Dobra chyba sam sobie juz odpowiedz znalazłem na lederzentrum. Przyjdzie mi życ z ta jedną fałdą

Ja jestem chyba trochu nienormalny
Cytuj:
Wskazówki dotyczące fałd:
Fałd powstałych w skórze w wyniku jej użytkowania nie można niestety usunąć. Nawet po osiągnięciu krótkotrwałych efektów w wyniku wyżej opisanych zabiegów, fałdy po krótkim użytkowaniu będą wyglądały jak wcześniej. W pewnym zakresie stanowią one patynę skórzanego wyposażenia. Tylko mocne, jednostronne fałdy nie upiększają starszych skór. W wyniku obciążenia skóra ugina się zawsze w tych samych miejscach i tapicerka z czasem też poddaje się naciskom. Zagięć tych nie można usunąć ani przy pomocy jakiegoś środka ani prostych zabiegów. Włókna skóry są w tych miejscach przez częste uginanie rozciągnięte na zewnątrz, a do wewnątrz zbite i nie można im przywrócić pierwotnego stanu. Tak np.zagnieciony papier nie stanie się nawet po wyprasowaniu z powrotem całkowicie gładki. Zawsze można będzie rozpoznać miejsca załamania. W takich wypadkach można zasięgnąć porady specjalisty i dowiedzie się, czy widzi możliwość usunięcia lub złagodzenia tych zagięć.
http://lederzentrum.pl/czeste-pytania/t ... korze.htmlJeszcze mam na chacie lampe solux z promieniami na podczerwień to spróbuje tym najwyżej.