BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 9 czerwca 2025, 15:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 135  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2014 / 2015 - Zapraszam wszystkich. Kultura ! :)
PostNapisane: 16 lutego 2016, 16:26 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e30
Kod silnika: m10B18
Garaż: e30 316 '87
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=168435
cinek_328 napisał(a):
Może i kariery nie zrobi ale kasy zarobi.

Przecież tylko po to przyszedł do Legii. Nikt mu takich pieniędzy by nigdzie nie zaoferował.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 16 lutego 2016, 17:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
pavloo napisał(a):
binta napisał(a):
Przy jego wejściu na boisko, reakcja z trybun była podzielona. Gwizdy również było słychać. Nie ma się co dziwić, facet grał tam, gdzie grał, więc na szacunek musi sobie zasłużyć. Nikt go z miejsce "nie pokocha".

byłem z dziewczyna na 202 troszkę było słychać jęki, nawet pare ku** sie posypało... :kijemgo:
jednak myślę ze jak zwykle to bywa w ekstraklasie, parę asyst/bramek, deklaracji/wypowiedzi i ludzie go zaakceptują :zawstydzony:

Ja byłem na 220 (chyba mało witamin, bo jakiś taki niewyraźny :) ). Tak, zgodnie z tym co napisałem wcześniej, i z tym co piszesz teraz, reakcja trybun była podzielona. Co jest zrozumiałe.

Obrazek

Rafał napisał(a):
Przecież tylko po to przyszedł do Legii. Nikt mu takich pieniędzy by nigdzie nie zaoferował.

Dokładnie. No, może nie tylko po to. Osiągnąć jakiś sukces, na pewno też ;)

cinek_328 napisał(a):
Ciekaw jestem czy zagra w Poznaniu? Czy też zgłosi kontuzje. Czyli zagrał tak większość meczy w Poznaniu.

To nie "Okręgówka" , i nie samowolka. Po pierwsze, jeśli zawodnik cokolwiek zgłasza, zaraz przechodzi szereg badań, więc oszukać nic nie oszuka. Po drugie, uciekanie się od grania w meczu z Lechem, byłoby z jego strony zwykła oznaką bojaźni, ucieczki przed odpowiedzialnością, czy najnormalniej w świecie brakiem profesjonalizmu.

Co do drugiej części zdania, grając w Lechu, w większości meczów sugerował kontuzję ?? Bo nie rozumiem :niepewny:

PostNapisane: 16 lutego 2016, 18:35 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Osiągnąć jakiś sukces, na pewno też ;)

Przepraszam ale o jakim sukcesie mówisz? Mistrza Polski już ma, nic więcej w Polsce nie osiągnie ;) Jestem pewien, że transferu do Legii nie traktował w kategoriach sportowych, nawet w 1%. W Polsce ma status gwiazdy, w każdej innej lidze byłyby "szeregowcem". Nie jest to piłkarz ani wybitny ani młody, dobrze zaadoptował się polskiej lidze i mądrze z tego korzysta. 99% z nas zrobiłoby to samo na jego miejscu.
Podobna sytuacja była z Radoviciem. Chłop zdał sobie sprawę, że w Legii i tak nic wielkiego nie osiągnie więc zdecydował się, że pod koniec kariery pojedzie grać dla pieniędzy. Jak wiadomo nie udało mu się tam zrobić kariery ale co zarobił to jego.
Polska liga nie jest w żaden sposób atrakcyjna pod względem sukcesów i każdy piłkarz który tu przychodzi i mówi "Legia (można zamiennie wstawić Lecha) to wielki klub", po prostu pieprzy głupoty. Każdy jeden który przychodzi do Ekstraklasy, traktuje to jako przystanek przed "wielką karierą". To samo będzie z Nikoliciem chociaż on pewnie będzie miał dwa wybory, albo pójdzie do średniaka Bundesligi po czym wyląduje w amatorskiej drużynie tego klubu albo pójdzie do Chin i zarobi pieniądze jak Radovic.
Cierzniak poskarżył się PZPN -owi, że Wisła nie chciała go puścić do Legii już teraz. Póki ma z nimi kontrakt ma robić to co mu klub każe więc nie wiem o co mu chodzi.

PostNapisane: 17 lutego 2016, 10:20 
Przyjaciel forum

Rafał napisał(a):
binta napisał(a):
Osiągnąć jakiś sukces, na pewno też ;)

Przepraszam ale o jakim sukcesie mówisz? Mistrza Polski już ma, nic więcej w Polsce nie osiągnie ;) Jestem pewien, że transferu do Legii nie traktował w kategoriach sportowych, nawet w 1%. W Polsce ma status gwiazdy, w każdej innej lidze byłyby "szeregowcem". Nie jest to piłkarz ani wybitny ani młody, dobrze zaadoptował się polskiej lidze i mądrze z tego korzysta. 99% z nas zrobiłoby to samo na jego miejscu.
Podobna sytuacja była z Radoviciem. Chłop zdał sobie sprawę, że w Legii i tak nic wielkiego nie osiągnie więc zdecydował się, że pod koniec kariery pojedzie grać dla pieniędzy. Jak wiadomo nie udało mu się tam zrobić kariery ale co zarobił to jego.
Polska liga nie jest w żaden sposób atrakcyjna pod względem sukcesów i każdy piłkarz który tu przychodzi i mówi "Legia (można zamiennie wstawić Lecha) to wielki klub", po prostu pieprzy głupoty. Każdy jeden który przychodzi do Ekstraklasy, traktuje to jako przystanek przed "wielką karierą". To samo będzie z Nikoliciem chociaż on pewnie będzie miał dwa wybory, albo pójdzie do średniaka Bundesligi po czym wyląduje w amatorskiej drużynie tego klubu albo pójdzie do Chin i zarobi pieniądze jak Radovic.
Cierzniak poskarżył się PZPN -owi, że Wisła nie chciała go puścić do Legii już teraz. Póki ma z nimi kontrakt ma robić to co mu klub każe więc nie wiem o co mu chodzi.

Dlatego też napisałem to z przymrużeniem oka ;)

Co do Cierzniaka, nie znam do końca jego formy złożenia pisma do Związku, ale jeśli się nie mylę, to chodzi o wcześniejsze rozwiązanie kontraktu z winy klubu. Nie wiem tylko na jakiej podstawie, ale skoro tak postąpił, ma chyba jakiś realny powód.

Tymczasem, od nowego sezonu zawodnikiem Bournemouth może zostać Drągowski. Fajnie by było jakby... Polak zastąpił Polaka, a ten odchodzący zasilił szeregi Legii. Daleka droga ;)

PostNapisane: 17 lutego 2016, 12:56 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
Dużo ludzi pisało że Fin symulowal kontuzję w ostatniej kolejce, ile w tym prawdy, nie wiem :).

PostNapisane: 17 lutego 2016, 14:31 
Przyjaciel forum

cinek_328 napisał(a):
Dużo ludzi pisało że Fin symulowal kontuzję w ostatniej kolejce, ile w tym prawdy, nie wiem :).

Napisałeś... "Czy zgłosi kontuzję. Czyli zagrał tak większość meczy w Poznaniu". Nie za bardzo zrozumiałe to co napisałeś, ale można wywnioskować, że symulować kontuzję w niejednym meczu rozegranym w Poznaniu :/

Co do ostatniej kolejki, i wiedzy, że nie przedłuża kontraktu i na pewno odchodzi, to nic nadzwyczajnego, że nie zagrał w ostatnim meczu. Po pierwsze, zawodnik przed ewentualnym transferem i testami medycznymi, nie chciałby w ostatnim meczu sezonu doznać jakiejś kontuzji. Po drugie, jak dobrze pamiętam to sam trener Urban już nie chciał żeby grał.

PostNapisane: 17 lutego 2016, 15:10 
Zacna persona forum

Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
Urban chciał żeby grał a ten zgłosił uraz więc dlaczego nie mógłby zgłosić jakiegoś naciągnięcia przed meczem z Lechem czego bym nie chciał, bardzo mnie ciekawi jego występ w Poznaniu.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 08:38 
Przyjaciel forum

Chińczycy dają za Nikolica... 10 mln. Euro. Napastnika u siebie chce mieć wicemistrz Chin, którego trenerem jest Sven Goran Ericsson.

Jeśli informację się potwierdzą, pomału można się żegnać z Nemanją.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 09:53 
Zacna persona forum

Szczerze Ci powiem że szkoda, lepiej żeby został chodź 10 baniek to bardzo ciekawa oferta.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 10:07 
Przyjaciel forum

cinek_328 napisał(a):
Szczerze Ci powiem że szkoda, lepiej żeby został chodź 10 baniek to bardzo ciekawa oferta.

Normalne, że lepiej jakby został, ale prawda jest taka, że dla zespołów z naszej ligi oferty rzędu 1-2 mln. Euro są trudne do odrzucenia, a co dopiero 10 mln.... Sam Nikolić ponoć powiedział, że nigdzie się nie śpieszy (decyzja należy przede wszystkim do klubu). Trudno się w sumie nie dziwić. Dogrywa chociażby ten sezon, zdobywa tytuł "króla strzelców" z dużą przewagą nad drugim zawodnikiem, liczba zdobytych bramek jest imponująca, udaje się do tego zdobyć tytuł mistrza Polski na 100-lecie klubu, jedzie z Reprezentacją na Euro. Czego więcej chcieć ?? Odejście do Chin to oprócz wielkiego zarobku, mimo wszystko wielka niewiadoma, a po ew. zdobyciu tego co opisałem wyżej, a także dobrym występie na Euro, nie powinien mieć większego problemu ze znalezieniem dość konkretnego klubu w Europie.

Ps. Mam wrażenie, że Legia gra na zwłokę, by szybko pozyskać jeszcze kogoś naprawdę konkretnego w jego miejsce, bo oferty 10 mln. Euro się po prostu nie odrzuca.

PostNapisane: 18 lutego 2016, 21:48 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
Dobra, jutro 23 kolejka - ciekawie będzie w niedzielę - obstawiam Legię i Ruch, w sobotę; wygląda na ostrą strzelaninę w Bielsku i Niecieczy...Piątek - zwycięstwo Jagi bądź remis, Piast - i tu niewiadoma, ale mam nadzieję że wpadną 3 punkty. :]

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

PostNapisane: 19 lutego 2016, 08:45 
Przyjaciel forum

marojbl napisał(a):
Dobra, jutro 23 kolejka - ciekawie będzie w niedzielę - obstawiam Legię i Ruch, w sobotę; wygląda na ostrą strzelaninę w Bielsku i Niecieczy...Piątek - zwycięstwo Jagi bądź remis, Piast - i tu niewiadoma, ale mam nadzieję że wpadną 3 punkty. :]

Oba mecze dzisiaj zapowiadają się ciekawie. Nie pogniewałbym się na 2 remisy :)

PostNapisane: 19 lutego 2016, 15:00 
Przyjaciel forum

Carlos Eduardo z Rubina Kazań na celowniku Legii. To byłby konkretny transfer, na pozycję na którą szukamy ostatniego wzmocnienia.

http://legionisci.com/news/66402_Carlos ... Legii.html

Profil zawodnika.

http://www.transfermarkt.pl/carlos-edua ... eler/52406

PostNapisane: 20 lutego 2016, 14:24 
Przyjaciel forum

Wczorajsze wyniki:

* Jagiellonia - Śląsk 2:1

* Piast - Pogoń 0:0

Oglądałem oba mecze. Same spotkania bez rewelacji. Cieszą kolejne stracone punkty przez Piasta :)

Dzisiejsze mecze:

15:30 Korona Kielce - Lechia Gdańsk
18:00 Podbeskidzie B-B - Lech Poznań
18:00 Termalica B-B. - Cracovia

Wg. mnie goście nie powinni przegrać swoich meczów. Trzeba pamiętać jednak o tym, że Lechia zagra chociażby bez Janickiego i Wawrzyniaka, a Lech bez Trałki i Linettego.

Z dość pewnych źródeł. Rafał Wolski w Poniedziałek zostanie wypożyczony do Wisły. Poza tym, ciekawy transfer zrobiła Cracovia, która sprowadziła z Romy, bodajże Słowaka.

PostNapisane: 20 lutego 2016, 15:00 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
binta napisał(a):
Dzisiejsze mecze:

Wg. mnie goście nie powinni przegrać swoich meczów. Trzeba pamiętać jednak o tym, że Lechia zagra chociażby bez Janickiego i Wawrzyniaka, a Lech bez Trałki i Linettego.

No i ciekawe jeszcze, jak dzisiaj z pogodą na naszych boiskach, bo wczoraj w Gliwicach, delikatnie mówiąc warunki były nie najlepsze :D

PostNapisane: 20 lutego 2016, 15:13 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
binta napisał(a):
Dzisiejsze mecze:

No i ciekawe jeszcze, jak dzisiaj z pogodą na naszych boiskach, bo wczoraj w Gliwicach, delikatnie mówiąc warunki były nie najlepsze :D

Zgadza się. Aura na pewno nie sprzyjała graniu. Widzę, że w Kielcach nie jest tragicznie :ok:

PostNapisane: 21 lutego 2016, 11:06 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Podbeskidzie - Lech 1:4

Lech po słabym meczu znów traci punkty. Zaczęło się od szybko straconej bramki. Po przerwie udało się wyrównać jednak później było już tylko gorzej. "Górale" po całkiem dobrej grze zasłużenie wygrywają.

PostNapisane: 22 lutego 2016, 09:28 
Przyjaciel forum

.Jacek. napisał(a):
Podbeskidzie - Lech 1:4

Lech po słabym meczu znów traci punkty. Zaczęło się od szybko straconej bramki. Po przerwie udało się wyrównać jednak później było już tylko gorzej. "Górale" po całkiem dobrej grze zasłużenie wygrywają.

Jedna bramka dla Podbeskidzia ze spalonego, ale nawet jakbyśmy ją odjęli, to i tak "Górale" , by wygrali 3:1 ;)

Zagłębie - Legia 1:2 - Kolejna wygrana Legionistów, i już tylko 1 punkt do Piasta, który w Sobotę będzie grał na trudnym terenie w Gdańsku. Cieszy bramka i asysta Kucharczyka.

Górnik - Ruch 0:2 - W derbach górą Ruch, który dzięki wygranej umacnia się w pierwszej ósemce, natomiast Górnik po porażce grzęźnie na dole tabeli.

PostNapisane: 22 lutego 2016, 09:31 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
ale nawet jakbyśmy ją odjęli, to i tak "Górale" , by wygrali 3:1 ;)

;)
Tym spotkaniem Lech przekreślił swoje dołączenie się do walki o mistrza.

PostNapisane: 22 lutego 2016, 11:07 
Przyjaciel forum

Rafał napisał(a):
binta napisał(a):
ale nawet jakbyśmy ją odjęli, to i tak "Górale" , by wygrali 3:1 ;)

;)
Tym spotkaniem Lech przekreślił swoje dołączenie się do walki o mistrza.

Myślisz ?? W sumie jakbyśmy teraz podzielili punkty, to Lech miałby 16, a Piast 24. 8 straty. W sumie na tym etapie, to sporo. Wg. mnie pierwsza czwórka złoży się z Legii, Piasta, Cracovii, i chyba mimo wszystko Lecha.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2681 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 135  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1