Leo napisał(a):
Docinka z Twojej strony: "Właśnie tu jest kłopot, jeszcze niedawno walczył z problemem znikającego oleju w 330i, a teraz poprawia fabrykę i wytyka błędy w jednym z najlepszych aut BMW, nie wiedzać kto i jak jeździł nim od nowości..." nie wiem skąd masz info o znikającym oleju oraz gdzie poprawiam fabrykę w jednym z najlepszych bawarek ale chętnie się dowiem

nie komentuje dalej....
A fakt, oleju lub mocy, przewinął mi się temat jak sam szukałem 330Ci, nie koniecznie na tym forum.
Co do poprawek to listę wymieniłeś kilka stron wcześniej plus magicy od karoserii.
Leo napisał(a):
Zawias ujeżdżany jest w różnych dziedzinach sportu i sprawdza się, hamulce nie są lepione a przełożone z innych samochodów które nie są drezynami, skrzynia tu fakt nie testowałem jej w warunkach ekstremalnych może się psuć ale nie musi (punkt dla Ciebie). Ja nie muszę sprawdzać ani hebli, ani zawiasu.... zrobili to już inni więc opierając się na ich opinii można stwierdzić ze są lepsze niż seryjne w emce.
Miałeś styczność z obliczeniami związanymi z układem hamulcowym i jezdnym? Miałem za czasów studenckich i powiem Ci to nie jest tak, że wkładasz fajne fanty i od razu wszystko jest gitara, to masa żmudnych symulacji i sytuacji jakie trzeba przewidzieć i potem zgrać, zwłaszcza gdy trzeba zachować kompromis (dziurawa nawierzchnia, ostre hamowanie na zimno itd).
Leo napisał(a):
Napisałem wyraźnie że głupimi docinkami w moim kierunku do tematu nic sensownego nie wniesiesz prawda? Czy gdzieś napisałem że swoją osobą, doświadczeniem czy wiedzą nic nie wniesiesz? NIE!!!
A - docinka nie była głupia jak wcześniej zauważono, B - można osobę i jej słowa identyfikować osobno?
Leo napisał(a):
No nie wydaje mi się abyś był człowiekiem wszech wiedzącym stąd postawiłem pytanie mocno retoryczne

Jeśli jednak się mylę chylę czoła i przepraszam
Tu masz przykład: są domysły, jest sarkazm - mamy głupią docinkę
Działaj Panie z tematem, auto buduj pod siebie i nie patrz co tam inni marudzą, allleee zachowaj umiar w ocenach innych.