BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 23:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Biedni uchodźcy z Afryki i Bliskiego Wschodu
PostNapisane: 29 stycznia 2016, 21:21 
Forumowicz

Cytuj:
Jak już pisałem trochę wcześniej, musisz bardzo nie lubić Polski i Polaków, bo nic tylko plujesz jadem..

Podawanie faktów to nie plucie jadem, ale istotnie nie lubię większości imbecyli żyjących obecnie na tych terenach, popierających socjalistyczne lewactwo, z brakiem jakiegokolwiek instynktu samozachowawczego, nie znających własnej historii.
Cytuj:
Byłem jakiś czas na tym całym wspaniałym zachodzie, i dobrego słowa o tamtejszych kobietach nie powiem.

Kto powiedział, że zachód jest wspaniały? To, że gdzieś jest jeszcze gorzej nie oznacza, że u nas jest dobrze.
Cytuj:
W porównaniu do nich Polki to wręcz cnotki.. Nie byłeś nigdzie oprócz czosnkowej ojczyzny to się nie wypowiadaj..

No niestety byłem i żałuję, a jeszcze tego brakowało żebyś ty mi rozkazywał czy mam się wypowiadać :rotfl:
Cytuj:
Jak ci się w Polsce nie podoba to wracaj tam, gdzie twoje korzenie.. I przestań takie bzdety wypisywać..

Skończ te gimnazjalne pyskówki cycu i jeśli gdzieś napisałem kłamstwo to się odnieś merytorycznie, a nie jakimś emocjonalnym bełkotem.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 29 stycznia 2016, 21:28 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Frank napisał(a):
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Uchodzca-pchnal-nozem-22-letnia-pracownice-osrodka-dla-uchodzcow-w-Szwecji-Kobieta-nie-zyje,wid,18124802,wiadomosc.html

Cytuj:
Uchodźca pchnął nożem 22-​letnią pracownicę ośrodka dla uchodźców w Szwecji. Kobieta nie żyje

15-letni imigrant :mur: :wstyd:

Obrazek

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 29 stycznia 2016, 22:28 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Tomek napisał(a):
Odnalazła się zgwałcona przez uchodźców 13-latka. Okazało się że puszczała się z 19-letnim Niemcem a całą historę zmyśliła http://www.spiegel.de/politik/deutschla ... 74642.html

Wybacz, ale po tym, jak niemieckie media ukrywały i tuszowały to co się działo w Sylwestra, ich wiarygodność spadła do zera i kolejne , kojące sumienie władzy artykuły nic tu nie zmienią.

PostNapisane: 29 stycznia 2016, 23:12 
Forumowicz

Cytuj:
Jeden z głównych niemieckich dziennikarzy Udo Ulfkatte w szczerym wywiadzie wyznaje, że niemieckie media są kontrolowane przez CIA które dostarcza materiałów. To samo dotyczy innych krajów europejskich. Można pisać artykuły proamerykańskie i proeuropejskie byle nie prorosyjskie.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 02:43 
Uzależniony od forum :)

Cytuj:
W Hamburgu dwóch imigrantów zaatakowało 24 letniego mężczyznę, który był na spacerze ze swoim dzieckiem.

http://ndie.pl/niemcy-brutalny-atak-imi ... iem-wideo/

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 09:17 
Byczus napisał(a):
Cytuj:
W Hamburgu dwóch imigrantów zaatakowało 24 letniego mężczyznę, który był na spacerze ze swoim dzieckiem.

http://ndie.pl/niemcy-brutalny-atak-imi ... iem-wideo/

Trzeba czekać aż wsadzą kosę pod żebro jakiemuś mądrali z Bundestagu to wtedy ruszą dupy . :kwasny:
Zakaz wjazdu i odsyłanie na południe lub np. do USA inaczej cała Syria i inne afanistany i Jemeny się tu przeniosą i będą uskuteczniać swoje dzikie zwyczaje. :cisza: :cisza: .............

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy- ... osc/l2ypd2 - :1.2: :1.2:

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 10:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Tomek napisał(a):
Frank napisał(a):
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Uchodzca-pchnal-nozem-22-letnia-pracownice-osrodka-dla-uchodzcow-w-Szwecji-Kobieta-nie-zyje,wid,18124802,wiadomosc.html

Cytuj:
Uchodźca pchnął nożem 22-​letnią pracownicę ośrodka dla uchodźców w Szwecji. Kobieta nie żyje

15-letni imigrant :mur: :wstyd:

Obrazek

Ci ludzie wyrzucaja swoje dokumenty, i podają w urzedach co im sie żywnie podoba, a ze mlodociani maja wieksze przywileje to kazdy z tych koni ma teraz po 15 lat

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 11:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 540&E39 528
Kod silnika: M62B44&M52B28TU
W przypadku tego gościa z dzieckiem to trochę późno się wybrał na spacer w tak niebezpiecznym kraju jak Niemcy. Na jego przykładzie widać że warto mieć przy sobie nóż. Ja biorę ze sobą w pewnych sytuacjach, miejscach. A jako że mieszkam w DE to żona z dzieckiem wychodzi tylko w dzień i ma przy sobie paralizator. Oczywiście paralizator czy nóż to nie pistolet, ale lepsze to niż gołe ręce!
Ale myślę nad ogarnięciem jakiejś lepszej broni.
Ogólnie unikam spacerów bo to nie moja bajka... Poruszam się autem.
Umiesz liczyć? Licz na siebie ;)

Ciekawe jak sytuacja będzie rozwijać się dalej.
Gdzieś niedaleko mnie, parę kilometrów, jakiś brudas chciał zgwałcić kobitkę, która była z małym dzieckiem na spacerze. Żona mi mówiła...
A więc i w mojej okolicy trzeba uważać. Robi się jak w filmach sensacyjnych.

V8 Eisenmann, 10J, Dupowóz
viewtopic.php?f=6&t=146942

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 12:07 
Forumowy terrorysta

Santino napisał(a):
Ci ludzie wyrzucaja swoje dokumenty, i podają w urzedach co im sie żywnie podoba, a ze mlodociani maja wieksze przywileje to kazdy z tych koni ma teraz po 15 lat

Zgadza się, to jedno. Drugie, państwo islamskie dysponuje maszynami drukarskimi i pustymi syryjskimi oryginalnymi paszportami, bazami danych itd, co daje możliwość tworzyć dokumenty nie do odróżnienia.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 16:00 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
http://o2.pl/artykul/zamaskowani-mezczy ... 269237889a

Cytuj:
Agresywny tłum przebiegł przez stację kolejową w Sztokholmie. Wcześniej rozdawali ulotki, w których pisali, że to zemsta za zabicie pracowniczki schroniska przez somalijskiego nastolatka.
Agresywni mężczyźni atakowali każdego, kto nie wyglądał na Szweda. Głównie jednak celowali w nieletnich uchodźców, pozbawionych opieki rodziców. Najpierw grupa 200 osób rozdawała ksenofobiczne ulotki zatytułowane "Dość tego". W chwilę potem cześć z nich ruszyła do ataku.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 16:10 
Częsty bywalec

Za niedługo ludzie całkiem wezmą sprawy w swoje ręce, to, że teraz jest moda na lewactwo i tolerancję, nie oznacza że tak będzie zawsze. Trendy ulegają zmianom czasami ;) Na zachodzie pewnie potrwa to jeszcze jakiś czas ( mam nadzieję że krótki, bo szkoda Europy ), gdyby sytuacja miała miejsce w Polsce, pewnie "prosty lud", który wszystko powinien kupić, unormowałby sytuację dużo szybciej. No, ale jest jeszcze jedna kwestia - parcie niektórych do wojny, i może być tak, że sprawa rozwiąże się w inny sposób. Na pewno masa brudasów, w razie ewentualnego konfliktu, nie będzie pomocą, tylko bardzo dużym problemem. Z tym, że trzeba pamiętać, że nasi najbliżsi "wrogowie" z zachodu, mają bardzo duże tradycje w rozwiązywaniu problemów etnicznych podczas konfliktów zbrojnych.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 19:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
Daniel_85 napisał(a):
musisz bardzo nie lubić Polski i Polaków, bo nic tylko plujesz jadem..
Też to zauważyłem.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 21:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Pablo325i napisał(a):
Na jego przykładzie widać że warto mieć przy sobie nóż. Ja biorę ze sobą w pewnych sytuacjach, miejscach.

np idąc do kuchni? Co widać na przykładzie tego zaatakowanego? Urządziliby turniej szermierki?
Sam noszę ze sobą nóż ale raczej nie mam zamiaru używać go jako broni. Wyciągając nóż trzeba wiedzieć jak go użyć i czym to może grozić. Chodziłeś na jakieś kursy samoobrony itp? Trochę głupio zginąć pchniety własnym nożem, być może nawet samemu sobie wbijając swój własny nóż w podbrzusze. Pomijam to, że w DE z tego co wiem prawo jest dość rygorystyczne jeżeli chodzi o noże.
Sytuacja z w/w ciapatymi pokazuje, że może i warto nosić ze sobą nóż ale najpierw lepiej wybrać się na kurs samoobrony i dowiedzieć się jak odprawić gościa z nożem

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 22:26 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
inrzynjer napisał(a):
Skończ te gimnazjalne pyskówki cycu

Sugeruję Ci trochę mniej emocjonalny ton wypowiedzi.

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 22:30 
Forumowicz

podol napisał(a):
Daniel_85 napisał(a):
musisz bardzo nie lubić Polski i Polaków, bo nic tylko plujesz jadem..
Też to zauważyłem.

No wiem... poniżej na filmie jestem nagrany od drugiej minuty, zobacz jak tu pluję jadem :kwasny: :

To tym bardziej bezczelne, że w młodości przyjeżdżałem na wakacje do Pollin:
Cytuj:
Od połowy lat 80. do Polski przyjeżdżają wycieczki z izraelską młodzieżą, Jednak zachowanie zarówno potomków Żydów ocalałych z Holokaustu, jak i ich ochroniarzy woła czasem o pomstę do nieba. Demolują hotele, zamawiają striptizerki, a nawet załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne w pościel.

dobra, koniec OT :rotfl:

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 22:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: C400 4matic
inrzynjer, ty jestes chlopie jakis zakompleksiony?Siejesz niepotrzebny zamęt na forum,bawi cie to internetowy napinaczu?Jaka jest sytuacja w Polsce kazdy widzi,ale obrazajac ciagle swoj naród,świadczy tylko o tobie kim jestes.

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 23:15 
Forumowicz

BAWARA napisał(a):
inrzynjer, ty jestes chlopie jakis zakompleksiony?Siejesz niepotrzebny zamęt na forum,bawi cie to internetowy napinaczu?Jaka jest sytuacja w Polsce kazdy widzi,ale obrazajac ciagle swoj naród,świadczy tylko o tobie kim jestes.

Jak dotąd to wy siejecie zamęt na forum solidarnie na mnie wjeżdżając, jakby temat był o mnie. Dlaczego? Bo napisałem jakiś bzdetny, nieistotny post o tym, że Polki się puszczają (co jest prawdą) a w zamian przeczytałem, żebym się nie wypowiadał i najlepiej wyprowadził z Polski. Więc dobrze, nie będę już tak pisał moi husarze, przepraszam :serce:

PostNapisane: 30 stycznia 2016, 23:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: C400 4matic
inrzynjer, Co do Polek niestety sie zgadzam.Przez dwa lata dorabialem sobie na bramce stojac w klubie w soboty gdzie przychodzi duzo ciapatych i murzynow.Tak to prawda Polki sie puszczaja.Najgorzej jak sobie wypija,wychodzily okolo 2 w nocy z delikwentem i wsiadali razem do taksowek.Nastepna sobota i przychodzila ta sama dziewczyna i brala nastepnego(zaznaczam ze nie prostytutka).Co sobote patrzylem na to i przyznam-nie szanuja sie.Natomiast nie tylko Polki,bedac w Anglii miesiac u znajomego na wakacjach niemialem problemu by zaliczyc rodowita Brytyjke.Takze troche to inny temat,bardziej chodzi o to,ze napisales o tym jacy Polacy to miekkie faje,ze nie potrafili by sie zjednoczyc i bronic przed imigrantami itp.Wyluzuj jak ktos wczesniej wspomnial,da sie wyczuc u ciebie jad w stosunku do Polakow.

PostNapisane: 31 stycznia 2016, 10:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
może imigranci samolotami nie przylecieli ale tak dla rozluźnienia :rotfl:

PostNapisane: 31 stycznia 2016, 12:39 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Brytyjski dziennik „The Daily Telegraph” dotarł do stenogramu z posiedzenia Komisji Europejskiej z dnia 13 stycznia, dotyczącego coraz bardziej napiętej sytuacji na tle ekscesów wszczynanych przez część przybyszów z Afryki, Azji i Bliskiego Wschodu. Choćby takich jak masowe napastowanie kobiet w czasie nocy sylwestrowej w Kolonii i wielu innych miastach kontynentu.
Jak się okazuje, szefostwo Komisji losem kobiet mało się przejmuje. Zamierza za to walczyć z - jak to ujęto - „fałszywymi skojarzeniami” wiążącymi narastanie niektórych przestępstw z napływem imigrantów! Atakowanie kobiet przez imigrantów w Kolonii to - zdaniem KE - wyłącznie „kwestia porządku publicznego”, której nie powinno odnosić się do sprawy masowej migracji. „Jeżeli chodzi o przestępstwa w Kolonii, to są one kwestią porządku publicznego i nie mają powiązania z kryzysem uchodźczym” -cytuje Timmermansa wypowiadającego się podczas posiedzenia Komisji „Telegraph”.
http://wpolityce.pl/swiat/279980-poraza ... wu-blysnal

Timmermans, znany z ataków na Polskę, znowu błysnął :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cytuj:
Angela Merkel "wykazuje oznaki psychicznego załamania" i "straciła kontakt z rzeczywistością"
http://wpolityce.pl/swiat/279791-cenion ... ywistoscia

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2695 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1