ULLISSES napisał(a):
A tak w ogóle, to Ilona wywołała burzę i zniknęła. Chętnie usłyszę jej zdanie na ten temat...

Nie burzę tylko chciałam dostać istotne informacje:-)
Poza tym czekam na przepięcie numeru w TPSA już miesiąc i w domu nie mam netu, a w pracy mimo moich częstych tu odwiedzin nie zawszem mam czas:-)
Poza tym fajnie jest czytać Wasze wypowiedzi jak się jeszcze nikomu perfumy nie pogryzły
Chciałam wiedzieć jak Wy to widzicie bo:
- e30 taka jaką ma Dixi - dla mnie esencja piękna i orginału, zgdazam się żę pakownaie 14 tys. na zmianę auta z dodatkami które porównuja auto do samolotu to klapa totalna.
- w swojej "oliwce" nie zmieniłabym z zewnątrz kompletnie nic oprócz odnowy lakieru bo się staruszka sypie niestety i rdzą podłazi, nawet zastanawiałm się jakby wyglądała z ringami w światłach ale byłaby to wtedy komedia na kółkach
- e36 podobaja mi się z białymi kierunkami, Mpakiet w standardzie wogóle odpada bo jest dla mnie......przebajerowany. Ale jest to tylko moja skromna opinia.
- e34 - klasa sama w sobie i nawet lekka listwa na bagazniku doprowadza mnie do łez jak coś takiego widzę.
- jakiekolwiek przeróbki w BMW typu spojlery czy ograniczniki na lampach przednich czy tylnich wywołuja we mnie spory niesmak.
Chciałam wiedzieć gdzie Wy sami macie tą granicę i jakie macie argumenty
Fajnie się to czyta.
No i macie podobne opinie do moich