cześć! od ostatniego postu nie miałem dostępu do żadnych stron, bo miałem jakiegoś wirusa, za każdym razem próbując wejść na jakąś stronę przenosiło mnie na jakąś spamerską stronę. Co najlepsze problem sam ustał
W aucie się parę rzeczy pozmieniało, więc na dniach wstawię zdjęcia

woytek13 napisał(a):
A już tłumaczę mój kierunek rozumowania

Jakbym miał takie auto, takie podwyższone i do tego jakieś 4motion to bym sobie wrzucił koła 16-17cali i nadkole wypełnił ... oponą z wysokim profilem

Tak żebym parkował na chodniku bez przesadnego zwalniania, a po deszczu jeździł po leśnych drogach ciesząc się że błotko mi brudzi szyby boczne

Dla mnie taki SUV (o to chyba już ten typ auta) powinien dalej podążać drogą suva i zbliżać się do terenówki, a nie do 20cali i gwintu i germanfestu
Ale to tylko moje poglądy

To nie jest terenówka, żeby tym się w teren pchać, ale każdy ma tam jakieś swoje upodobania. Koła u mnie zostają 19' na profilu 40 i będzie dobrze. Auto cały czas mnie cieszy

renoraines napisał(a):
Fajny pomykacz

, dsg bajeczka (miałem dsg w pasku b6 2.0TDI 170KM), a nowe to nowe. W tiguanie i a3 nawet ten sam wzor felg. Blachy 666

.
DSG naprawdę robi robotę, jak się przesiadam do A3 manuala czuje się jakbym za karę miał tym autem jeździć

w przyszłym tygodniu robię softa, więc jeszcze bardziej DSG będzie cieszyło

Felgi bardzo podobne

i w każdym aucie 666 musi być
Rafał napisał(a):
Do tego służą SUVy ale, że zrobiła się moda na takie wynalazki które po zjechaniu z drogi ugrzęzną tak samo jak każda inna osobówka to raczej nikogo nie obchodzi bo takie auto z drogi utwardzonej nie zjedzie.
Wg mnie takie nie ważne jakiej firmy jest SUV, czy to BMW czy Mercedes czy VW bo i tak wszystkie są beznadziejne - z jazdy i wyglądu.
X6 w teren też nie wjedziesz, dlatego uważam że z Tiguana i tego typu aut to żadna terenówka, po prostu wyższe auto. W teren to Patrol tak jak napisałeś, albo range rover

maciej1203 napisał(a):
Ani to na drogę , ani w teren

a komforu tyle co w VW T5

po A3 na gwincie i profilu opony 35, uwierz że komfortu mam pod dostatkiem, nie śmiem na niego narzekać