Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
CreAtiveOLS
|
Tytuł: [E60]Polskie Menu Napisane: 9 czerwca 2014, 13:51 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam,Jestem nowy na tym forum jak zły dział to przepraszam,i proszę o przeniesienie. Chciałbym się zapytać ile by kosztowało i czy w ogóle się da spolszczyć menu w mojej BMW(Napisy+Lektor)?.Ponieważ obecnie mam ustawiony j.niemiecki a bym wolał polski.Posiadam BMW Seria 5 E60 2003 rok.
|
|
Góra |
|
 |
cursor
|
Tytuł: Re: [E60]Polskie Menu Napisane: 9 czerwca 2014, 15:52 |
|
 |
Specjalista |
Posty: 2695 Lokalizacja: Racibórz(śląsk) Moje BMW: Vectra B Kod silnika: X20XEV
|
Poszukaj w Google lub na allegro Jest kilka firm w Polsce, które oferują komplet(napisy + lektor). Nie napisałeś jakie posiadasz radio. Nie spotkałem się z polskim menu dla starego Business'a.
Jeśli masz Professional to problemu nie ma.
Koszt dla profi to ok. 1000zł z tego co pamiętam
_________________ Jeśli udzielam się w temacie, to proszę nie pisać mi PW. Lepiej problem rozwiązać w danym temacie. Może przydać się jeszcze komuś innemu w przyszłości
|
|
Góra |
|
 |
renoraines
|
Tytuł: Re: [E60]Polskie Menu Napisane: 9 czerwca 2014, 19:29 |
|
 |
Forumowy terrorysta |
 |
|
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
|
|
Góra |
|
 |
Trojmiasto
|
Tytuł: Re: [E60]Polskie Menu Napisane: 8 października 2016, 14:50 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Jak to wygląda teraz z radiem Business. Jest ktoś z Trójmiasto kto wgra polskie menu za rozsądna cenę?
|
|
Góra |
|
 |
Trojmiasto
|
Tytuł: Re: [E60]Polskie Menu Napisane: 8 października 2016, 14:56 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Teraz doczytałem że Business przedliftowy nie da się spolszczyć,czy to prawda?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|