BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 16:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 22 stycznia 2016, 11:09 
Uzależniony od forum :)

Obrazek

https://www.facebook.com/pudzianowski.o ... =3&theater

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 22 stycznia 2016, 11:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Frank napisał(a):
inrzynjer napisał(a):
zamień muslim na black i też idealnie pasuje
Ale trzeba uczciwie przyznać, że czarnych złapanych w siatkę to oni sobie sami statkami dostarczyli.

Pomysł był dobry, tylko potem zlikwidowano im miejsca pracy, a nie odesłano ich z powrotem do Afryki...

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 22 stycznia 2016, 11:45 
Forumowy terrorysta

inrzynjer napisał(a):
Cytuj:
Do tego ośmieszać wystąpienia działaczy LGBT, którzy negują, że rodzina to mężczyzna i kobieta

Ludzie nie rozumieją nawet najbardziej elementarnych spraw - np. takich właśnie, że feministki i tym podobny syf jest po prostu opłacany przez obce rządy poprzez fundacje (np. Adenauera), żeby rozbijać społeczeństwo. Ludzie myślą, że to niewinne, oddolne ruchy walczące "o słuszną sprawę". Nie zastanawia ich jednak np. to: czemu feministki robiące zawsze aferę o byle gówno, nie pisnęły słówkiem po wydarzeniach w Kolonii, które były przecież idealną okazją dla nich do wrzasku o męskich szowinistycznych świniach traktujących kobiety jak przedmiot. Nikogo nie zastanawia, że feminizm jest wymierzony tylko w białych mężczyzn. Jeżeli powiesz, że te ruchy są sterowane, to masy tępaków nazwą cię spiskowcem i oszołomem.

Można postawić pytanie z jakich źródeł finansowany jest KOD/komitet obrony donosicieli, wśród którego powiewają również tęczowe flagi. Lider KOD nie płacił alimentów na dzieci, zadłużenie ponad 80 tys zł, zwolnił się z pracy aby demonstrować, a … Towarzystwo Dziennikarskie z Sewerynem Blumsztajnem i Jackiem Żakowskim na czele przyznało liderowi KOD „Nagrodę Wolności”, którą naprędce ustanowiono.
Cytuj:
Żadnej niezręczności w związku z przyznaniem nagrody właśnie Mateuszowi Kijowskiemu nie widzi członek kapituły przyznającej wyróżnienie Jacek Żakowski. Jego zdaniem lider KOD poświęcił rodzinę... wybierając „wyższą konieczność”. - Jak jest sytuacja, którą oceniamy jako wyższą konieczność, to rodzina cierpi! I jeżeli człowiek decyduje się zapłacić tak ogromną cenę, by zrobić coś dla kraju jak pan Kijowski, to tym bardziej należy mu się szacunek i uznanie – tłumaczy w rozmowie z „Super Expressem” Jacek Żakowski z kapituły przyznającej nagrodę.
http://niezalezna.pl/74333-nie-zart-lid ... y-wolnosci oraz http://niezalezna.pl/49575-zakowski-szk ... za-telefon

PostNapisane: 22 stycznia 2016, 19:37 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 90 325i,Z 3 1.9i
http://www.rmf24.pl/raporty/raport-fala ... t103536189

Nie chcą do nas.Chyba się popłaczę....ale ze śmiechu :rotfl:

PostNapisane: 22 stycznia 2016, 22:01 
Forumowicz

Mogło być i tak:

PostNapisane: 22 stycznia 2016, 23:17 
Pierwsze kroki

Mam nadzieję, że dojdzie do referendum. Jestem pewien, że ludzie tłumnie by na nie poszli.

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 16:09 
Forumowicz

żadna błazenada w postaci jakiegokolwiek referendum nie jest nam do niczego potrzebna

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 17:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
nie wiem czy już było, znalazłem przypadkiem

czysty skok na kasę. Ta bezsilność jak nie chcą dać za friko kwitu na życie, co ma człowiek począć :rotfl:

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 18:08 
Częsty bywalec

Moje BMW: Brak
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-holandia-utworzyla-specjalna-jednostke-policji-do-ochrony-uc,nId,2078174
To jest najlepsze:
Rzecznik podkreślił też, że zadaniem nowej jednostki będzie zapewnienie ochrony mieszkańcom ośrodków dla uchodźców przed protestami, zastraszaniem i napaściami ze strony miejscowej ludności.

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 18:27 
Forumowy terrorysta

mr18 napisał(a):
czysty skok na kasę.

Otóż to, nie uchodźcy a imigranci.

mr18 napisał(a):
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-holandia-utworzyla-specjalna-jednostke-policji-do-ochrony-uc,nId,2078174
To jest najlepsze:
Rzecznik podkreślił też, że zadaniem nowej jednostki będzie zapewnienie ochrony mieszkańcom ośrodków dla uchodźców przed protestami, zastraszaniem i napaściami ze strony miejscowej ludności.

Miejscowi Holendrzy jeśli się sprzeciwią to zostana postawieni przed Miedzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości, z Rotterdamu do Hagi kawałek :rotfl:.

Po trzecie, niezwiązane z imigrantami, ale pokazuje również pfu tolerancje i poprawność polityczną.
Czarni aktorzy i reżyserzy bojkotują ceremonię Oscarów z powodu braku nominacji dla czarnych.
Czas na wprowadzenie nowych kategorii oskarowych: czarny pierwszoplanowy, czarny drugoplanowy. :rotfl:

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 18:38 

Cytuj:
Masturbacja w jacuzzi, defekacja do brodzika czy molestowanie - imigranci wzbogacają kulturowo niemieckie pływalnie.

http://pl.blastingnews.com/europa/2016/ ... 46679.html

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 18:49 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
renoraines napisał(a):
Czarni aktorzy i reżyserzy bojkotują ceremonię Oscarów z powodu braku nominacji dla czarnych.
Już to dawno pisałem, biali powinni bojkotować znaczną część dyscyplin sportowych z powodu braku miejsc na podium dla białych :rotfl:

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 19:02 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 540&E39 528
Kod silnika: M62B44&M52B28TU
nie znalazłem w tym temacie, więc napiszę. Wiecie że Rosjanie chociaż się ogarnęli i dopadli dzicz w DE?

http://prawicowyinternet.pl/slowianska- ... niemczech/

I nie mam zamiaru być tu obiektywny. Powinno się tak zrobić wszędzie i wprowadzić terror skierowany na brudasów. A nie że oni terroryzują białych.
Dobrze że Rosjanie są zgranym narodem na emigracji - z tego co ja wiem.

V8 Eisenmann, 10J, Dupowóz
viewtopic.php?f=6&t=146942

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 19:25 
Administrator

Pablo325i napisał(a):

jak jeden ze sprawców to opisuje na filmiku ( trzeba właczyc napisy i wybrać język - automatyczne tłumaczenie )

Cytuj:
"Było nas 7 razem z nią. Dwóch na podłodze ją trzymało, a my we trzech na górze, jeden na dole, jeden wyłaczył światło i zaczął gwałcić ją, a ona byłą dziewicą, wyobrażasz, ziom? Nas sześciu chłopów w łóżku..." w tle słychać popierający śmiech, gwałciciel dumnie kontynuuje: "Przysięgam ci, stary, ona była dziewicą, my ją gwałciliśmy, a ona płakała że już nie może, że jesteśmy świńmy, a my pluwaliśmy na nią" Narrator jeszcze w miare kulturalnie przetłumaczył na rosyjski wypowiedź "nowego niemca"

No zagotowałem się jak to przeczytałem... Biedne dziecko... 13 lat i skrzywdzona na całe życie.

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 19:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
jaki terror na brudasów? to jest zwykła obrona. lepiej nie pisać "że ruscy sterroryzowali ciapatych" bo zaraz ktoś to podchwyci i pójdzie fama. Prawda jest taka, że im dalej na wschód tym ciapaci będa mieli ciężej. Kolega z pracy ma jakaś znajomą w niemczech, nie wiem gdzie ale ciapaci podobno tylko polaków się boją ;)
sam czasami się zastanawiam ile informacji do nas dociera, ile jest przytuszowanych, naciąganych itd ale jak widac sytuacja ciągle się zaostrza, ciekawe co się będzie wyprawiać za pół roku

ten filmik z tym chwalącym się ciapatym się już przewijał

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 19:54 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Pablo325i napisał(a):
nie znalazłem w tym temacie, więc napiszę. Wiecie że Rosjanie chociaż się ogarnęli i dopadli dzicz w DE?

Oba "newsy" są zmyślone. Ta strona to kręcona przez Kreml propagandówka, podobnie jak oryginalne "źródło" http://www.therussophile.org.

trollu napisał(a):
sam czasami się zastanawiam ile informacji do nas dociera, ile jest przytuszowanych, naciąganych itd ale jak widac sytuacja ciągle się zaostrza, ciekawe co się będzie wyprawiać za pół roku

Z Moskwy to akurat docierają wszystkie i padają na bardzo podatny grunt :rotfl:

Natomiast Europa powinna się uczyć od Holendrów z Eindhoven http://euroislam.pl/kaznodzieje-nienawi ... -eidhoven/ Z 10 lat temu już jedną taką grupę deportowali. Szkoda że w Polsce nikt nie ma odwagi nikogo deportować do Moskwy.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 20:01 
Administrator

http://prawicowyinternet.pl/islamski-im ... ecja-wita/

ten filmik tez jest zmyślony przez Moskwę ?

Tomek, ja rozumiem,ze mozna ruskich nie lubić, ale wydaje mi się, ze przesadzasz i przez to pewnych rzeczy nie chcesz dostrzegać.

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 20:11 
Forumowicz

Cytuj:
Prawda jest taka, że im dalej na wschód tym ciapaci będa mieli ciężej. Kolega z pracy ma jakaś znajomą w niemczech, nie wiem gdzie ale ciapaci podobno tylko polaków się boją

:rotfl:
Jak oni się tu znajdą, to polaczki będą srały pod siebie. Przecież to się już dzieje i nie potrzeba tysięcy ciapatych - wystarczy garstka czeczenów i polaczki są bite jak szmaty we własnym państwie. Wystarczy jeszcze mniejsza garstka cyganów i białe dzieci są zastraszane i okradane, a białe cioty-rodzice nie pisną słówkiem w ich obronie. Ani czeczeni ani romowie, nie są nawet w połowie tak agresywni i nieprzewidywalni jak czarni i arabowie z krajów muzułmańskich.
Dlatego roz***dala mnie ten bełkot o "Polakach ratujących Europę" i "kibicach, którzy na to nie pozwolą". Kibice potrafią głównie drzeć nachlane ryje i zachowywać się agresywnie wobec spokojnych przechodniów z tego, co jak dotąd w życiu zaobserwowałem. Niestety... Polacy nie są ani zbyt odważni, ani nawet zbyt rozgarnięci i dlatego ten kraj wygląda jak wygląda. Poza tym żadne podwórkowe przepychanki z kozojebcami nic tu nie pomogą, bo problem polega zupełnie na czym innym.

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 20:21 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
http://m.dw.com/en/russia-uses-the-refu ... a-18989796

Jeszcze trochę i Putin będzie czołgami ratować rosyjską mniejszość w Niemczech.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 23 stycznia 2016, 20:28 

inrzynjer napisał(a):
Dlatego roz***dala mnie ten bełkot o "Polakach ratujących Europę" i "kibicach, którzy na to nie pozwolą". Kibice potrafią głównie drzeć nachlane ryje i zachowywać się agresywnie wobec spokojnych przechodniów z tego, co jak dotąd w życiu zaobserwowałem. Niestety...

ciężko się nie zgodzić.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1