Witam nie rozpisując się zbytnio, od prawie roku posiadam swoje wymarzone E34 z sekwencją M50B20 NV na fabrycznym siemensie. Rocznik 1991. I pokrótce wyposażenie, prace przy bawarce i plany

Wyposażenie:
-Alusy ASC Bruning 15" (Będą większe, w przyszłym roku może

)
-Centralny+ alarm
-Wspomaganie kierownicy
-Poduszka kierowcy
-ABS
-Klimatyzacja
-El.+ podgrzewane lusterka
-El. regulacja świateł
-Światła przeciwmgielne przód
-Obniżone zawieszenie
Zrobione w aucie od czasu zakupu:
-Blacharka (brak połowy podłogi z przodu, progi, czyli standard ;p progi aktualnie zamknięte czyli całe poszycie jest bez otworów na lewarek bo i tak jak muszę to lewaruje za podłużnice)
-Dołożone 4xEl. szyby
-Zawieszenie przód (wszystkie wachacze, łączniki itd. Amory i sprężyny w BDB stanie więc nie ruszane)
-Tłumik środkowy+końcowy
-Sonda lambda
-Pompa+visco
-Paski osprzętu
-Tarcze+klocki przód (ATE)
-Tarcze+klocki tył (TRW)
-Świece
-Wymyta chłodnica
-Boczki drzwi zmienione z śmieciowych na skóra+drewno

-I dużo innych pierdół których nie chcę mi się już wymieniać

Jeszcze pozostało mi:
-Malowanie skorupy bez dachu( lakier tragedia, ranty drzwi, standard nad tylnym zderzakiem oraz parę maluteńkich ognisk) Wiadomo przed zimą należy zrobić niestety koszta i przez taką bzdurę zaczynam zastanawiać się nad sprzedażą auta i jednoczesnym porzuceniu projektu ;/
-Listwy na ranty drzwi są jak i boczne drzwi i błotników
-Przednie błotniki nówki zajmują mi szafę ;p (stare podgnite jednego coś większego od dołu już ugryzło drugi, widać na zdjęciach pognieciony o dziwo raz wjechało mi audi a4 a później a8, czyżby spisek? ;p )
-Wymiana materiału podsufitki i słupków na czarne, stara biała podsufitka i tak faluje przy otwartym oknie