Taka sytuacja na parkingu:

Dostałem za tą obcierkę 1586 zł. z AC. Auto pojechało na malowanie wgniecionego elementu + zrobienie małej wgniotki na dachu i uchwytu lusterka ponieważ farba schodziła... Dodatkowo będzie polerka całego auta + nałożenie albo ceramiki albo kwarcu.
Znalazłem też warsztat który zaspokaja moje oczekiwania w 100% i to jeszcze niedaleko mojej pracy

Właściciel ma wielkie pojęcie o autach BMW, grubsze naprawy zawsze robi sam... O wszystkich kosztach byłem na bieżąco informowany, przy odbiorze auta pogawędka o naprawie gdzie wszystko zostało dokładnie opowiedziane

Ja jestem bardzo zadowolony, i jeszcze ze wszystkich prac dokumentacja zdjęciowa

polecam wszystkim Britcarparts w Rembertowie... A tutaj zdjęcia z naprawy FB:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 874&type=3I opis właściciela:
Po wnikliwej diagnostyce problemu wypadania zapłonów wykonaliśmy korekty paliwowe i gazowe problem ustąpił. Pozostały zakres prac to, uszczelnienie tylnego dyfra z wykorzystaniem oryginalnych uszczelniaczy , regeneracja maglownicy z dwunasto miesięczną gwarancją, uruchomienie lewej lampy ksenonowej (woda w przetwornicy) oraz serwis układu klimatyzacji z profesjonalnym odgrzybieniem za pomocą dwuskładnikowych środków Norfest BCP AutoSerwis pozdrawia nowego klienta i dziękuje za skorzystanie z naszych usług BCP...
Tydzień później jeszcze raz odwiedziłem warsztat w celu wymienienia uszczelki chłodniczki oleju którą wymieniał mi inny mechanik zaraz po kunie auta ale cały czas ciekła... Okazało się że uszczelka wcześniej nie była wymieniona tylko posmarowana silikonem

Po założeniu Ori uszczelki zero oleju przy chłodniczce... Pieniądze za niby wcześniejszą wymianę odzyskałem. Dodatkowo wymieniony olej na Motul 5W40. Przez przypadek właściciel drugi raz odgrzybił i nabił mi klimę, ale oczywiście gdy zobaczył że było to zrobione tydzień wcześniej koszta tej wymiany zostały odliczone