BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 13:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 11 stycznia 2016, 18:36 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
jiGsaw napisał(a):
Jawny zamach na wolność słowa.

Tak. Demonstrujących w obronie Polski szybko się złapie. 1000 gwałcących arabusów to juz trudniejszy temat.

Kto nie widzi manipulacji ?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 stycznia 2016, 19:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Frank napisał(a):
Demonstrujących w obronie Polski szybko się złapie. 1000 gwałcących arabusów to juz trudniejszy temat.

poł-żartem pół-serio ale ta czy inaczej tak to wygląda - z ciapatymi będzie walka jak z ludźmi-cieniami, bez paszportów, tożsamości, meldunku.
Wszystko ma swój kres, manipulacje też. Ja cały czas jestem zdania że kiedyś pęknie cienka nitka i zacznie się lać krew a Merkel i policja nie będą w stanie nic zrobić

PostNapisane: 11 stycznia 2016, 20:00 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
sirek napisał(a):
Hitler się w grobie przewraca i bardziej możliwe jest to ,że zmartwychwstanie niż babochłop rządzacy Niemcami cos z tym zrobi wreszcie , bo jak na razie skandal i kompromitacja.

Hitler był wielkim przyjacielem świata arabskiego i islamu. Pani Merkel tylko realizuje jego niespełnione wizje.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 10:11 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
trollu napisał(a):
Frank napisał(a):
Demonstrujących w obronie Polski szybko się złapie. 1000 gwałcących arabusów to juz trudniejszy temat.

poł-żartem pół-serio ale ta czy inaczej tak to wygląda - z ciapatymi będzie walka jak z ludźmi-cieniami, bez paszportów, tożsamości, meldunku.
Wszystko ma swój kres, manipulacje też. Ja cały czas jestem zdania że kiedyś pęknie cienka nitka i zacznie się lać krew a Merkel i policja nie będą w stanie nic zrobić

Do tego dojedzie i to prawdopodobnie niedługo. Każdy człowiek ma swoje granice, po przekroczeniu których jest zdolny do wszystkiego.
Po którymś z takich zajść ktoś nie wytrzyma i ubije pierwszego ciapatego. Potem już poleci samo.. W co to się może przerodzić każdy może sobie wyobrazić..

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 11:20 
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... aid=116494. Juz sie niemiaszki zesrali :] , co bylo do przewidzenia. :hyhy:

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 11:26 
Administrator

Cytuj:
Kanclerz zwracała przy tym uwagę na konieczność integrowania osób już przybyłych do kraju.

Tak, konieczność jest silna a początek integracji miał miejsce w Sylwestra. Setki zadowolonych kobiet w Kolonii.

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 11:43 
Frank napisał(a):
Cytuj:
Kanclerz zwracała przy tym uwagę na konieczność integrowania osób już przybyłych do kraju.

Tak, konieczność jest silna a początek integracji miał miejsce w Sylwestra. Setki zadowolonych kobiet w Kolonii.

Ona jest tak samo glupia jak brzydka -- kto z nimi bedzie sie integrowal , niech sprobuje . :rotfl: Kosa pod zebro to kwestia czasu dla faceta a kobietka moze liczyc na darmowe macanko. Brawo makrela debilizm widze postepuje ! Po sekscesach w sylwestra ona mowi o integracji :faint: :faint: :faint:

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 12:29 
Poszukaj zanim zapytasz

W kwestiach integracji - to osoba obca powinna wyrażać chęć integracji w nowym miejscu, a tutaj tej chęci jak widać nie ma.

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 12:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
http://prostozmostu.net/swiat/krwawa-bo ... -niemczech mam nadzieję, że Polak nie został ranny.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 15:06 
Administrator

jiGsaw napisał(a):
mam nadzieję, że Polak nie został ranny.

Ja tez. Źle trafiła dzicz muzułmańska. Polacy to nie niemcy, którzy patrzyli bezczynnie jak obmacują i gwałcą ich kobiety.

Kolejna akcja -

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/stambul ... ych/mk83et

Cytuj:
W wyniku silnej eksplozji w turystycznej części Stambułu nie żyje 10 osób, a 15 zostało rannych - informują tureckie media. Większość z zabitych to obcokrajowcy. Liczba ofiar może się jeszcze zmienić. Za wybuchem stał "zamachowiec samobójca pochodzenia syryjskiego" - oświadczył prezydent Turcji Recep Tayyip Erdogan. Jak dodał, wśród zabitych są cudzoziemcy.

A propos niemieckiej krytyki dotyczącej mediów w Polsce -
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,titl ... &_ticrsn=3

Cytuj:
Poziom kontroli nad mediami, z jakim mamy do czynienia w Niemczech, w Polsce byłby dziś nie do pomyślenia. W naszym kraju nie udałoby się zablokować informacji o tym, że grupa obcokrajowców napastowała i gwałciła polskie kobiety, a szef medium, który zdecydował o zatajeniu takiej informacji, odchodziłby w niesławie. Pewnie otrzymałby też haniebny tytuł hieny roku.

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 15:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Niemieccy politycy trzęsą portkami bo jak to inaczej wytłumaczyć. Sytuacja jest już taka, że po dobroci nic się nie zrobi a czekanie i zostawienie spraw swojemu biegowi tylko to pogorszy. Domyślam się że przyjmować pewnie by już ich nie chcieli ale nagle zmienią politykę o 180st to im tysiące ciapatych zaczną palić kraj, jak dalej będą ich brać to prędzej czy później, a po tym co w ostatnim m-cu się zadziało to raczej prędzej - społeczeństwo i tak pęknie i zaczną się rozruchy.
Ukryć coś można dzień czy dwa, mamy zbyt zinformatyzowany świat żeby takie rzeczy miały miejsce, no chyba że wprowadzą jakiś stan wyjątkowy, wyłączą telefony i neta ale wtedy i tak ludzie wyjdą na ulicę.
Tak czy inaczej na razie się cieszą że im żadna bomba nie walnęła a to kwestia czasu.
Nie jestem historykiem ani żadnym specem ale chyba powtarza się coś w stylu historii z Igrzysk w Monachium. Niemcy zbagatelizowali sprawę, przeliczyli się, trzymanie wszystkiego w tajemnicy a na koniec sprzątanie trupów i echa sprawy, które było słychać przez długi czas.

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 19:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
jiGsaw napisał(a):
W Państwie gdzie istnieje przyzwolenie na parady dla pedalstwa i inne wynaturzenia dochodzi do takiej sytuacji http://vod.gazetapolska.pl/12183-transp ... terweniuje :wstyd:
Jawny zamach na wolność słowa.

jiGsaw, co chcesz? Prawda w oczy kole i tyle.

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 21:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Fajnie ze ktos im powiedzial w ryj wreszcie.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 22:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: C400 4matic
Kto by pomyslal ze Bulgaria bedzie taka radykalna http://prostozmostu.net/swiat/bulgarzy- ... imigrantow :ok:

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 23:13 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Taka radykalna a mają nawet partię imigrantów :rotfl:

Obrazek

Obrazek

jiGsaw napisał(a):
http://prostozmostu.net/swiat/krwawa-bojka-polakow-z-imigrantami-w-niemczech mam nadzieję, że Polak nie został ranny.

Policja zatrzymała już pięciu polskich przestępców, oczywiście pijanych :rotfl:
http://fakty.interia.pl/raporty/raport- ... Id,1952992

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 23:21 

BAWARA napisał(a):
Kto by pomyslal ze Bulgaria bedzie taka radykalna http://prostozmostu.net/swiat/bulgarzy- ... imigrantow :ok:

przez tyle lat walczyli z 'imigrantami' to wiedzą czym to grozi :ok:

PostNapisane: 12 stycznia 2016, 23:55 
Ale geby , rodzina Adamsow. Poszukiwany -poszukiwana normalnie . :rotfl: :rotfl: ............ :P

PostNapisane: 13 stycznia 2016, 08:34 
Administrator

Tomek napisał(a):
Policja zatrzymała już pięciu polskich przestępców, oczywiście pijanych

Interia to własnosc niemiecka, wiec oczywiscie plują na nas ile wlezie. Cały ten artykuł to jedna wielka manipulacja.

Cytuj:
Interia i oczywiście fakty przeklamane, do burdy doszło po zakłóceniu porządku przez imigrantów, do żadnego ośrodka nikt nie wszedł, akcja działa się na ulicach miasteczka. A niemieccy mieszkańcy stoją za Polakami, tak jak ktoś już napisał wcześniej, a taka postawa Niemców już o czymś świadczy. Nie wiem kto w Polsce jeszcze może czytać takie bzdury... Sam trafiłem tu przez reklamę na FB i szczerze żałuję, że się tu znalazłem. Dodam tylko, że artykuł prezentuje poziom dna i mułu. Pozdrawiam.
Ten komentarz wyczerpuje temat.

PostNapisane: 13 stycznia 2016, 11:19 
Forumowy terrorysta

Frank napisał(a):
Tomek napisał(a):
Policja zatrzymała już pięciu polskich przestępców, oczywiście pijanych

Interia to własnosc niemiecka, wiec oczywiscie plują na nas ile wlezie. Cały ten artykuł to jedna wielka manipulacja.

Podobnie Newsweek Polska z Lisem , część niemiecko-szwajcarskiego koncernu Ringier Axel Springer.

Niemców prawda w oczy kole czyli wspominany transparent polskich kibiców-''Chrońcie swoje kobiety – nie naszą demokrację'' czy też szerzej to, że polski rzad broni polskiej tożsamości narodowej, gospodarki, systemu podatkowego. Dlatego tez Schultz, Oettinger w pakiecie z holenderskim Timmermansem wykorzystują cyrk komitetu obrony donosicieli ( nazwa wzieła się stąd, że TK zablokował lustrację), żeby dzięki unijnemu nadzorowi nie tracić wpływów w Polsce.

W podobnym tonie wypowiadał się Juncker obecny przewodniczacy KE, wczesniej premier Luksemburga. W jego wykonaniu to temat zastępczy, żeby odsunac uwagę od siebie, dla przypomnienia za rządów Junckera, Luksemburg stał się rajem podatkowym kosztem innych państw unijnych. http://www.polskieradio.pl/42/1699/Arty ... iu-krytyki

A propos unijnych urzędników. Tusk zabrał wcześniej głos w sprawie plucia na Polskę czy zachował standardową postawę na bacznosć lub jak kto woli ruki pa szwam przed towarzyszami sekretarzami Europy?

PostNapisane: 13 stycznia 2016, 19:40 
Forumowicz

Macie tu, bo widzę że lubicie te klimaty :D
http://wolnemedia.net/polityka/islamski ... na-niemce/
Cytuj:
W poniższym materiale wideo opublikowanym kilka dni temu, muzułmański imigrant w Niemczech przechwala się, jak on i jego kumple w siedmiu zbiorowo zgwałcili dziewicę, dopóki ta nie była „pełna brudu i spermy” i „całkowicie zdewastowana”. Jego przyjaciel był bardzo zainteresowany szczegółami, ale zdecydowanie rozczarowany faktem, że nie została zgwałcona analnie. Ten jednak wytłumaczył, że dla pociechy „pluli na nią jak na świnie”.[WP]

a jak ktoś zgłodnieje po lekturze, to zapraszam na zupkę:
http://www.gdansk.pl/wiadomosci/Liga-Mu ... ie,a,47440
Cytuj:
Zupę z soczewicy dla zmarzniętych gdańszczan rozdawali przez trzy godziny na Targu Węglowym członkowie Ligi Muzułmańskiej w ramach działań Orkiestry. Smakowała!

mniam mniam

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1