i tak tego nie zrozumieć, to zbyt skompilowane

wchłonęła się głupota...

Sorka, nie do mnie żale

.