wujekwaldus napisał(a):
daniel1 napisał(a):
swoje, osiągi auta:
z włączonym SPORT MODE, wyłączonym VSC i manualną zmianą biegów 4,4,
Czym mierzone 0-100?
Robiles pomiar 100-200?
To są dane producenta, osobiście żadnych pomiarów nie robiłem, ale setkę osiąga w mgnieniu oka

Z auta jestem bardzo zadowolony, jest szybkie wygodne i niepozorne. Moja była 650'ka była twarda i sprawiała wrażenie dużo cięższego auta choć wg danych technicznych to chyba tylko 100kg różnicy
Hipek napisał(a):
wujekwaldus napisał(a):
daniel1 napisał(a):
swoje, osiągi auta:
z włączonym SPORT MODE, wyłączonym VSC i manualną zmianą biegów 4,4,
Czym mierzone 0-100?
Robiles pomiar 100-200?
no czasy do 100 jakieś mocno optymistyczne kolega podał..o ile pamiętam to polift kolegi zrobił 11.5s 100-200 wiec jak na te konie to słabo te lexy jado
Zakładaj LPG i jakiś użytek z tego będzie

"jado" ? co to za słowo? kolego "Hipek" słownik do ręki weź a gaz to do swojej "em3" załóż skoro tobie po głowie chodzi, ja auta nie kupiłem na wyścigi bo jeśli byłbym tym zainteresowany to było by to w ogóle co innego, samochód służy mi do codziennego sprawnego poruszania się i wypadów w weekendy
veb napisał(a):
fajne są te lexy, jednak mimo wszystko wolalbym chyba m3 e92 albo m5 e60 jeli to ta sama polka cenowa

ale gratuluje auta, jakie jest realne spalanie takiego v8 ?

mierzyłem się też do E92 M3 ale odpuściłem bo swojego czasu jeździłem E93 335i a na dana chwilę brat użytkuje ten model tylko z innym silnikiem, mam sentyment do tego modelu coupe ale za szybko by mi się znudziła a lubię auta których często nie mijam i nie spotykam na drodze więc klamka zapadła na IS-F'a
a o spalaniu nie dyskutujmy

mógłby tylko być zbiornik większy

BAWARA napisał(a):
Jeden forumowicz naszego forum posiadal lexusa ISF i w galerii obecnej 650stki wspomniał ze lexus jest szybszy od M3 E92....i gdzie lezy prawda!!

Ps gratuluje auta bo chociaż nie jestem fanem japońskiej motoryzacji to dane techniczne robia wrazenie

Bardzo proszę w galerii tego użytkownika sprawdzić filmik z wydechem 650ki to moje byłe auto a IS-F jego, dokonaliśmy zamiany, na jego kanale youtube jest filmik GTR vs IS-F i tu ku zdziwieniu IS-F pierwsze 300 metrów prowadzi ale nie wnikam w szczegóły, dla mnie osiągi auta robią wrażenie i na chwilę obecną mocy nie brakuje

Pozdrawiam