BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 17:28

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2007, 16:58 
Zacna persona forum

mam pytanie jak to jest z przyciemnianiem szyb z przodu? slyszalem ze jest zakaz przyciemniania przednich bocznych , a na miescie czasami widuje samochody ktore maja przyciemnione z przodu , moze nie tak bardzo jak z tylnie boczne ale przyciemnione

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2007, 17:04 
Uzależniony od forum :)

A napisał(a):
mam pytanie jak to jest z przyciemnianiem szyb z przodu? slyszalem ze jest zakaz przyciemniania przednich bocznych , a na miescie czasami widuje samochody ktore maja przyciemnione z przodu , moze nie tak bardzo jak z tylnie boczne ale przyciemnione

Przepuszczalnosc swiatla szyb bocznych musi byc na poziomie 70% a tyle jest seryjnie(zielone szyby)wiec kazda folia na szybach przednich jest nielegalna.A ci co tak maja to przy kontroli specjalnym urzadzeniem straca dowod,bez wzgledu na rodzaj przyciemnienia folia

Tytuł: przyciemnianie szyb
PostNapisane: 28 listopada 2007, 22:51 
Pierwsze kroki

Ja teraz przyciemniałem w mojej, ale w Radomiu. Są zaj... fachmeni. zapłaciłem 350zł w TOURINGU wszystko oprócz oczywiście przedniej. Odpisałem ponieważ nieraz lepiej 100km zrobić ale mniej zapłacić i mieć ok. całość 4 godź trwa.

pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 30 listopada 2007, 13:25 
Uzależniony od forum :)

007 a gdzie obklejałeś w radomiu bo chyba nie na osiowej??
wszedzie robia tymi samymi foliami sunguard i jeszcze jakimis tam i w tym momecie jest ważne poprostu jak oni je nakleją.
miałem 2 samochody oklejone u nich i przez kilka lat nie było śladu zurzycia. w jednym mercedesie którego juz sprzedałem jeszce go widuje i też nie ma sladu jakiegokolwiek zurzycia. moi koledzy tez maja tam przyciemniane i tez wszystko jest w 100% elegancko.
osiowa 11 to szpece z górnej półki i polecam właśnie u nich. kolejne auto napewno tez pojade do nich bo wiem ze zrobia to najlepiej jak potrafią ;)

A nie może być jaka kolwiek folia na przednich bocznych szybach i nie ma na to zadnego atestu czy zezwolenia!!!
ale czy to takie ważne? ja i tak zawsze ściemniam przód :hyhy:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwietnia 2009, 09:36 
Pierwsze kroki

podbije temat, jakies opinie ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 kwietnia 2009, 00:14 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E-65 , X1
Ja przyciemniałem rok temu w galerki tonow za całosc w e-39 zapłaciłem 500 zł pierwsza klasa nic sie nie dzieje znajomi tez tam robili i jest ok

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1