Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
icrew
|
Tytuł: [E90] Nawigacja BMW Professional 2014 - jak to jest? Napisane: 13 maja 2014, 13:54 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
Witam.
Mam pytanie, jesli jade np z Polski do Hiszpanii to ktora DVD musze najpierw wlozyc? Czy da sie wyznaczyc cala trase i tylko przelozyc DVD? Jesli wloze DVD z Hiszpania to wyznacza ok i pokazuje prawidlowa ilosc km ale nie ma np drog polskich... Jesli wloze DVD1 z Polska to Polska jest ok ale nie ma miejscowosci w Hiszpanii... jak to ma dzialac bo nie kumam?
|
|
Góra |
|
 |
icrew
|
Tytuł: Re: [E90] Nawigacja BMW Professional 2014 - jak to jest? Napisane: 14 maja 2014, 06:22 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
Jesli chce zmienic plyte z DVD1 na DVD3 tam gdzie jest Polska to mam komunikat New DVD version i zeby odczekac 5min albo zrestartowac NAVI... to jak mam tego uzywac?
|
|
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: [E90] Nawigacja BMW Professional 2014 - jak to jest? Napisane: 14 maja 2014, 12:12 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Wkładasz płytę DVD3. Pojawia się komunikat Wyłączasz zapłon na 5min(może być nieco więcej) Po tym czasie włączasz zapłon i sprawdzasz czy płyta działa. Powinna
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
icrew
|
Tytuł: Re: [E90] Nawigacja BMW Professional 2014 - jak to jest? Napisane: 14 maja 2014, 13:30 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
A trasa powinna byc zapamietana?
|
|
Góra |
|
 |
icrew
|
Tytuł: Re: [E90] Nawigacja BMW Professional 2014 - jak to jest? Napisane: 15 maja 2014, 07:10 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
Napiszcie czy jest jakas mozliwosc zgrac te 3 DVD na jedna zeby uzywac cala Europe bez przekladania plyt? Nie wiem jak tu korzystac z mapy Europy gdy wloze trzecia DVD wylicze trase do Hiszpanii, a pozniej po wlozeniu pierwszej pokazuje mi juz inna ilosc kilometrow do celu itd... troche to bezsensowne.
|
|
Góra |
|
 |
icrew
|
Tytuł: Re: [E90] Nawigacja BMW Professional 2014 - jak to jest? Napisane: 19 maja 2014, 09:29 |
|
 |
Forumowicz |
 |
|
Czy jest moze jakas wersja tych MAP 2014 ale na 1 DVD?
Chodzi o to, ze mam mape europy na trzech DVD ale jesli wkladam trzecia DVD z Polska to nie mam drog Hiszpanii i nie moge wyznaczyc trasy do Barcelony... a jak wloze pierwsza DVD z Hiszpania to wybieram Barcelone ale wtedy nie mam drog polski... przekladam z powrotem trzecia DVD ale jest komunikat "New DVD version, please shutdown system or restart ... 5minutes" ... a jak poczekam to mam drogi polski ale juz pokazuje o 500km wiecej do Barcelony... troche bezsens aby tak uzywac tych map...
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|