Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Balrog
|
Tytuł: [e36]problem z radiem bmw traffic pro Napisane: 11 października 2014, 21:55 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Witam maly problem.mianowicie mam instalację top hi fi z wzamacniaczem hk tylne glosniki pioniery w drzwiach oryginalne nokie i w nogach jakieś magnaty.problem polega na tym że w radiu mi cały czas mryga podswietlenie jak podglosnie to jeszcze bardziej jakby mialo zaraz sie wylaczyc.w czym problem?jak sobie z tym poradzić?wina głośników?
|
|
Góra |
|
 |
iroonhide
|
Tytuł: Re: [e36]problem z radiem bmw traffic pro Napisane: 12 października 2014, 22:26 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Posty: 1532 Lokalizacja: KONIN Moje BMW: E39 Kod silnika: M54B25 Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=129501
|
odłącz cześć głośników (albo wszystkie) i zobacz czy na sucho też będzie mrygać, jeśli nie będzie to za duże obciążenie jak na radio, a jak będzie dalej mrygać to sprawdził bym połączenie kabli zasilających + i - jeśli jest słaba masa to też tak się będzie działo.
_________________ Bmw e36 318i m40 bylo Bmw e36 318i m43 bylo Bmw e39 530i m54 bylo Bmw e46 320i m52 bylo Bmw e36 325i m50 jest Bmw e39 525i m54 jest
|
|
Góra |
|
 |
Balrog
|
Tytuł: Re: [e36]problem z radiem bmw traffic pro Napisane: 12 października 2014, 23:50 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
nawet jak jest ori wzmacniacz to radio by nie wydalalo?dzięki za opowiedz sprawdze te 2 rzeczy jak najszybciej
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|