Wybaczcie, że tak długo nie aktualizowałem tematu. Sprawy zdrowotne

Na początek chciałbym wstawić zdjęcie nowej chłodnicy, którą musiałem wymienić na wyjazd do szczecina. Niestety stara była dziurawa jak ser szwajcarski i po utracie ogrzewania byłem zmuszony ją wymienić.

No i wyczekiwane wnętrze

To co odrazu rzuca się w oczy to sportsitzy pół skóry, czarna podsufitka i serduszko kierownica. Fabrycznie miałem zamontowany seryjny zestaw 9 głośników, który gra naprawdę dobrze i uznałem, że nie ma sensu go wymieniać. Dlatego jedynie wymieniłem radio na ALPINE CDE-111R, które według mnie świetnie pasuje do kolorystyki podświetlenia samochodu, ładnie brzmi, a co najważniejsze dla mnie ma port USB
Oprócz tego wymieniłem jeszcze schowek pasażera, który miał uszkodzone drzwiczki, mieszki i gałkę zmiany biegów, dołożyłem podłokietnik europejski i fotochromowe lusterko. No i oczywiście, niezbędny był montaż zegarów od 328i (lub jakiejś innej R6), ekonomizer narazie działa na 50%, tzn. pokazuje tylko max jak stoję i nic jak jadę. Muszę jeszcze popracować nad jego okablowaniem, ale tym zajmie się już mój przyjaciel, elektryk Bartek

Fotele i kanapę prałem miesiąc temu, ale firma się jakoś nie spisała za dobrze. Najwyżej podczas urlopu postaram się poprawić to we własnym zakresie. Planuję też odświeżyć trochę tapicerkę. Mam nadzieję, że się uda