BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 maja 2025, 00:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 19 listopada 2014, 13:47 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Cionek na minus, Żyro ogromny minus. Skrzydłowy łapie 2 żółte kartki w tak krótkim odstępie czasu, niedopuszczalne!
Lewandowski robi z piłką co chce i potrafi pójść z piłką na trzech rywali i tej piłki nie stracić, przyjemnie się to ogląda na tle pozostałych kadrowiczów :)
Na plus prawonożny Jędrzejczyk na lewej stronie, na plus również Milik oraz Mila.
Krychowiak trochę wczoraj zawalił, strasznie pompują balonik z tym Arsenalem i Borussią wokół niego, może mu się to odbić :kwasny:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 19 listopada 2014, 21:02 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Wywozimy z Gruzji komplet punktów i spokojnie możemy czekać na mecze wiosenne. Fajnie, że udało się utrzymać komfortową sytuację w postaci pierwszego miejsca w grupie.

Wczorajszy mecz to już inna ranga jednak oglądało się całkiem nieźle. Lewandowski zagrał bardzo dobre zawody, do pełni szczęścia zabrakło mu jedynie strzelenia bramki. Milik po raz kolejny pokazuje się ze znakomitej strony i potwierdza, że warto na niego stawiać. Pozytywnie zaskoczył również Jędrzejczyk. Z drugiej strony dosyć słabo zaprezentowali się Zieliński oraz Kucharczyk, a także Żyro. No i jeszcze Cionek, który kompletnie się wczoraj nie sprawdził...

PostNapisane: 20 listopada 2014, 08:14 
Pierwsze kroki

Moje BMW: X1
Sam nie wiem, niby lewandowski gra dobrze, ale od niego oczekujemy bramek... prawda jest taka, że nastrzelał z giblartarem, a w ważnych meczach nie strzela niestety.

PostNapisane: 20 listopada 2014, 12:32 
Forumowicz

Dobrą robotę robi dla drużyny, widać że poświęcił indywidualne wyniki dla kadry, więc za to szacun dla niego. Myślę, że jak się lepiej zgra z Milikiem to też lepiej u niego ze statsami będzie, na razie asysty ma :) Bardziej mnie martwi, że nie mamy tego trzeciego, który mógłby wejść albo grać w razie absencji jednego z napastników. Bo na jednego od początku to na pewno za dużo nie ugramy :)

Berbel007 napisał(a):
Żyro ogromny minus. Skrzydłowy łapie 2 żółte kartki w tak krótkim odstępie czasu, niedopuszczalne!

Trochę mu zamieszało w głowie tymi doniesieniami o transferze, za bardzo go wypychają z klubu, moim zdaniem powinien jeszcze przynajmniej do przyszłej zimy pograć w Legii.

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 20 listopada 2014, 15:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=116330
brakło bramki Lewandowskiego, ale zgadzam się, wykonuje dobrą robote dla drużyny. Generalnie pozytywne zaskoczenie :ok:

PostNapisane: 20 listopada 2014, 22:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: Najlepsze :)
Kod silnika: m54b30
Lewandowski jeszcze przyciąga do siebie zawodników przeciwnika, jak był na murawie to praktycznie non stop dwóch przy nim stało, tylko jak zszedł to obrońcy Szwajcarów zaczęli sobie śmielej poczynać. W Europie Robert jest naprawdę poważany jako jeden z lepszych i wg. mnie robi dobrą robotę w kadrze. Potrafi pójśc na trzech przeciwników i szansa że przejdzie z piłką dalej i tak jest wyższa niż dryblingi Żyry czy Kucharczyka 1 na 1 :P

PostNapisane: 21 listopada 2014, 08:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Po meczach Reprezentacji, wracamy do kolejki ligowej. Na początek mamy 2 dzisiejsze spotkania:

Ruch - Śląsk, godzina 18:00 - Ciężki mecz do typowania. Jeśli Śląsk zagra tak jak nas przyzwyczaił do swoich występów w tym sezonie, nie powinien przegrać w Chorzowie.

Z ciekawostek. Mila w Lechii ??. Sam zawodnik niejednokrotnie podkreślał, że chciałby wrócić do "swojej Lechii" , która jest bardzo zdeterminowana, by pozyskać Milę. Tak bardzo, że ma mu ponoć zaproponować... 5,5 letni kontrakt, który zagwarantuje również pracę w klubie po ew. zakończeniu kariery.

Bełchatów - Legia, godzina 20:30 - Ciężka przeprawa. U nas zabraknie kilku ważnych zawodników. Przede wszystkim Radovica, Dossy, Brozia, Jodłowca i Brzyskiego. Za Brozia na prawej obronie powinien zagrać Lewczuk. Za Jodłowca w środku pola Helio Pinto, albo młody Bielik. Z przodu pewnie wyjdzie dwójka Duda - Sa / Saganowski. Na "Łazienkowskiej" przegraliśmy z Bełchatowem 0:1 po bramce Ślusarskiego. Czas na rewanż :)

Z ciekawostek. Na trybunach ma się ponoć pojawić sporo liczba managerów.

PostNapisane: 22 listopada 2014, 10:05 
Przyjaciel forum

Wczorajsze wyniki:

Ruch - Śląsk 1:0 - Kuświk w 90 minucie spotkania zapewnia komplet punktów dla "Niebieskich". Remis był blisko, ale z drugiej strony cieszy porażka Śląska, patrząc na sytuację w tabeli :)

Bełchatów - Legia 0:3 - Gospodarze tylko przez pierwsze 30 minut nawiązali równorzędną walkę. Później na boisku panowała już tylko Legia. Zwycięstwo cieszy, tym bardziej, że zagraliśmy w dość mocno okrojonym składzie. Z bardzo dobrej strony pokazali się przede wszystkim Kosecki, Rzeźniczak i Duda. Fajną zmianę dał "Sagan". Coraz pewniej na lewej obronie poczyna sobie Guilherme, który zaliczył ładną asystę.

Dzisiejsze mecze:

Pogoń Szczecin - Podbeskidzie B-B, 15:30 | X1

Typowy mecz walki, który może zakończyć się podziałem punktów.

Wisła Kraków - Górnik Łęczna, 15:30 | 1

W dotychczasowych 9 potyczkach pomiędzy tymi zespołami, Wisła nie przegrała żadnej. U siebie na 4, wygrała wszystkie. Sytuacja kadrowa w obu klubach nie jest najlepsza. W szeregach gospodarzy zabraknie Burligi, Czekaja, Jankowskiego, Jovanovica, Stjepanovica. U gości ważny "in minus" może okazać się brak Kaźmierczaka i Mraza.
Korona Kielce - Zawisza Bydgoszcz, 18:00 | 1x

W Koronie nie zagra Golański i Marković. U gości zabraknie Kaczmarka oraz Nawotczyńskiego.

PostNapisane: 22 listopada 2014, 10:20 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
binta napisał(a):
Ruch - Śląsk 1:0 - Kuświk w 90 minucie spotkania zapewnia komplet punktów dla "Niebieskich". Remis był blisko, ale z drugiej strony cieszy porażka Śląska, patrząc na sytuację w tabeli :)

Kusiło mnie wczoraj żeby postawić na Śląsk, ale jednak po szerszej analizie, odpuściłem :D Swoją drogą Wrocławianie ostatnio trochę "przystopowali" natomiast Ruch powoli zaczyna zbierać kolejne punkty ;)

PostNapisane: 22 listopada 2014, 21:09 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Korona Kielce 2:2 Zawisza Bydgoszcz

Chłopaki chyba jeszcze lekko śnięci po przerwie na reprezentację. Przypuszczałem, że Zawisza przyjdzie zdeterminowany i nie pomyliłem się. Myślę, że nikt w Kielcach nie spodziewał się z nimi przebieżki.
Mecz w wykonaniu Koroniarzy przeciętny. Brakło pomysłu na grę i przede wszystkim wykończenia akcji. Punkt pozostawia lekki niedosyt, ale trzeba go szanować. Cieszy kolejna bramka Olivera Kapo.

PostNapisane: 23 listopada 2014, 09:25 
Przyjaciel forum

Street napisał(a):
Korona Kielce 2:2 Zawisza Bydgoszcz
Cieszy kolejna bramka Olivera Kapo.

Szkoda, że lepiej nie dołożył nogi przy tej sytuacji na 3:2, w której przeszkadzał mu bodajże Wójcicki. Z punktu jednak też trzeba się cieszyć :ok:

Moje typy prawie udane. Pełnie zadowolenie zabrało mi Podbeskidzie, a mianowicie Maciek Iwański, który strzelił bramkę na 1:2 w 94 minucie meczu.

Dzisiejsze mecze:

Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok, 15:30 - W Gdańsku może zadziałać "efekt nowej miotły". Nie spodziewam się dziś porażki Lechii.

Piast Gliwice - Lech Poznań, 18:00 - Statystyki tych dwóch drużyn są piorunujące. Na 9 meczów pomiędzy obiema ekipami, aż 8 wygrał Lech (1 remis). W Gliwicach obie drużyny spotykały się czterokrotnie. Komplet punktów zdobył "Kolejorz". Jeśli Lech zagra "swoje" , nie powinien mieć problemów z pokonaniem Piasta. Gliwice to jednak specyficzny teren...

PostNapisane: 23 listopada 2014, 21:39 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
Jest wygrana, było pięknie :super:

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

PostNapisane: 23 listopada 2014, 23:11 

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
marojbl, dobra robota w wykonaniu Piasta ;)

PostNapisane: 24 listopada 2014, 08:58 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Gliwice to jednak specyficzny teren...

Nic dodać, nic ująć. Lech zagrał "swoje" , ale nie w tą stronę...

maro, gratulacje dla Piasta za zwycięstwo, które mnie bardzo cieszy :ok:

W drugim meczu Lechia remisuje 1:1 z Jagiellonią. Debiut Brzęczka średnio udany. Tym bardziej, że sędzia pokazując spalonego (którego nie było) nie uznaje prawidłowej bramki strzelonej przez "Jagę".

PostNapisane: 24 listopada 2014, 11:32 
Forumowy terrorysta

Strategia Lecha czyli utrzymanie zdobytego na początku meczu prowadzenia nie sprawdza się, do tego kolejna strata bramki przed końcem spotkania. Zrehabilitował się Kamiński za błędy w obronie, ale to jednak mało, żeby zremisować, a tym bardziej wygrać. Poza tym dobry kurs na Piasta, kolejny kupon $ dał.

Zawisza-Korona 2:2, Zawisza swoją drogą, na Korone :rotfl: również 1 liga czeka hahaha.

PostNapisane: 24 listopada 2014, 12:17 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Poza tym dobry kurs na Piasta, kolejny kupon $ dał.

SZCZYT szczytów :rotfl:

Poziom upodlenia / żenady i podbudowania swojego ego - "Na gigancie" :wstyd:

PostNapisane: 24 listopada 2014, 12:27 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
No Lech ma teraz nieciekawą sytuację- 1 punkcik dzieli go od strefy spadkowej.
No cóż.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 24 listopada 2014, 13:32 
Forumowy terrorysta

binta napisał(a):
renoraines napisał(a):

binta wielokrotnie zaznaczałes, ze nie będziesz mi odpisywał, a odpisujesz :rotfl: . Tym samym ponownie przeczysz sam sobie, pokazując ile warte są twoje slowa, czyli tyle co nic. Ostrzezenia ci wygasly, nieudolnie szukasz zaczepki, a de facto sam sie upodliłeś, ośmieszyłeś i nawet nie załapałeś co zrobiłes :rotfl: hahaha. Żenada.

Słowo klucz kolejny, a w bukmacherce chodzi o to, żeby wygrywać, kupony kumulować (trudne słowo haha) i zarabiać, dlatego też obstawia się różne zdarzenia.

Legia odpadła z LM bo nie potrafiła czytać ze zrozumieniem przepisów, widze, ze niedaleko pada jabłko od jabłoni, bo się nie zna zasad bukmacherki :rotfl: .

Cenie sobie ludzi inteligentnych, nawet jeśli się z nimi nie zgadzam.
Podsumowując kluczowe słowa w mojej wypowiedzi: kolejny, różne, inteligentni.

PostNapisane: 24 listopada 2014, 14:17 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
binta napisał(a):
renoraines napisał(a):

binta wielokrotnie zaznaczałes, ze nie będziesz mi odpisywał, a odpisujesz :rotfl: . Tym samym ponownie przeczysz sam sobie, pokazując ile warte są twoje slowa, czyli tyle co nic. Ostrzezenia ci wygasly, nieudolnie szukasz zaczepki, a de facto sam sie upodliłeś, ośmieszyłeś i nawet nie załapałeś co zrobiłes :rotfl: hahaha. Żenada.

Słowo klucz kolejny, a w bukmacherce chodzi o to, żeby wygrywać, kupony kumulować (trudne słowo haha) i zarabiać, dlatego też obstawia się różne zdarzenia.

Legia odpadła z LM bo nie potrafiła czytać ze zrozumieniem przepisów, widze, ze niedaleko pada jabłko od jabłoni, bo się nie zna zasad bukmacherki :rotfl: .

Podsumowując kluczowe słowa w mojej wypowiedzi: kolejny, różne, inteligentni.

Nie powtarzaj setny raz tych samych zdań / dialogów, bo to naprawdę jest nudne. Widzę, że nie rozumiesz o co chodzi, to może ci podpowiem...

Skan / zdjęcie kuponu poproszę, "NAŁ"

Podpis też już sobie możesz zmienić. Zwycięzcą typera 2013 roku, jest niejaki RENORAINES. Swoją drogą, już wiem dlaczego tak nagminnie trułeś :D

A tak poza tym, jakiś taki kulturalniejszy (WRESZCIE) się zrobiłeś, czy się mylę ??

PostNapisane: 26 listopada 2014, 08:33 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
renoraines napisał(a):
binta napisał(a):
renoraines napisał(a):

a w bukmacherce chodzi o to, żeby wygrywać, kupony kumulować (trudne słowo haha) i zarabiać, dlatego też obstawia się różne zdarzenia.

Nie powtarzaj setny raz tych samych zdań / dialogów, bo to naprawdę jest nudne. Widzę, że nie rozumiesz o co chodzi, to może ci podpowiem...

Skan / zdjęcie kuponu poproszę, "NAŁ"

No tak, innej reakcji - JAK BRAK REAKCJI - się nie spodziewałem :D I nie pisz proszę, że zgubiłeś kupon, albo odebrałeś już nagrodę i go nie masz. Po prostu...

MILCZ

Ja natomiast szanowny kolego cenię ludzi szczerych, którzy do wszystkiego w życiu dochodzą krok po kroku, a nie łżąc i kłamiąc żeby tylko się dowartościować. Reasumując, spójrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie "Po co ty to wszystko robisz ??"

Wracając do poważnych rzeczy. Piech na wylocie z Legii. Wśród zainteresowanych klubów do wypożyczenia bądź wykupienia Arka jest Zawisza i Cracovia. Praktycznie na pewno odejdzie również Helio Pinto. Jeśli chodzi o transfery do klubu. Legia mocno zabiega o 22-letniego napastnika z ligi bułgarskiej (CSKA Sofia), za którego może wyłożyć nawet milion Euro. Ponadto w kręgu zainteresowań jest były reprezentant Portugalskiej młodzieżówki, 24-letni lewy obrońca lub skrzydłowy. Nazwisk niestety w tym momencie nie pamiętam. Bacznie obserwowany jest również Dziwniel z Ruchu.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1