kołodziej trzymałby otłuszczonego Solisa na dystans, żądląc go bez litości swoim lewym prostym. A na koniec zafunduje mu soczyste KO tak jak zrobił to z Istvanem Vargą - wytrawnym rumuńskim bokserem który wpada do Polski raz na jakiś czas powalczyć za poł litra i kilo słoniny
Pół litra przy otwieraniu którego Binkowski stracił górną jedynkę .
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
No i gala FEN 6 oglądnięta. Ogólnie cała gala na plus poza walką wieczoru,w której sędzia i sztab szkoleniowy się nie popisali. Świątek po pierwszej rundzie był tak podłączony,że nie wiedział,gdzie jest,a dotrwał do 5 rundy,ale zdecydowanie niepotrzebnie,bo walka powinna zostać przerwana dużo wcześniej. W piątej rundzie padł praktycznie nieprzytomny i znieśli go na noszach /desce,czysta głupota
no no no samozwańczemu mistrzowi świata chyba nie służy dieta wegeteriańska trzeba było wspomagania a i tak przeyebał No i Bóg dał , że prawdopodobnie Tomato "robie masę z rodżerem" Adamek też wtopił http://www.ringpolska.pl/boks-w-polsce/ ... wpadki-pbn
Polish Gipsy miał efektownie powrócić na ring po sanatorium,a tymczasem przegrał podwójnie
masakra jakaś... Jeszcze może i by to jakoś przeszło "psim smędem" jakby sam tyle szumu przed walką nie narobił jaki to on nie jest ach i och propouje jako Intro do wyjścia na ring
_________________ Styl mojej wypowiedzi zależny od poziomu rozmówcy. Inteligentnych cenię. Z szukających atencji, żałosnych frustratów, ignorantów kręcę bekę.LOL
Nie widziałem tej walki, dopiero teraz oglądnąłem. I stwierdzam, że organizatorzy, sędzia jak i cały sztab trenerski tego świątka to skończeni debile... Jak można było do czegoś takiego dopuścić... Gość miał dość po pierwszej rundzie...
Smokin,dokładnie to samo napisałem wyżej,bo oglądałem tą walkę i ogólnie cała gala była ok. Świątek wypowiadał się chyba jakieś dwa,czy trzy dni po walce,że dobrze,iż nikt nie przerwał walki,bo on chciał walczyć do końca
W sobote w Montrealu w kategorii półciężkiej o pasy WBA, WBO i IBF zawalczą Kowaliow-Pascal. Drugą ciekawą, ale o niższej randze walką będzie Cunningham -Głazkow w ciężkiej.
Smokin napisał(a):
byku1600 napisał(a):
bo on chciał walczyć do końca
chyba swojego...
Bezapelacyjnie do samego konca
Kowaliow zaliczy kolejną wygraną,a podczas face to face zrobiło się przez moment gorąco,Pascal zaczął,pewnie dostał za to mały bonusik
renoraines napisał(a):
Cunningham -Głazkow
Dwóch byłych rywali Adamka,z czego USS walczył z nim zarówno w cruiser jak i w ciężkiej i obydwa pojedynki przegrał,ale trzeba przyznać,że ten pojedynek w kategorii ciężkiej powinien być zapisany raczej na konto USS niż naszego Adamka. Przyznam,że ciekawy jestem tej walki,bo Cunningham potrafi naprawdę czasami zsskoczyć,tak jak zrobił to posyłać Tysona Fury na deski,jednak ostatecznie pojedynek przegrał w 7 rundzie.
Kowaliow zaliczy kolejną wygraną,a podczas face to face zrobiło się przez moment gorąco,Pascal zaczął,pewnie dostał za to mały bonusik
Otóż to , podgrzewanie atmosfery, żeby podkręcić zainteresowanie walką. Faworytem jest Kowaliew.
byku1600 napisał(a):
renoraines napisał(a): Cunningham - Głazkow
Dwóch byłych rywali Adamka,z czego USS walczył z nim zarówno w cruiser jak i w ciężkiej i obydwa pojedynki przegrał,ale trzeba przyznać,że ten pojedynek w kategorii ciężkiej powinien być zapisany raczej na konto USS niż naszego Adamka. Przyznam,że ciekawy jestem tej walki,bo Cunningham potrafi naprawdę czasami zsskoczyć,tak jak zrobił to posyłać Tysona Fury na deski,jednak ostatecznie pojedynek przegrał w 7 rundzie.
Zasłużenie wygrał Głazkow z Adamkiem. Przy walce Cunningham-Adamek w Betlejem to byl kabaret, najpierw ogłoszono remis, a potem zwyciestwo Gorala, co podsumował Lennox Lewis: Takie złe decyzje rujnują boks.
Smokin napisał(a):
byku1600 napisał(a): Mimo, iż jestem rasistą to sercem za USS
ja tak samo kibicuję Cuninghamowi
x3
Smokin napisał(a):
renoraines napisał(a): Bezapelacyjnie do samego konca
"Czasy się zmieniają ale pan zawsze jest w komisjach"
Nawiązując do filmu i emotikonki z papierosem, czas od 0:10 ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości