Lincoln napisał(a):
///Michal_s50 napisał(a):
Odjąłem od średnich czasów robionych przez m5 e39. Jaką zgodę na publikacje? Sam opublikowałeś tu te zdjęcia a z FB nie potrzebuje żadnego pozwolenia na publikacje, sprawdź regulamin tego portalu

Moje zdjęcia nawet w sieci sa moją własnością. Regulamin, regulaminem, a przyzwoitość, przyzwoitością.
Od x-10s i wyszło Ci 3s? No właśnie i tak większość domysłów wygląda: gdzieś, ktoś, coś, a to speaker, sprzedawca, monter, odejmowanie od "x" którego nikt nie zna....
forest napisał(a):
a mowil ze super seria
Gdzie tak napisałem?
alduwiel napisał(a):
W którym miejscu?
Schlebia mnie takie zainteresowanie, ale zaczynam się zastanawiać, czy to jacyś przyszli akcjonariusze/udziałowcy a może obecni

, nie wiem, może kogoś skrzywdziłem/uraziłem jak auto jeździ, że tacy odkrywcy prawdy i trudnych spraw raczyli się pochylić nad tym tematem
Wracając do rzeczywistych spraw i problemów zbliżam się do 240kkm i obawiam się, że to nie koniec

Lincoln, proszę Cie.... Udostępniłbym zdjęcie Twojej osoby to mógłbyś pisać takie rzeczy a nie w przypadku Twojego silnika
Chyba, źle mnie odbierasz bo ogólnie dla mnie Twoje auto jeździ świetnie, kiedyś nawet składałem Ci propozycje odkupu, ale już mniejsza z tym, więc nie utożsamiaj mnie z fanami klekotów i, że stąd zaczęła się "nagonka" na Ciebie.
Po prostu fajnie by było napisać jak jest naprawdę a nie mydlić oczy, ze po kolektorach i programie auto lata Ci te x sekund szybciej. Nie będę podawał dokładnej liczby bo znów się przyczepisz.
A to, ze sam chciałeś utrzymać to w tajemnicy a wrzuciłeś zdjęcie z wtryskami od podtlenku to trochę taki strzał w kolano i do samego siebie możesz mieć pretensje