BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 08:12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 17 grudnia 2015, 06:05 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Cytuj:
Burmistrz Berlina: nie ma stref wyjętych spod prawa, lecz arabskie grupy przestępcze są problemem

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.html

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 17 grudnia 2015, 10:08 
Forumowicz

Moje BMW: E91
Kod silnika: N47D20O0
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153992
MAJSU napisał(a):
Daniel_85 napisał(a):
To dzicz, która przychodzi i gospodarzowi narzuca swoje poglądy, religię i prawo.. A jak nie to skraca o głowę..

No to pizda a nie gospodarz.

Daniel_85 napisał(a):
Nieudolny gospodarz wpuszcza do siebie taką zgraję i naiwnie ma nadzieję, że nic się nie stanie..
Dobry gospodarz broni swoich domowników przed takim zagrożeniem..

Dobry gospodarz nie da sobie w kaszę dmuchać a pizda będzie siedzieć za wizjerem zesikana udając że go w domu niema.

Pamiętam marsz przeciwko przyjmowaniu uchodźców w Gdańsku i kiboli z transparentem:
"Witamy w piekle zbłąkane owieczki" :super:

A moim skromnym zdaniem Jeb na stos z ćapakami.

Około 2 lata temu chcieli islamizować trójmiasto, skończyło się na płonących drzwiach meczetu, zdemolowanych kebabach i obitych brudasach.
Temat ucichł.

Prawda jest taka że są to darmozjady liczące na socjal. Są niecywilizowani, gwałty na porządku dziennym, nie szanują naszych kobiet, praw, zwyczajów i religii. A za kobiety to tylko ich lać. Staram się być cywilizowanym człowiekiem ale z tą plagą się nie da.

Ps. Majsu świetny avatar :super:

PostNapisane: 17 grudnia 2015, 13:04 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
renoraines napisał(a):
Cytuj:
Komisja Europejska ma zaproponować wkrótce powołanie, wspólnej unijnej straży granicznej do ochrony granic wspólnoty. Kraje członkowskie UE nie będą mieć prawa weta w sprawie wysłania do nich oddziałów straży.
http://www.polskatimes.pl/artykul/91824 ... ,id,t.html

Czyli jakby nie patrzeć próba okupacji granic bez zgody państw z naszego regionu, bo o tylko o te kraje chodzi..
Jedynym rozwiązaniem w takiej sytuacji powinno być opuszczenie zbrodniczych struktur unii..
Ale u nas media i swetru zamiast mówić o tych ważnych sprawach, zawracają wszystkim dupę trybunałem..
Mam wrażenie, że niedługo jak otworzę lodówkę, to wyskoczy Petru - swetru..

PostNapisane: 17 grudnia 2015, 15:54 
Forumowicz

Byle jaki temat zastępczy dla polaczków wystarczy, żeby oddali Żydom swoje państwo na tacy, głupio się przy tym ciesząc.

PostNapisane: 17 grudnia 2015, 18:44 
Cyrku ciąg dalszy http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... w&kat=1356
Tego pusta makrela nie przewidywała lub nie chciała przewidzieć a było wiadome od początku że własciwie całe państwo się przesiedli . :cisza:

P.S. W TV aktualnie dyskusja jakiś tam polskich pisarzy i padło stwierdzenie --- 'Jezus też był uchodzcą" . :szok: :szok: ................... :faint:

Jasne i miał komórę dzieki , której się dowiedział że trzeba walić przez pół świata np. do Norwegii za krąg polarny bo tam jest very good. :zdegustowany:

PostNapisane: 18 grudnia 2015, 13:40 
Forumowy terrorysta

Daniel_85 napisał(a):
renoraines napisał(a):
Cytuj:
Komisja Europejska ma zaproponować wkrótce powołanie, wspólnej unijnej straży granicznej do ochrony granic wspólnoty. Kraje członkowskie UE nie będą mieć prawa weta w sprawie wysłania do nich oddziałów straży.
http://www.polskatimes.pl/artykul/91824 ... ,id,t.html

Czyli jakby nie patrzeć próba okupacji granic bez zgody państw z naszego regionu, bo o tylko o te kraje chodzi..
Jedynym rozwiązaniem w takiej sytuacji powinno być opuszczenie zbrodniczych struktur unii..
Ale u nas media i swetru zamiast mówić o tych ważnych sprawach, zawracają wszystkim dupę trybunałem..
Mam wrażenie, że niedługo jak otworzę lodówkę, to wyskoczy Petru - swetru..

http://niezalezna.pl/74020-ryszard-petr ... obacz-memy :D

Petru jak Palikot.

Próba wprowadzenia uzbrojonych obcych jednostek także do Polski, nasza wschodnia granica jest zew. granicą ue.

inrzynjer napisał(a):
Byle jaki temat zastępczy dla polaczków wystarczy, żeby oddali Żydom swoje państwo na tacy, głupio się przy tym ciesząc.

x2

Niemcy z Merkel i Schultzem na czele nie moga pogodzić się z tym, że stracili kontrolę nad Polską.
Cytuj:
Czy Polska dopłaci do budżetu UE z powodu uchodźców?
Płatnicy netto do budżetu UE są dokładnie tymi samymi krajami, które ponoszą największy ciężar związany z przyjmowaniem uchodźców. Tymczasem kraje, które są beneficjentami budżetu, nie wywiązują się ze swojej roli" - powiedział w czwartek Schulz na konferencji prasowej po spotkaniu z przewodniczącym Komisji Europejskiej Jean-Claude'em Junckerem. Jego zdaniem w ponad 500-milionowej UE rozmieszczenie "jednego albo dwóch milionów uchodźców między państwa unijne nie powinno być problemem".
http://biznes.pl/ue/czy-polska-doplaci- ... cow/6rsgkk

PostNapisane: 18 grudnia 2015, 22:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
co za pajac... skoro to nie problem to niech zacznie od przyjęcia jednego do swojego domu.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 22:00 
Zacna persona forum

Jednego lub dwóch milionów uchodźców, no to się wygadał, miało być 160 tysięcy..
Poza tym po raz kolejny kłamie ludziom w oczy mówiąc o uchodźcach, których w Niemczech nie ma.. Są w Turcji..
Wszystkich tych ciapatych należy załadować na pontony, którymi przypłynęli i pogonić tam, skąd przybyli.. Wszystkich bez wyjątku.

Tytuł: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 21 grudnia 2015, 22:24 
Forumowicz

George Soros amerykański bankier żydowskiego pochodzenia ścigany w wielu krajach listami gończymi za malwersacje i oszustwa finansowe intensyfikuje swoje antydemokratyczne działania w Polsce. Przez środowiska GW i TVN lansowany jest zgoła odmiennie - jako wielki wirtuoz inżynierii finansowej i dobrotliwy, postępowy filantrop.

Soros mocno wspiera program Obywatele dla Demokracji. Program ma budżet o wartości 150 mln zl i jest już realizowany poprzez finansowanie ze środków tzw. Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego. Pieniędzmi dysponuje Fundacja Batorego, założona przez Sorosa.. O dofinansowanie z ostatniej puli dotacji mogły ubiegać się wszystkie liberalno-lewackie organizacje pozarządowe walczące z nacjonalizmem, patriotyzmem, rasizmem, ksenofobią i propagujące sprowadzanie do Polski nielegalnych imigrantów, FEMEN, LGBT i wspierające politykę multikulti. Warto też zapoznać się ze sprawozdaniem fundacji za 2014 r. i listą organizacji które ona sponsoruje. Jest bardzo wymowna. Dla jednych to same "nowoczesne i postępowe" - dla innych propagujące wszelkiej maści dewiacyjne mniejszości oraz realizujące decentralizacje i rozkład państwa.

Organizacje sponsorowane przez Sorosa w Polsce szkolą nawet oficjalnie policję, sędziów i prokuratorów jak skutecznie wyszukiwać, identyfikować i osadzać za tzw. „mowę nienawiści”. Szkolenia odbywają się między innymi w Centrum Żydowskim we współpracy z KG Policji.

„Mowa nienawiści” to doskonały knebel dla wszelkich przejawów patriotycznych i obronnych środowisk walczących przed zalewem Polski nielegalną imigrancką masą. Z ostatnich informacji które posiadam wynika, że celem zaplanowanych przez Nowoczesną Petru marszów protestacyjnych będzie zakładanie stałych obozowisk pod hasłami powrotu do demokracji. Najważniejsza będzie Warszawa. Mogą być llanowane naprawdę duże prowokacje i są na to olbrzymie środki finansowe.

źródło: http://amerbroker.pl/?go=content&action=show&id=176

PostNapisane: 21 grudnia 2015, 23:37 
Administrator

inrzynjer napisał(a):
George Soros amerykański bankier żydowskiego pochodzenia ścigany w wielu krajach listami gończymi za malwersacje i oszustwa finansowe intensyfikuje swoje antydemokratyczne działania w Polsce. Przez środowiska GW i TVN lansowany jest zgoła odmiennie - jako wielki wirtuoz inżynierii finansowej i dobrotliwy, postępowy filantrop.

Soros mocno wspiera program Obywatele dla Demokracji. Program ma budżet o wartości 150 mln zl i jest już realizowany poprzez finansowanie ze środków tzw. Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego. Pieniędzmi dysponuje Fundacja Batorego, założona przez Sorosa.. O dofinansowanie z ostatniej puli dotacji mogły ubiegać się wszystkie liberalno-lewackie organizacje pozarządowe walczące z nacjonalizmem, patriotyzmem, rasizmem, ksenofobią i propagujące sprowadzanie do Polski nielegalnych imigrantów, FEMEN, LGBT i wspierające politykę multikulti. Warto też zapoznać się ze sprawozdaniem fundacji za 2014 r. i listą organizacji które ona sponsoruje. Jest bardzo wymowna. Dla jednych to same "nowoczesne i postępowe" - dla innych propagujące wszelkiej maści dewiacyjne mniejszości oraz realizujące decentralizacje i rozkład państwa.

Organizacje sponsorowane przez Sorosa w Polsce szkolą nawet oficjalnie policję, sędziów i prokuratorów jak skutecznie wyszukiwać, identyfikować i osadzać za tzw. „mowę nienawiści”. Szkolenia odbywają się między innymi w Centrum Żydowskim we współpracy z KG Policji.

„Mowa nienawiści” to doskonały knebel dla wszelkich przejawów patriotycznych i obronnych środowisk walczących przed zalewem Polski nielegalną imigrancką masą. Z ostatnich informacji które posiadam wynika, że celem zaplanowanych przez Nowoczesną Petru marszów protestacyjnych będzie zakładanie stałych obozowisk pod hasłami powrotu do demokracji. Najważniejsza będzie Warszawa. Mogą być llanowane naprawdę duże prowokacje i są na to olbrzymie środki finansowe.

źródło: http://amerbroker.pl/?go=content&action=show&id=176

No niestety, jest to realne zagrożenie, podobnie jak niebezpieczne jest źródło finansowania tych działań.

PostNapisane: 22 grudnia 2015, 13:40 
Forumowy terrorysta

Szwecja nie radzi sobie z imigrantami i KE chce ulżyć Szwecji zabierając od niej 23 000 osób, co przekładałoby się na balast dla Polski w kwocie dodatkowych 1800 imigrantów. http://www.rp.pl/Spoleczenstwo/31207985 ... olski.html

inrzynjer napisał(a):

To samo dotyczy żydowskiego reżysera Polańskiego, lansowanego w ostatnim czasie na… uchodźce, bo musiał w obawie o swoje życie uciekać z USA, ale nie patrzą na to, że Polański zgwałcił dziecko i dlatego jest ścigany przez amerykański wymiar sprawiedliwości.

inrzynjer napisał(a):

Prezes zarządu fundacji Batorego Smolar jako ‘’mieszkaniec’’ tvn się opatrzył, wiec pałeczkę przejęła członkini rady fundacji Batorego rezyserka Holland, czy to na demonstracji czy wczoraj w programie Co z ta Polską.

PostNapisane: 27 grudnia 2015, 12:22 
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title, ... aid=116315
Powiedział to co jest oczywiste i co widać , ale przywódcy typu durnobrzydkiej niemieckiej makreli tego nie widzą . Szwedzi mają dośc, norwegowie kontrolują granice i odsyłaja wszystkich bez dokumentów , podobnie duńczycy --- Europa się zadławiła ciemnoskórymi nierobami , którzy wieją tam gdzie można siedzieć na dupie , nic nie robić i mieć socjal.
Po za tym niektórzy z nich to terroryści co udowodniono w Paryżu. :cisza:
Ktoś może jeszcze chce im udostępnić swój do jak premier Finlandii i nasz były Wałęsa rezydent 'nie chcę ale muszem'? :cwaniak: .................... :faint:

PostNapisane: 3 stycznia 2016, 11:07 
Cyrku ciąg dalszy -- http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title, ... omosc.html :]

PostNapisane: 3 stycznia 2016, 19:39 
Zacna persona forum

sirek napisał(a):

I bardzo dobrze, że Finlandia zamknęła granice dla ciapatych. Mróz załatwi resztę.

PostNapisane: 3 stycznia 2016, 21:08 
Administrator

Zimą też dają radę, kwestia tego, jaka muza leci w radiu :D

PostNapisane: 3 stycznia 2016, 21:13 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Najlepsza laska, która mówi, że szuka w Finlandii schronienia przed bombardowaniem w Syrii. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pewnie w Murmańsku na granicy z Rosją co rusz wybucha jakaś zbłąkana owieczka.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 3 stycznia 2016, 23:38 
Forumowicz

PostNapisane: 4 stycznia 2016, 00:04 
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/szwecja ... nia/57blk9 :cwaniak:

PostNapisane: 4 stycznia 2016, 00:50 
Administrator

Moze troche odbiegajace od tematu i stare, ale jare.

PostNapisane: 4 stycznia 2016, 11:59 
Forumowicz

Moje BMW: e38
Kod silnika: M62B44
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=156155
https://www.youtube.com/watch?v=XaCQwlYMVtY

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1