BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 08:44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Autostrada ,duża prędkość , tuning ,bezpieczeństwo , głupota
PostNapisane: 11 grudnia 2015, 23:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
Wielkość felg nie ma znaczenia, obwód koła się nie zmienia.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 grudnia 2015, 23:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Kyokushin napisał(a):
Ja nie powiem nic więcej, poza tym że nasz dział i podobne działy na podobnych forach, są regularnie czesane przez Panów z WRD. I prawdę mówiąc dobrze. Ja chcę cały i zdrowy dojechać z rodziną z A do B i nie obchodzi mnie egzystencja jakiegoś debila testującego turbinę czy inne gówno.

Nawet jeżeli to co to zmienia? A chyba nikt nie myśli, że i panowie z WRD nie lubią przycisnąć w czasie wolnym, bo że w godzinach pracy lubią za nasze pieniądze to wie każdy kogo namierzył nieoznakowany wideorejestrator...

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 11 grudnia 2015, 23:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: 1M
Kyokushin napisał(a):
Ja chcę cały i zdrowy dojechać z rodziną z A do B i nie obchodzi mnie egzystencja jakiegoś debila testującego turbinę czy inne gówno.

Co do tej pierwszej części wypowiedzi to polecam komunikację miejską bo prędzej w Ciebie wjedzie jakiś nieogarnięty drajwer, który nie wie co się dookoła niego dzieje...jakich niestety wielu na naszych drogach niż, jak to ująłeś, debil testujący gówno. A w tej drugiej części to wyczuwam jakiś drobny ból dupy...jak się nie ma czym to się nie jedzie.

PostNapisane: 11 grudnia 2015, 23:50 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
W porównaniu z motocyklami, wszystkie samochody to dla mnie pierdziawki, włącznie z Twoim M3. Generalnie Każdy litrowy sport opierdoli je jak szmatę. To tyle w temacie bUlu dópy. Żyj z tym :)

I niezależnie od tego czym ktoś jedzie, czy dwu czy jednośladem, jak robi debilizmy na publicznej drodze, gdzie jadę ja z rodziną, to jest debilem w lub na gównie. Po prostu mam wywalone na szosowy wyścig zbrojeń.

Kilku nieogarniętych driverów już mnie obiło, a jeden 'ogarnięty' chciał chyba zabić, ale skończyło się mniej szczęśliwie dla niego.
Teraz wożę w bagażniku sekator. Jak kolejny mistrz kierownicy we mnie pierdolnie, robiący drift, testujący turbinę, czy robiący z premedytacją inny debilizm, to o ile będę w stanie ze swojego auta wyjść, to upierdolę mu nim dłonie po łokcie. Taki już jestem.

A temat zamykam, bo jest durny i do niczego nie zmierza, poza słownymi przepychankami.
Macie założony dział Kille na tego typu wypociny, tam się bawcie, ja tam w zasadzie w ogóle nie zaglądam.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1