Street napisał(a):
Gospodarze sprzedali ok. 35 tys. biletów więc atmosfera na pewno będzie świetna, pogoda też dopisuje. Lechia ostatnio radzi sobie całkiem fajnie,
Na mecz przyszło 36 500 kibiców. Atmosfera była niesamowita, polecam każdemu
Polecam obejrzeć filmik:
http://www.lechia.pl/news,5752-przedsma ... aczyc.html
Street napisał(a):
Legioniści muszą dzisiaj się przyłożyć.
Co do przyłożenia to pan Duda powinien dostać dodatkową karę odsiadki od meczów w ekstraklasie.
binta napisał(a):
W drugiej połowie Guilherme należała się druga żółta kartka. Wg. mnie był najlepszym zawodnikiem w naszych szeregach, ale na drugą kartkę niestety "pracował" trzykrotnie. Po ostatnim z fauli (zaraz po nim zszedł na zmianę) sędzia już wyjmował, i powinien wyjąć drugą żółtą, a w konsekwencji czerwoną kartkę.
Sędzia się nie popisał, nie wiem jak to nazwać? Brakiem odwagi/konsekwencji żeby pozbawić Mistrza Polski jakichkolwiek szans?
Bramka Colaka jak najbardziej prawidłowa, to nie było odepchnięcie a dotkniecie, kolejna sprawa że sędzia główny uznaje bramkę, po konsultacji z bocznym, a potem po konsultacji z tym samym sędzią(!!??) zmienia decyzję i dyktuje faul, gdzie sędzia nie mógł widzieć tego dotknięcia ponieważ Colak był ustawiony do niego plecami, a za sobą miał obrońcę który zasłaniał widok.
Wiele razy poruszany był temat sędziowania w naszej ekstraklasie, które jest na słabym poziomie, mówiąc prawdę jak i cała nasza liga... Zwycięstwo daje bramka Maćka Makuszewskiego po b. dobrym dośrodkowaniu Bruno Nazario.
Wg mnie bardzo dobrze zagrał Stojan Vranjes, w ataku i w obronie.
Zespół ze stolicy nie zagrał najlepszego meczu, co nie zmienia faktu że 1-0 to "najmniejszy wymiar kary", trzeba pamiętać że w Lechii nie zagrał Wawrzyniak, a Mila wszedł w końcówce.
Cytuj:
Z frekwencyjnym rekordem PGE Areny w tle Lechia pokonała w hicie kolejki Legię. Wynik ten zmusił warszawskiego lidera do powstania z wygodnego fotela i zapytania Lecha, czy nie chciałby na nim zasiąść - Kolejorz odpowie jutro.
http://www.ekstraklasa.org/lider-wstal-z-fotelaNo i odpowiedz jest:
postoimy.