Witam wszystkich bardzo serdecznie

. Pierwszy post na forum więc trzeba coś pokazać.
Będzie to mój pierwszy tego typu temat więc jak coś źle robię to piszczie, a postaram się szybko poprawić

.
A więc tak. Auto to moje wymarzone i ukochane BMW E46. Na mechanice zbytnio się nie znam, ale uwielbiam samochody i każdy przejechany kilomter to ogromna przyjemność z jazdy

.
Silnik 1895cm3 pojemności, 118 koni - niby malutko ale mi na początek wystarczy.
2000 rok produkcji, jestem 3 właścicielem. Auto w 2011 sprowadzone z Niemiec.
Miało jakieś uszkodzenia, to jest pewne. Ale na szczęście nie był to jakiś wielki wypadek. Raczej stłuczka czy coś tego typu.
Wyposażenie:
- szyberdach
- elektryczne szyby
- elektryczne lusterka
- wspomaganie
- klimatyzacja
+ do tego w gratisie od poprzedniego właściciela otrzymałem wzmacniacz Blaupunkt'a, głośnik Drive series crunch FatBoy
i radio Sony. Gra na prawdę przyjemnie.
Fotki foteczki:

Plany na auto oczywiście są. Jednak na drodze jakiś wielkich modyfikacji stoi... wjazd na posesje. Wczoraj wjeżdżając na podwórko optarłem czymś, więc na glebe obecnie nie ma co schodzić, bo auta na drodze nie zostawię

. Tak czy siak do zrobienie jest:
- poprawa wyglądu plastików na tunelu śrdkowym (słońce i czas zrobiły swoje)
- radio na cd oryginalne BMW (to co mam teraz wystaje za bardzo, a na kasetach żadnych utowrów już nie mam)
- skórzana tapicerka i boczki do kompletu (w swoim czasie, jak będą pieniążki i trafi się coś dobrego)
- w miare możliwości doprowadzenie do kultury drzwi kierowcy (małe wgniecenie) i tylnego zderzaka (podrapany)
- pasujące kratki w przednim zderzaku
- nowe mieszki zmiany biegów i hamulca ręcznego
- nowa gałka (ta co mam teraz jest jakaś podświetlana, ale nie podświetla, a pasjonatem takich rzeczy nie jestem)
- tłumik końcowy (spokojnie, to nie będzie brzmieć jak jakiś 500 konny potwór, zalezy mi tylko na podwójnej końcówce, aby rury były mniejsze od tego co jest teraz
- obszyta kierownica, albo nowa trój ramienna
i pewnie wiele innych rzeczy, o których w tym momencie zapomniałem
Nie chcę z niego robić nie wiadomo czego. Ma być lekko zmieniona seria, bo to pierwsze auto w rodzinie (drugim nikt nie chce jeździć od kąd jest BMW :v )
Fotek na razie tylko tyle bo byłem w sobotę na woskowaniu, ale potem ktoś jechał przez jakieś polne drogi i się lekko zakurzyło (dzieki mamo...!)
Pozdrawiam wszystkich!