dobra facet ale naprawde w dupie mam co ty myslisz i czy jestes pozytywnie czy negatywnie zaskoczony, naprawde.
Mozesz pisac bzdury, wymądrzac sie i sledzic kazde moje slowo na forum, ale naprawde odpusc sobie pisanie w tym poscie, bo zaczelo sie od tego ze szukalem rady lub pomocy, a skonczylo sie na tym ze znalazl jakis gosc jak ty od wymądrzania sie na kazdy temat a najważniesze jest ile wydam, a nie ile zrobie. Pisalem od samego poczatku ze nie wydam astronomicznych, w ogole dla mnie nie zrozumialych kosztów jak na 16 letnie auto i TYLE i oczywiscie juz dowiedzialem sie, ze albo wydam min. 3000zl (czyli 1/3 wartosci) albo lepiej mam auto zezłomowac

. Wiecej z tematu nie wycisne, bo nawet jakbym wszystko zrobil wg ''ksiazki'' to i tak, taki gosc jak "wandii" napisałby, ze kleje wszystko na silikon, co w ogole jest jakąś parodią forum, bo forum jest od pomagania. A okazuje sie, ze trzeba wydać minimum 4000zl zeby na forum ktos napisal ze "jest ok, zrobiles dobry remont". Wnioskuje po prostu, że żal ci dupsko ściska, że mnie remont wyszedl 1300zl i motor chodzi tak jak twój, albo lepiej (pewnie zaraz przeczytam ze "na pewno nie, bo nie") a ty wydalbyś 2600 zl, dlatego tak namietnie łapiesz mnie za słowa i starasz sie udowodnić bez powodzenia, że masz rację.
Poczytaj sobie zachodnie, PRAWDZIWE fora, tam wszystko naprawiają recznie, nawet przelutowują głupie przekazniki w modułach komfortu, mimo ze stać takiego angola na 100 takich nowych, ale chodzi o to zeby zrobic jak najwiecej samemu, a tutaj trzeba wszystko kupic nowe bo regenerowane (jak wyzej napisales) to na pewno na zamiennikach i to bedzie 100% shit, pózniej "wandii" nazywa sie miłosnikiem marki

. To jest forum, wiec nie pier*ol mi tu, albo przestan sie wypowiadac jak nie potrafisz pomoc.
Temat uwazam za zamkniety
pozdro