Witam. do niedawna miałem fejsa zakupionego na allegro za 50 zł (nie będę mówił od jakiej firmy

). 2 szybkie diagnostyki samochodu i kabel się skończył. non stop kabel nie łączył bądź przerywał podczas diagnozowania autA, nie mówiąc już o tym że z disem, nce-em nie chciał wgl współpracować. po jakimś czasie komputer nie widział sterowników

. pisałem do naszego kolegi kamila lecz nawet on nie umiał sporostować tej rzeczy. po dwóch dniach szukania odpowiedzi na temat kabla nic nie znalazłem szczególnego i nawet komputer nie widział fejsa. Wysłałem emaila do firmy która mi go sprzedała. Nawet oni nie raczyli odpowiedzieć

. był to tylko mój stracony czas i nerwy. ostatnie podejście połączenia z autem: dioda w kablu nawet nie zaświeciła

. zaczełem szukać od nowa jakiegoś porządnego fejsa. poczytałem że każdy proponuje zakupić fejsa od kamila więc zastanowiłem sie , przespałem i zamówiłem. Kabel dostałem na drugi dzień. dogadałem się z kamilem, wszystko mi zainstalował, ustawił. Dzisiaj od rana siedziałem w samochodzie i się bawiłem. po 2 godzinach wyszedłem z auta zadowolony jak murzyn blaszką

działało wszystko... co chciałem to zrobiłem. żadnego przerywania podczas diagnozy oczywiście długość kabla też bardzo fajna bo lapka nie musiałem trzymać na kolanach tylko siadłem z tuły i sie bawiłęm.

to jest to czego szukałem. konkretny sprzęt. warto było wydać parę groszy więcej od tych co są na allegro czy innych partalach aukcyjnych. Szacunek dla Ciebie Kamil za twoją robotę.

po powrocie do domu z ciekawości rozkręciłem swój stary kabel. okazało się że miejsca zlutowane zaczeły pękać a jeden kabelek zerwany. niestety... badziew za 50zł od chinczyków. można było się tego spodziewać. teraz nawet nsc dummy i nsc expert mi działa poprawnie z kablem od kamila. Kamil jeszcze raz wielkie dzięki

gorąco polecam fejsa od kolegi