BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 12:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 13 stycznia 2016, 20:08 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Mieszkańcy Adelheim zrobili akcję podziękowania dla swoich przyjaciół z Polski.

Obrazek

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 13 stycznia 2016, 20:34 
Forumowicz

Cóż za idealna analogia! No jak to zobaczyłem to aż mi się głupio zrobiło... dopiero teraz to sobie uświadomiłem... zaplanowany i sfinansowany przez żydów przerzut do Europy setek tysięcy muzułmańskich wojowników, wspierany przez funkcjonariuszy frontu ideologicznego poprzebieranych za dziennikarzy, żydowskie fundacje szczujące ludzi, agenturę bezpieki udającą lewicowych polityków i tłumy pożytecznych idiotów pomagających w ustaleniu nowego ładu geopolitycznego na trupie chrześcijańskiej Europy, jest jak... zap***dalanie Polaków w Niemczech na produkcji za minimalną. Teraz mi wstyd... i jeszcze te Polki zmieniające pieluchy starym esesmanom... nie do wiary jakimi podłymi zwierzętami są polaczki... wstyd mi, że jestem polaczkiem...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 13 stycznia 2016, 20:41 

Tomek napisał(a):

Obrazek

przecież to jest plakat z kampanii do wyborów Parlamentarnych w Niemczech z 2013 roku.

Cytuj:
14-letni uchodźca zamordował w poniedziałek 15-letniego Litwina. Był to odwet za to, że Europejczyk kilka dni wcześniej obronił koleżankę.

http://wmeritum.pl/szwecja-15-letni-lit ... kolezanke/

PostNapisane: 13 stycznia 2016, 21:08 
Forumowicz

Byczus napisał(a):
Tomek napisał(a):

Obrazek

przecież to jest plakat z kampanii do wyborów Parlamentarnych w Niemczech z 2013 roku.

Ja myślę, że on dopiął swego tym plakatem... na nic zdało się 18 stron tego tematu, jeden plakat i dałem się przekonać że Polacy nie są wcale lepsi! :kwasny: Biję się w pierś! Najpierw trzeba spojrzeć na siebie, żeby kogoś oceniać! :kwasny:
Co tam zamachy i gwałty, polaczki są dużo bardziej perfidne... zdominowały w Rzeszy zawód sprzątaczki i sprzątają tak dobrze za minimalną, że Rasę Panów zaczęły nękać alergie...

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 06:42 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Tomek napisał(a):
Podaj proszę źródło tej informacji.

A sam plakat tak jak słusznie Byczus zauważył jest z kampanii do wyborów Parlamentarnych w Niemczech z 2013 roku.

I sądzę, że jest już mocno nieaktualny. Narodowcy w DE mają teraz zupełnie inne zmartwienia niż " inwazja z Polski " .

Warto też przypomnieć, ze w całym DE ta partia zdobyła aż 1% poparcia, dzięki antypolskiej propagandzie.

inrzynjer napisał(a):
na nic zdało się 18 stron tego tematu, jeden plakat i dałem się przekonać że Polacy nie są wcale lepsi!

:rotfl: Ja też :rotfl:
inrzynjer napisał(a):
Co tam zamachy i gwałty, polaczki są dużo bardziej perfidne... zdominowały w Rzeszy zawód sprzątaczki i sprzątają tak dobrze za minimalną, że Rasę Panów zaczęły nękać alergie...

Co tu się dziwić, żaden normalny kraj mając do wyboru muzułmańską dzicz lub inwazję szalenie precyzyjnych sprzątaczek z PL, nie wybierze alergizującej czystości przecież.

A dzieje się ciagle " coś "

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -pool.html

http://prostozmostu.net/swiat/austria-p ... ly-z-domow

http://prostozmostu.net/swiat/calais-im ... len-dzieci

Hmmm :rotfl: :chytry:

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 10:44 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Tolerancja jest dziś najbardziej nadużywanym słowem. Ja biały facet muszę dziś tolerować wszystko. Pedałów, żydów, muzułmanów, cyganów. Jeśli powiem homoseksualizm jest obrzydliwy, żydostwo ciągnie profity z swojej historii, nie chcę meczetu w moim mieście i koczowiska cyganów. To zaraz zostaje homofobem, antysemitą, islamofobem i ogólnie nazistą. Bo muszę znosić wszystko. Agresywnych muzułmanów, uciążliwych cyganów i roszczeniowe żydostwo dla których to Polska, a nie hitlerowskie Niemcy jest winna zbrodni ludobójstwa (polskie obozy śmierci). Nie słyszałem aby światowa rada żydów protestowała przeciwko tym kłamstwom. Biały facet co kocha kobietę i nie chce islamskiego i żydowskiego potopu to dziś wróg nr 1.

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 11:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
renoraines napisał(a):
Cytuj:
Tolerancja jest dziś najbardziej nadużywanym słowem. Ja biały facet muszę dziś tolerować wszystko. Pedałów, żydów, muzułmanów, cyganów. Jeśli powiem homoseksualizm jest obrzydliwy, żydostwo ciągnie profity z swojej historii, nie chcę meczetu w moim mieście i koczowiska cyganów. To zaraz zostaje homofobem, antysemitą, islamofobem i ogólnie nazistą. Bo muszę znosić wszystko. Agresywnych muzułmanów, uciążliwych cyganów i roszczeniowe żydostwo dla których to Polska, a nie hitlerowskie Niemcy jest winna zbrodni ludobójstwa (polskie obozy śmierci). Nie słyszałem aby światowa rada żydów protestowała przeciwko tym kłamstwom. Biały facet co kocha kobietę i nie chce islamskiego i żydowskiego potopu to dziś wróg nr 1.

Czyli wychodzi, że jestem takim właśnie homofobem, antysemitą, islamofobem, nazistą i jakby tego było mało patriotą do tego.. Samo zło dla dzisiejszej multikulti, spedalonej europy.. Tolerancja to najgorsza głupota jaka może być dla wolnego człowieka.. Skoro jestem wolnym człowiekiem, żyję w wolnym, cały czas demokratycznym (dla komuchów i idiotów niekoniecznie) kraju, to nie muszę tolerować tego całego szajsu..

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 13:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: / Chevrolet Evanda
Kod silnika: T20SED
Garaż: viewtopic.php?f=55&t=171130
Ja też jestem homofobem, antysemitą, islamofobem, itp. itd. nie wstydzę się tego i jestem z tego dumny, zawsze będę przeciwko tej zarazie trawiącej teraz Europę, a w Polsce nie życzę im szczęśliwego życia znając kręgi nienawiści panującej w naszym kraju do ich moim zdaniem braku kultury i wartości ludzkich. :cisza:

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 15:20 

Cytuj:
Trzylatek zgwałcony w ośrodku dla uchodźców. Norweska policja wszczęła śledztwo

http://www.tvp.info/23580371/trzylatek- ... a-sledztwo
:cenzura: :cenzura: :cenzura:

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 15:41 
Byczus napisał(a):
Cytuj:
Trzylatek zgwałcony w ośrodku dla uchodźców. Norweska policja wszczęła śledztwo

http://www.tvp.info/23580371/trzylatek- ... a-sledztwo
:cenzura: :cenzura: :cenzura:

To tylko te dzikusy mogly zrobic. :przestraszony: ....... :shoot:
Dlatego nie powinni zyc miedzy cywilizowanymi ludzmi tylko gdzie idziej , klepiac biede i bylejakie zycie takie jakie mieli dotychczas. :cisza:

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 16:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
"– Nie można narzucać pojedynczego kodu kulturowego, który wskazywałby, jakie zachowania są dobre a jakie złe, ponieważ żyjemy w wolnym społeczeństwie – skrytykowała pomysł władz Linda Hagen z firmy Hero, która prowadzi 40 proc. norweskich ośrodków dla uchodźców. – Musi być tolerancja dla postaw, które mogą wydawać się niemoralne z punktu widzenia tradycyjnych norm – dodała."

Niech pierwsza odda im swoje dziecko.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 18:30 
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5 :hyhy:

A bomby majo ?!!! :rotfl: :rotfl: ............

PostNapisane: 14 stycznia 2016, 18:40 
Przyjaciel forum

http://ndie.pl/niemiecka-stacja-telewiz ... ol-islamu/ co na to hitler?

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 01:51 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
jiGsaw napisał(a):
"– Nie można narzucać pojedynczego kodu kulturowego, który wskazywałby, jakie zachowania są dobre a jakie złe, ponieważ żyjemy w wolnym społeczeństwie – skrytykowała pomysł władz Linda Hagen z firmy Hero, która prowadzi 40 proc. norweskich ośrodków dla uchodźców. – Musi być tolerancja dla postaw, które mogą wydawać się niemoralne z punktu widzenia tradycyjnych norm – dodała."

A kontekst tej wypowiedzi był taki że pani Hagen mówiła szkoleniu imigrantów nt. norm obowiązujących w europejskim społeczeństwie i dotyczył nauczenia ich toleracji wobec norm europejskich. Ale po co sięgać do źródeł i czytać ze zrozumieniem, jeśli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów :rotfl:

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 05:30 

Tomek napisał(a):
jeśli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów :rotfl:

to co z tym w.w. plakatem wyborczym? :)

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 09:42 
Forumowicz

Pani Hagen stosuje po prostu typową żydowską etykę sytuacyjną, której uczą się z Talmudu. Np. czy Żyd powinien ratować tonącego goja w szabat? - Tak, jeśli nie ratowanie go mogłoby zaszkodzić Żydom. Dla nich coś takiego jak prawda nie istnieje - prawdą jest to, co przynosi im zysk w danej chwili. Czy gwałt na trzylatku jest zły? Niekoniecznie, jeśli uznanie tego za potworną zbrodnię miałoby przeszkodzić w zalewie Europy imigrantami. Dlatego tak nienawidzą cywilizacji europejskiej opartej na etyce chrześcijańskiej i greckim stosunku do prawdy (prawda leży tam gdzie leży).

Ten bełkot pani Hagen:
Cytuj:
– Nie można narzucać pojedynczego kodu kulturowego, który wskazywałby, jakie zachowania są dobre a jakie złe, ponieważ żyjemy w wolnym społeczeństwie

oznacza po polsku po prostu, że Europejczycy nie powinni żyć wg swoich zasad, jako jedyna cywilizacja. Wszystkie inne tak, ale nie biali ludzie - państwa Europejczyków to WOLNE SPOŁECZEŃSTWA, w których nawet zasady przeciwstawne z wrogich nam cywilizacji mają być równouprawnione.
Czyli stała gra - Afryka dla Afrykańczyków (można bestialsko mordować białych farmerów z całymi rodzinami) i trzeba to uszanować, Azja dla Azjatów i trzeba to uszanować (wyrzucanie białych turystów z okien to nie rasizm), w krajach arabskich trwa ludobójstwo chrześcijan i trzeba to uszanować, tylko Europa jest dla wszystkich.

Ten artykuł spodoba się Tomkowi:
http://mediumpubliczne.pl/2016/01/jesli ... w-kolonii/
Cytuj:
Ataki w Kolonii nie są wyrazem szczególnego zdziczenia muzułmanów, a generalnego stosunku mężczyzn do kobiet.

Kiedy patrzę na to, co zdarzyło się w Kolonii, przypominają mi się ostatnie badania Fundacji Ster, z których wynika, że 23% kobiet w Polsce doznało gwałtu. Od taty, brata, kuzyna, kolegi z pracy, wujka, dziadka i byłego partnera. To my, nie muzułmanie, gwałcimy polskie kobiety.

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 10:10 
Przyjaciel forum

Tomek napisał(a):
jiGsaw napisał(a):

A kontekst tej wypowiedzi był taki że pani Hagen mówiła szkoleniu imigrantów nt. norm obowiązujących w europejskim społeczeństwie i dotyczył nauczenia ich toleracji wobec norm europejskich. Ale po co sięgać do źródeł i czytać ze zrozumieniem, jeśli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów :rotfl:

Chłopie, jeszcze chwila i nikt nie będzie nawet reagował na Twoje posty. Jeżeli nie zrozumiałeś to wklejam jeszcze raz i pogrubiam to co trzeba.

A dla nich przecież normą jest seks z dziećmi, napastowanie/bicie kobiet według widzi mi się (ubiór itp.), itd. Już nie mówię o mordowaniu za tzw. "plamę na honorze". itd.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 12:15 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Niemiecki policjant: nie możemy aresztować imigrantów w obawie przed rasizmem.

http://prostozmostu.net/swiat/niemiecki ... d-rasizmem

inrzynjer napisał(a):
Pani Hagen stosuje po prostu typową żydowską etykę sytuacyjną, której uczą się z Talmudu. Np. czy Żyd powinien ratować tonącego goja w szabat? - Tak, jeśli nie ratowanie go mogłoby zaszkodzić Żydom. Dla nich coś takiego jak prawda nie istnieje - prawdą jest to, co przynosi im zysk w danej chwili. Czy gwałt na trzylatku jest zły? Niekoniecznie, jeśli uznanie tego za potworną zbrodnię miałoby przeszkodzić w zalewie Europy imigrantami. Dlatego tak nienawidzą cywilizacji europejskiej opartej na etyce chrześcijańskiej i greckim stosunku do prawdy (prawda leży tam gdzie leży).

:ok:

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 13:20 
Przyjaciel forum

Jednego tylko nie rozumiem. Od LAT w mediach imigranci itp. mieli taryfę ulgową i ich występki były tematem tabu lub manipulowano faktami np. nie przedstawiając danych na temat pochodzenia, czy też używano ogólnych pojęć jak "napastnik, bandyta". Pod tym płaszczykiem ochronnym kolekcjonowaliśmy w Europie coraz to ciekawszych przybyszów, od lat.

Teraz NAGLE wszyscy się obudzili i ZEWSZĄD trąbią o KAŻDYM incydencie rozdmuchując to do niewyobrażalnej skali (która nota bene jest na tyle duża, że trzeba o tym mówić).

Dla mnie to czysta manipulacja z zewnątrz (Żydzi?). Ktoś chce zniszczyć europę, doprowadzić do jawnej agresji i wojny domowej w UE naszej cywilizacji z cywilizacją islamu. A przecież jest też dużo normalnych ciapków w Europie, którzy sobie pracują i są tu już od pokoleń. Oni też padną ofiarą i będą musieli się opowiedzieć po jednej ze stron konfliktu, jak myślicie do kogo oni dołączą w dniu ostatecznego rozwiązania kwestii muzułmańskiej?

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 15 stycznia 2016, 14:01 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
jiGsaw napisał(a):
Jednego tylko nie rozumiem. Od LAT w mediach imigranci itp. mieli taryfę ulgową i ich występki były tematem tabu lub manipulowano faktami np. nie przedstawiając danych na temat pochodzenia, czy też używano ogólnych pojęć jak "napastnik, bandyta". Pod tym płaszczykiem ochronnym kolekcjonowaliśmy w Europie coraz to ciekawszych przybyszów, od lat.

Teraz NAGLE wszyscy się obudzili i ZEWSZĄD trąbią o KAŻDYM incydencie rozdmuchując to do niewyobrażalnej skali (która nota bene jest na tyle duża, że trzeba o tym mówić).

Dla mnie to czysta manipulacja z zewnątrz (Żydzi?). Ktoś chce zniszczyć europę, doprowadzić do jawnej agresji i wojny domowej w UE naszej cywilizacji z cywilizacją islamu. A przecież jest też dużo normalnych ciapków w Europie, którzy sobie pracują i są tu już od pokoleń. Oni też padną ofiarą i będą musieli się opowiedzieć po jednej ze stron konfliktu, jak myślicie do kogo oni dołączą w dniu ostatecznego rozwiązania kwestii muzułmańskiej?

W sumie to jest jasne kto może skorzystać na starciu chrześcijaństwa (jakie by ono nie było) z islamem.. A jak już wywołają wojnę to po wszystkim przyjdą sobie i zgarną co lepsze pozostałe kąski.. W ramach reparacji i odszkodowań za coś tam..

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1