Cześć wszystkim !
Na forum konto mam założone bardzo dawno temu i na początku przeglądałem jakieś tematy (wiem, że najbardziej wyszukiwałem właśnie serii 1, której wtedy tu na forum było bardzo mało i była zasypywana przez 3 i trzeba było użyć funkcji wyszukiwania, żeby znaleźć tematy z 1-nką, bo pamiętam jak przeglądałem po 70 stron galerii i nie mogłem znaleźć tematu o 1-nce) i może już coś tam postowałem w zasadzie to nie pamiętam już
Auto kupione w czerwcu 2011 z przebiegiem 120k, obecnie posiada 185k ( pierwszy rok najechałem dużo potem już coraz mniej niestety

) z zewnątrz w zasadzie stockowe tak jak to będzie zresztą widać na zdjęciach, jest to moje pierwsze auto
Galerie auta posiadam również na forum BMW-klub
Ogólnie z samochodu jestem to bardzo, ale to bardzo zadowolony i za każdym razem jak wsiadam to od razu banan na twarzy oraz po każdym opuszczeniu auta odwracam się nie raz i nie mogę odciągnąć od niej wzroku, ale to sądzę, że każdy z was ma takie coś

W samochodzie to w zasadzie przez te 4 lata to tylko była kwestia serwisowania go, bo nic się z nim poważnego nie działo (odpukać) i mam nadzieję, że będzie tak nadal i ogólnie zabawa była wcześniej z car detalingiem zabezpieczanie skór, nakładanie wosku itp (teraz niestety brakuje czasu, ale mam nadzieje, że niedługo się to zmieni) kolega Bond mi w tym bardzo pomógł za co bardzo mu dziękuje
A więc tak minęło już 4 lata od zakupu i przez te 4 lata BMW nabrała całkiem nowego wyglądu powoli z roku na rok coś tam dokładałem, ale minęło szybko i było warto robić coś na spokojnie niż w ogóle, to co zostało zmienione (nie wiem czy wszystko pamiętam na ten moment w razie czego dopiszę więcej) :
- pierwszy mod xenony i tylne lampy led (niestety nie posiadam zdjęć przed i po)
- Rączka hamulca ręcznego ///M
- Podstopnica ///M
- Zdjęcie oznaczenia modelu z tylnej klapy
- Przyciemnienie wszystkich szyb (tył 30 % przód 50 %, z najbliższym czasem planuję przód również zmienić na 30 %, żeby całe auto było jednakowe)
- Czarne nerki (przed założeniem m-pakietu teraz są zwykłe)
- Jak na razie wrzucony subwoofer (w przyszłości planuję wyrzucić subwoofer a wrzucić zestaw Alpine)
- Wymienione opony letnie na takie jak były, czyli Bridgestone Potenza w 17 teraz na 17 są zimówki
- Montaż nawigacji
- Przedni i tylni zderzak ///M
- Nowe opony lato Bridgestone oraz felgi ///M 261
- Kierownica ///M
- Mapa na 180 koni i 361 nM
- Założenie Downpipe RM-Motors ograniczenie egr oraz wywalenie DPF ( po tym zabiegu nie mierzyłem mocy, ale kiedyś na czasie podjadę na hamownie pewnie coś podskoczy z tych 180 bo osobiście czułem różnice po dokonaniu tego moda)
To chyba na tyle
A tu co jeszcze planuje :
- końcówka wydechu
- ciemniejsze szyby przód ( tak jak tył, czyli 30 %)
- gałka zmiany biegów m-pakiet
- czarna podsufitka
- zastanawiam się nad czarnymi nerkami tym razem oryginalne, jeśli się na to zdecyduje, bo wcześniej były przeze mnie malowane sprayem
- zestaw audio alpine
- listwy wewnętrzne ///M
- możliwe, że listwy progowe zewnętrzne ///M
- myślę jeszcze nad zwiększeniem mocy na lekko ponad 200 poprzez mody
Tak więc tu będą zdjęcia, które zebrałem z forum BMW-klub jakiś tam modów czy czegokolwiek a niżej będą zdjęcia jak wyglądała na początku a jak wygląda teraz 

Tu czarne nerki w macie jakoś z niecały rok po zakupie 
Tutaj po zmianie z matu na czarny połysk, osobiście była to dla mnie zmiana na plus
Tutaj jakieś zdjęcia ze środka (bardzo dawno robione jeszcze przed zabawą z kosmetyką no i potem po wrzuceniu navi, navi wrzucona jakieś 2,5 - 3 lata wstecz)

Wreszcie upragniony m-pakiet zewnętrzny (jeszcze na srebrnych felgach, felgi zostały przemalowane 2/3 miesiące później po założeniu m-pakietu)
(dokładnie rok temu była ta zmiana)Przed
Po
No i tył
przed
po
Tu widać srebrne felgi no i że jest świeżo po założeniu ten zderzak
Tutaj zmiana kierownicy jakieś pół roku temu 
Tutaj felgi 18" ale w srebrnym kolorze oraz bez m-pakietu kupione i założone ze 2 lata temu

No i tutaj też zdjęcia zebrane z BMW-klub jak wyglądała na początku a jak wygląda teraz (ile zmieniła się w ciągu 4 lat) Tak wiem, nie mam zdjęć ze środka sam nie wiem dlaczego jakoś nigdy bardzo ich nie robiłem, ale to się poprawi obiecuje
a i jak wcześniej pisałem tu już była po pierwszym modzi, czyli xenony niestety przed nie posiadam zdjęcia

Mapa
No to chyba na tyle... jak coś sobie przypomnę czy cośkolwiek to na pewno dopiszę no i... mam nadzieje, ze się podoba zapraszam do komentowania, żeby jedynki nie ginęły w gąszczu innych samochodów na forum

!