Łoo ale zainteresowanie tematem, fajnie!
Mateusz118 napisał(a):
Jesteś zadowolony w roboty blacharza ? możesz powiedzieć kto robił ? może być pw
zacisk ładnie wypełnił 16' jakies większe hamulce ?
Robił blacharz z polecenia Mariusza- XEONa, robota wykonana świetnie, jestem bardzo zadowolony, chyba mam gdzieś numer, jak znajdę to podeślę na pw. Hamulce to zestaw od e46 328 (300mm?? chyba), ale kombinuje większe, nie wiem na czym stanie, albo od e46 330i, albo 4ro tloki z e31, zobaczymy jak budżet...
Czarny napisał(a):
Przejrzalem na spokojnie galerie i musze powiedziec, ze podoba mi sie kierunek modyfikacji, gleba Kolo jest, niestandardowo, nie przesadzone -

na pewno robotki lakiernicze postawia kropke nad "i".
wnetrze bajka, konsola srodkowa wzorowa

naprawde swietne e36 touring

Dzięki, staram się ratować turasa i spełniać przy tym swoje motoryzacyjne marzenie, jak skończę wszystko to zabiorę się za silnik, droga już wybrana, zostaje tylko uzbierać odpowiedni $$$
jackolus napisał(a):
Bardzo ładnie zrobiony ten próg - serio.
Niech jeszcze równie ładnie pomalują Turasa i w końcu będziesz mógł robić fotki z bliska
Dokładnie, dlatego wydaję dwie taczki hajsu, żebym mógł robić zdjęcia na forum w dzień i z bliska
jackolus napisał(a):
Ale ogólnie to auto:

A w przyszłości widziałbym je np. na RFach:

Tylko oczywiście relingi wyrzuciwszy.
RFy..

Idealnie trafiłeś Byku! Marzą mi się, ale niestety 17stki u mnie nie siądą, bo jak założe normalne opony to nie będą wyglądać, a turas ma być szybki i ładny, nie tylko ładny... A 18stek to nigdy nie widziałem, więc nie wiem nawet czy wychodziły..
jackolus napisał(a):
Ale najlepsza w moim poście jest mowa podsumowująca:
Niedługo kwotowo przegonisz Compacta LOL

.
Hahaha, no dokładnie, tabelka jest nieubłagana! Jakby co to chętnie zamienię na m3 e46 z dopłatą dla mnie
Nic to, trzeba wpierniczać hajs dalej

Piątka!