BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 16:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 161  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: B M W
PostNapisane: 18 października 2007, 17:01 
Pierwsze kroki

[ Dodano: 18 Październik 2007, 18:03 ]
Witam wszystkich mam 26 wiosen i od niedaswna woze sie bemeczka , ale jusz od dawna jestem zwolennikiem "sily w tylniej osi". Zaczynalem oczywiscie od MALUCHa potem byl POLONEZcaro nastepie FORD PROBE(2.2,przod naped,altomat-ochyda) i nareszcie B M W 323i i jusz teraz wiem napewno -nigdy wiecej inna marka !A ci co mowia ze bemki dla "dresow" niech sie wala na ryj a najlepiej niech se kupia opla astre 1.1 !!! POZDROWIENIA Z GORACEJ HISZPANII DLA WSZYSTKICH ZWOLENNIKOW BMW

Ostatnio edytowano 18 października 2007, 17:24 przez mario810627, łącznie edytowano 5 razy

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 19 października 2007, 21:51 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich serdecznie mam na imię Tomek mam 23 latka. Warszawa się kłania.Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami BMW 318i wautomacie. Piszę my bo jest nas trójka Ja moja żonka Kasia i synek Gabriel. Bmkę posiadamy od 16.10. a więc kruciutko ale przygoda moja się zaczęla już dawno temu z Bmw .Jak tylko zrobię fotki to wrzucę . Pozdrawiam wszystkich .

Tytuł:
PostNapisane: 20 października 2007, 23:15 
Pierwsze kroki

Witam Wszystkich..

Moja przygoda z marką BMW zaczęła sie ok rok temu, gdy zakupiłem e30 320. Niestety silnik zaczął klekotać i sprzedałem ja. Na miejsce 320ki przyszła 520, potem dokupiłem 535. W 535 padł silnik, kupiłem 530. Przed powrotem do kraju sprzedałem 520 i 535, teraz na co dzień mykam 530ka.

Szerokości

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 00:25 
Kowal lat 27, Warszawa
Witam
Od dzisiaj jestem posiadaczem E36 316i z 1.9 pod maską, rocznik 99.
Fajna bunia ale jutro jadę na kompa bo podczas powrotu do domu zaczęła świecić się kontrolka poduszki i nie gaśnie. Mam nadzieję, że to tylko coś na kablu, kostce ąlbo przekaźniku bo jak jest uszkodzona mata to pewnie będzie trzeba wydać dużo więcej złociszy.

Pozdrawiam

Staramy się nie używać kolokwializmów... Czarny_simr

Ostatnio edytowano 24 października 2007, 00:35 przez KowalG, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 października 2007, 20:51 
witam jestem pawel i to by było tyle

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2007, 16:13 
Witam...jestem Marek mam 56 lat ....trochę już" nabiło na zegar"ale jestem młodym internautą.Wykonuję zawód kierowcy autobusu od 35 lat. Prywatnie od 1991 r.posiadam samochody Bmw tj.E 28 524 td z 1986r,oraz 525 tds z 1996r.Na forach szukam dobrej porady .....czy pozbyć się mojej ulubionej e 28.....Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 października 2007, 16:23 
Zacna persona forum

Witamy, witamy.
Milo nam, ze sie przedstawiacie w tym watku - zawsze to troszke mnie internet, troszke bardziej 'MY' :D

Pozdrawiamy i milego "forumowania" :]

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 3 listopada 2007, 16:50 
Pierwsze kroki

Witam mam 23 lata i od niedawna jestem posiadaczem BMW tak wiec moja przygoda z ta marka sie dopiero zaczela ale już wiem ze nigdy więcej przedniego napędu...:) jestem z Katowic pozdrawiam..

Tytuł:
PostNapisane: 4 listopada 2007, 17:35 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich
Mam 18 lat, i chyba jestem jednym z najmłodzszych posiadaczy BMW na forum.
Mój samochodzik to BMW 520i 1992, swoją buńke kupiłem za kosmiczne pieniądze czyli 5 tys z chakiem, w stanie dobrym, gaz, welur, alufelgi. Zobaczymy ile teraz w nią włorze bo do ideału jej daleko

Tytuł:
PostNapisane: 4 listopada 2007, 19:11 
Pierwsze kroki

witam wszystkich :hurra:
nazywam sie Artur mam 21 lat, mieszkam w okolicach zielonej góry
posiadam bmw e36 316i w compakcie o poj. 1895ccm

zapraszam rowniez właścicieli bawarek z lubuskiego na lubuskie forum bmw

http://bmw-lubuskie.phorum.pl/

forum dopiero sie rozwija wiec im wiecej nas sie zarejestruje tym szybciej forum ruszy :)

pozdrawiam wszystkich milosników i właścicieli BMW :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 5 listopada 2007, 09:18 
Forumowicz

Moje BMW: 750i
Kod silnika: M70B50
Witam, fakt ,że zagościłam nie dawno nie usprawiedliwia mojego zaniedbania :zalamany: .Nadrabiam :D Mam lalunie od 1.5 roku combi biała w automacie , E34, 520i 92r.Wiek no cóż kobiety nie mówią o swoim wieku :D .Bliżej mi do 100 :hyhy: .Jeśli pamięć mnie nie myli oglądałam zdjęcia lalci od kocurka cacko maszyna aż dech zapiera .Moge pomażyć o takim złotku ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 listopada 2007, 09:39 
Pierwsze kroki

Witam nazwyam sie Sebastian jestem szczesliwym posiadaczem E34 520 z 1992r niestety zaniedbalem zapisanie sie na forum ale zaczynam to nadrabiac ..... auto kupione 3 miechy temu 1,5 miecha temu rozbite przez brata niefortunie i uszkodzona skrzynia kasy nazbieralem i w tym momecie aktualnie stoji u mechanika i zaczyna byc wkladana nowa skrzynia ;]]] juz sie nie moge doczekac no i wizyta u lakiernika do pomalowania zderzaka ;p pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2007, 08:42 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich - posiadam od niedawna BMW 3 318i 96r. kombi takie autko rodzinne
rodzinka jest zadowolona ja równiesz ,zarejestrowany jestem już od miesiąca ale jest to moje pierwsze wejście na forum.Mam pewien problem i to przyspieszyło moje wejście.
Pozdrawiam wszystkich na forum i poza nim.
Mikołaj koko66

Tytuł: Witam wszystkich:-))
PostNapisane: 8 listopada 2007, 23:19 
Pierwsze kroki

Niedawno tutaj do Was dołączyłam i właśnie zajrzałam do tego tematu więc również się przedstawiam:-). Mam na imię Sylwia, lat jeszcze 29, ale to już ostatnie dni:-)).
Pracuję sobie za biureczkiem, powiedzmy że jestem biurwa:-)) no i jeszcze zachciało mi się uczyć więc studiuję administrację. Autko moje śliczne ma latek 8 i to mój mąż miał bzika na punkcie bmw, ale odkąd mamy autko to ja już też:-). No i mój Misiek sobie śmiga dużym Volvo bo jest kierowcą międzynarodowym, a ja czarną bmk-ą i bardzo mi się to podoba.
Wasze śliczne cacuszka oglądam z przyjemnością:-).

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 20:57 
Pierwsze kroki

witam

kilka dni tamu kupiłem E39 Touring.... :hurra:

to moja pierwsza Beemka :ok:
mam nadzieję że będzie dobrze.!!!!!!!!!!! :super: :super:

Ostatnio edytowano 4 grudnia 2008, 19:05 przez mtworus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 listopada 2007, 21:22 
Pierwsze kroki

czesc. mam na imie marcin,mieszkam od 3lat UK.I tak juz chyba zostanie.Kupilem moja Bume E39 520i sedan 97 miesiac temu i postanowilem przystac do was.auto jest super.zaplacilem za nia 2.600 funtowi jestem zadowolony w 100%.choc pierwsze dni z moim bm byly niepokojace.padl sensor ABS,oraz sensor poduszki powietrznej w siedzeniu pasazera.znalazlem mechanika z kompem podlaczenie i zdiecie lampek 50 funtow.lecz nic to nie dalo,pan stwierdzil trzeba wymienic OK.czesci+robocizna kosztowaly 335 funtow.O dziwo wszystko oplacil komis w ktorym kupilem bunie, sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie.po miescie pali galon na 23.4 mile tak pokazuje komputer czyli ok 10-11 litrow na 100.na dniach wkleje kilka zdjec to napiszecie co sadzicie o moim baby.
marcin milton keynes lat 30

[ Dodano: 11 Listopad 2007, 21:24 ]
zrobie kilka zdiec jutro i wkleje :hyhy:

[ Dodano: 11 Listopad 2007, 21:26 ]
ps. dzis sa moje urodziny i imieniny.30 :mur:

[ Dodano: 11 Listopad 2007, 21:27 ]
zrobie kilka zdjec jutro i wkleje :hyhy:

[ Dodano: 12 Listopad 2007, 11:28 ]
czesc to kilka zdjec mojej bumy.
http://img149.imageshack.us/img149/7730/dscn0418jy0.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/9994/dscn0545ci2.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/4726/dscn0546it3.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/7862/dscn0547vz4.jpg
jest troche brudna ale wczoraj lalo no i jesrt jak jest :mad: :kwasny:

Tytuł: początek na forum
PostNapisane: 13 listopada 2007, 15:43 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
witam wszystkich! Jako jeden z najmłodszych forumowiczów chciałbym napisać kilka słów o sobie oraz moim ciągu do tej cudownej marki BMW. Mam na imię Hubert i mam 32 latka. Posiadam dwa autka tej cudnej marki tj. e 36 compact w TDS-ie z 1997 roku oraz od lipca tego roku e 46 coupe i ciągle mnie one kręcą tak jak fajne dziewczyny. Prawdopodobnie do końca swoich dni na tyn globie będę jeździł tą właśnie marką gdyż w tym drzemie piękno i radość z życia a to co piękne niech wiecznie trwa! Jestem bardzo zadowolony z obu autek. Mam w sobie ogromny szacunek dla miłośników tego pojazdu niezależnie od roku produkcji, modelu i wyposażenia pod jednym tylko warunkiem : dbajcie do jasnej cholery o swoje cudeńka bo zapuszczonych brudem i rdzą nie zdzierżę! Pozdrawiam gorąco znad polskiego pięknego Bałtyku.

Tytuł:
PostNapisane: 13 listopada 2007, 18:34 
Pierwsze kroki

Witać!

Jestem Picq i zaznaczam, że jestem tutaj tylko i wyłącznie turystycznie :) Dlaczego? Bo jestem szczęśliwym posiadaczem 4 kółek na grillu :) Picq jeździ A4 2.6 V6 Qattro :) i nie może narzekać, zwłaszcza zimową porą. A dlaczego tu jestem? Bo gdybym nie miał audiczki to pewnie byłaby ładniutka 530d :) Coś jeszcze? Chyba nic...

Pozdrowienia fur ..::CZARNY::..

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2007, 22:47 
Forumowy terrorysta

Witam , przyczepnosci i szerokosci :super:

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2007, 20:34 
Pierwsze kroki

Witam. Daniel 26l dzieciaty kawaler z okolic W-wy, zajecia ( praca ) to glownie motoryzacja i sezonowo handel strojami plażowymi. Obecnie i od dawna jedyna słuszna marka BMW, tym razem e46 328i sedan. Były też e39 523i sedan i e39 530dA KOMBI M-PAKIET
WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Ostatnio edytowano 16 listopada 2007, 20:39 przez ortello, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 161  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1