Witam.
Na wstępie mówię że przeleciałem całe forum w tj sprawie i nie znalazłem odpowiedzi na MÓj problem.
a więc:
Posiadam e46 320d 136km Sedan , od kupna miałem problem z wałem napędowym , a mianowicie :
Strasznie walił mi wał wymieniłem podpory na nowe Febi elastyczny przegub problem nie znikną , rozerwało podpory itp.
Wymieniłem drugi wał używany + podpore przednią zostawiłem bo nie była porwana itp drugą wymieniłem na febi , do tego wymieniłem przegub elastyczny i tu problem znów się zaczyna , a mianowicie przy prędkości od 40km/h czyli 2 bieg / powyżej 2tys obr. juz sie zaczyna stukanie do 3 biegu 60km/h od 60km/h do 100km/h Jest super nic sie nie dzieje od 100km/h do 140km/h wibruje mi całe auto dodam że wymieniłem poduszki pod silnikiem wyważone opony 4 sztuki . Ten problem od 40 , do 60 km/h dzieje się przy mocnym depnięciu w pedał jeśli robie to bardzo pomału prawie nie czuć , sprawdziłem w kanale mam zerwaną tuleje dyfra tą 3 cią ale czy to ma wpływ pomocy przeszukałem wszystkie fora i nie znalazłem mojego problemu więc pisze do was może ktoś jest na tyle mądry i mi powie bo ja zgłupiałem