ADAMO M. napisał(a):
Panowie, przesadzacie... Z delikatnym strzałem podtlenku to auto 100-200 pojechałoby na moje oko w niskie 9s a takimi czasami nikt tu się nie chwalił. Lincoln chwalił się ale czasami na poziomie 10s i taki czas wg mnie spokojnie do zrobienia bez "dodatków". W końcu seryjne m5 z warszawy jeżdżą 11s czy jakoś tak a tu kilka modów jest więc lepsze czasy nie są niczym nadzwyczajnym
To, że na zawodach było odpalane (jeśli w ogóle było ale po czasach z zawodów widać dziwny zastrzyk mocy więc pewnie tak) to nic nie zmienia bo raz, że z nitro a nawet z turbo byłby wciąż w tej samej klasie a i w sumie nikt tu się za bardzo nie chwalił czasami z zawodów.
Może i nieładnie ale bez przesady. Niektórzy na pewno za bardzo wzięli sobie to do serca bo wysyłali chyba do wszystkich którzy napisali w tym temacie pw ze szpiegowskimi informacjami i sprawdzonym info

Panowie przeczytajcie to jeszcze raz.
Żenujące jest, że krążą PW po ludziach piszących w temacie (ciekawe czemu poza autorem), a nawet doszły mnie słuchy że są obdzwaniane firmy/osoby montujące gaz z zapytaniem o konkretne auto

Jest jakieś 95% info o aucie i pytacie się o sens galerii?
--==Mały==--, a gdzie napisałem że N/A tak jedzie?
///Michal_s50, Ale czy jestem do tego zobowiązany? Pierw twierdzicie, że taki i taki czas jest niemożliwy, więc musi być nitro. Uważasz, że było tu kolesiostwo. Oba założenia są błędne. To nie jest galeria pod tytułem patrz i podziwiaj, jak zauważył Adam nikt tu się nie chwali specjalnie czasami, raz na jakiś czas jakiś filmik, fotka bez pięknych opisów - może takiej jest moje założenie? Oszukałem kogoś?
Jakie poniósł straty?