j27 napisał(a):
Straszna paskuda, szczególnie za te pieniądze (130-140tys?), trzeba było kupić używaną X3 z 2012/13r. Audi wporzo

W takiej konfiguracji jako nowy wart ok.160-170, ale tyle nie zapłaciłem. Z auta jestem zadowolony, odkąd miałem audi cały czas płakałem za BMW, cały czas marudziłem, że chcę wrócić do E61, albo kupić E70/F11 - Tiguanem tak dobrze mi się jeździ, że nie płaczę już za BMW, chociaż nie pogardziłbym ani E70, ani F11
Wojt4S90 napisał(a):
tu ma nowe auto, też bym tak wybrał, ładniejsze jak x3 i NOWE
Fajnie wygląda RLine

Moim zdaniem Rline robi robotę

Smokin napisał(a):
jak na nowe auto w tej kasie to całkiem fajne
ale jeździłem tym i doopy jakoś nie urywa

generalnie nie gustuje w tego typu autach.
jak wszystko ma swoje plusy i minusy - grunt, że Ty jesteś zadowolony. Gratuluję!

Po A3 na gwincie i profilu opony 35 dla mnie urywa dupę, wiadomo, że to nie rolls, ale jestem cholernie zadowolony z tego auta. Mocniejsze od A3, większe, bardziej komfortowe, lepiej wyposażone, nowe, może nie wygląda tak dobrze, ale będzie wyglądało lepiej niż teraz

rorafalki napisał(a):
jeden z lepszych tigów jaki widziałem

dzięki
sirek napisał(a):
Kurde małe toto jest.

Takie babskie autko wg mnie.
Jeśli już to Tuarega bym wolał.

Bagażnik ma mały, to fakt, ale miejsca dla pasażerów jest sporo. Fakt, że nie mam 2 metrów, ale siedząc z przodu bardzo wygodnie, nie zmieniając ustawień fotela, pasażer z tyłu mojego wzrostu (180cm) uwierz mi, że robiąc trasę 1500km nie będzie wysiadał na każdym postoju połamany. Miałem przez 4 lata Mitsubishi Outlandera (2008r) to uwierz mi, że w Tiguanie jest dużo miejsca z tyłu, ale za to jest mniejszy bagażnik. Poświęcę się do zdjęcia i usiąde z tyłu i powiem dziewczynie, żeby mi zdjęcie zrobiła

a Touarega też bym wolał, będę polował na jakiegoś

woytek13 napisał(a):
Po co się kupuję podwyższone auta, typ nadowzia "kiosk" a potem zakłada 20calowe koła?
Fajny, bo nowy i dobrze wyposażony

Kierunku modyfikacji nie kumam.
A 20' w takim aucie to według Ciebie dużo? Aktualnie na aucie mam 19" na profilu 35 (ale powinien być profil 40 przy 19') i komfort jest bardzo dobry. Czyli zakładając 20' będę musiał mieć profil 35, będzie identycznie. Wygląd to polepszy, a komfort dalej będzie dobry. Raczej wpadną felgi 19" ori Rline i opona z profilem 40, bo kompletnie nie widzę nic ciekawego z 20' do tego auta.
Kierunku modyfikacji nie rozumiesz tylko pod względem felg, czy reszty też?
Jak są wątpliwości co do komfortu na profilu 35 to zapraszam na jazdę testową
Wojt4S90 napisał(a):
woytek13 napisał(a):
Po co się kupuję podwyższone auta, typ nadowzia "kiosk" a potem zakłada 20calowe koła?
Tommy pewnie kupił go specjalnie dla swojego psa
nie nie, tym razem akurat nie

Tig miał być na wyjazd na wakacje i od razu na sprzedaż, bo A3 na gwincie by było ciężko