napisalem:
daje do oceny 2 fotki dzwonilem do jednego sklepu i sie okazalo ze gosciu sprzedaje takie no takich jeszcze nie widzialem a chcialem bardzo wstawic
IN PRO dymione tyle ze
teraz juz nie moge dostac takich bo ponoc juz nie robia ale jak zobaczylem te to sie podjaralem i chyba je zamontuje co myslicie o takiej lamperii.
zach881,
Cytuj:
A jeśli już musisz zakładać czarne to może coś TAKIEGO
te lampy ktore mi pokazujesz to sa wlasnie IN PRO czlowieczku napisalem ze takich juz nie produkuja do coupe. A takie wlasnie chcialem zamontowac bo podobaja mi sie dymione. Wiem ze masz sedana i prubujesz go dopiescic na M Pasztet ale to i tak jest dalej tylko 1,6

ja za to uwazam ze M Pakiet nie pasuje do M43. Temat stworzylem po to zeby poznac innych opinie i liczylem na to ze beda za i przeciw wypowiedzi. Jedna rzecz sie nie zmienia Moje zdanie i gust bo w koncu to moja fura i moj hajs. i nie uwazam ze z fury robie agro. Agro albo jakis tam kabab tuning to sobie mozna mowic na fury obwieszone jakimis badziewnymi spojlerami i niepotrzebnymi gadzetami rodem z Fast and Furiours czy jakos tak

SoRrY ale moja to raczej kebab nie jest i nie bedzie. Kebaba moge zjesc ale fury takiej nie bede robil. Pozatym liczylem na konkretne rady (dla tych ktorzy doradzili dzieki i pozdrawiam) a nie na nabijanie sie (dlatych to ->

) poza tym te lampy ktore pokazalem nie sa to cleary tak zwane. Co do clearow to mi sie podobaja tylko zalezy gdzie sa zamontowane. Jedyne ktore mi nie podchodza to cos w stylu ala lexus takie lampy to moga pasowac do japoncow i tez nie kazdych.
tu jest bejca ktora moim zdaniem zajebiscie wyglaga w clearach
a tutaj ktorej to nie pasuje moim zdaniem
[ Dodano: 22 Listopad 2007, 11:00 ]dorzocam jeszcze pare fotek zeby bylo widac co jest co
moje lamy
lampy IN PRO albo smoke
teraz troche dymionych clearow
lampy clear m pakiet
lampy clear srebrne
te to niewiem jak nazwac

clear lexus ?? heheh nie podobaja mi sie te
no i na koniec lexuski

heheh