A wiec u mnie to bylo tak
pierwsza fure jaka uzytkowalem to byl Mercedes - Benz 123 Touring 3.0 diesel 82 rok (fura ojca) kolor brazowy metalik - milo wspominam chociaz byl najstraszniejszy i najbrzydszy
druga to maluch 126p kolor bialy 89 rok (dostalem "w spadku" od mamy heheh bo stal 2 lata i zal dupe sciskal jak sie na niego ktos patrzyl) pol roku sam go remontowalem lecz wytrzymal tylko 2 tygodnie... urwalem kolo - juz wtedy czulem smak driftu hahah

i dlatego nie wytrzymal mojej proby
trzeci najbardziej pechowy samochod jak dlamnie do tej pory Opel Omega A po lifcie w Kombi 2.3 diesel 92 rok kolor szary metalik mial fochy a ja mialem sporo stluczek i wypadkow....
(fura ojca)
czwarty BMW e30 325i m20b25 Touring M-Technik II 92 rok kolor czerwony (fura ojca) - kupiona za moja rada - i jak dotej pory bardzo trafny wybor dla mnie i dla ojca

- poczatek realizacji marzen

- jest ta benia z nami do tej pory
piaty moja pierwsza wlasna fura

Mazda 323C (coupe) 95rok 1.5 DOHC 90KM kolor jakis nietypowy fioletowo niebieski metalik - kupilem od kumpla

- bardzo milo wspominam ta madzianke - ale jednak wytrzymala u mnie tylko 3 miesiace - powod -jedyny samochod ktory uzytkowalem z przednim napedem
szosta moje wlasne pierwsze BMW (obecnie na codzien)

e36 318iS m42b18 coupe 93rok kolor granatowy (mialo byc 325 coupe ale los tak chcial ze jest TA

) - bardzo fajna i najbardziej szanowane przezemnie (jak moja pierwsza dziewczyna
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
) - bardzo zadowolony jestem ze ja mam , uzytkuje juz rok czasu - nic sie nie psuje i jest THE bEST - kupilem zwykla w 100% orginale jak wyjechala z fabryki i przerabiam ja i ulepszam pod swoj gust (chyba nigdy jej niesprzedam - bo po co

lepiej kupic nastepna)
siodma kupiona 2 tygodnie temu BMW e46 320i b52b20 Toring 2000rok kolor bialy (fura ojca) - bardzo fajna najmlodsza z calej swietej trojcy trojek
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
heheh jest fajniutka ale jednak wiekszy mam sentyment do swojej e36 zupelnie sie roznia chociaz obie sa BMW serii 3 - moja sztywna szybka dzika i sportowa a ta kombiakowata spiaca i plywajaca

czego nie mozna powiedziec o pierwszej czerwonej tamta rowniez jest fajna , sztywna i gotowa do akcji hehhe
to wsio nie bede opowiadal o furach firmowych i pozyczanych dla mnie........
POLECAM TYLKO TYL NAPED

......