Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bperko
|
Tytuł: [E46] Problem z wyświetlaczem w zegarach Napisane: 8 października 2014, 21:31 |
|
 |
Poszukaj zanim zapytasz |
|
Witam serdecznie,
Mam problem w mojej E46 z wyświetlaczem. Mianowicie nie wyświetla mi się jedna linijka w miejscu gdzie widać aktualne przełożenie skrzyni biegów (w automacie). Czy jest to usterka którą jestem w stanie sam zlikwidować czy jest potrzebna pomoc elektronika? Dodam że wszystko inne "świeci" się jak powinno.
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
 |
adam541
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z wyświetlaczem w zegarach Napisane: 26 października 2014, 17:48 |
|
 |
Forumowicz |
Posty: 164 Lokalizacja: Ciechocinek Moje BMW: e46 318i,e39 525iTou Kod silnika: M43TU,m54b25
|
na moje trzeba bezdie wymienic zegary tak przypuszczam
|
|
Góra |
|
 |
Barzolisters
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z wyświetlaczem w zegarach Napisane: 13 listopada 2014, 12:36 |
|
 |
|
|
Góra |
|
 |
bperko
|
Tytuł: Re: [E46] Problem z wyświetlaczem w zegarach Napisane: 13 listopada 2014, 14:43 |
|
 |
|
Zegar że w sensie cały licznik?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1