Cytuj:
ja wiem że piernik do wiatraka ma się tak że wiatrak się może rozpierniczyć ale co mają światła do pijanych kierowców jest dla mnie zagadką poliszynela.
W zasadzie to już nic nie ma wspólnego skoro dla Naszego bezpieczeństwa jeździmy na światłach i pozwalamy także jeździć pijanym kierowcom.
Cytuj:
Swoją drogą - jeżeli chodzi o tych pijanych, już wsadzają do pierdla, już są sądy 24 godzinne, już auta konfiskuja
....a statystyki zatrzymań pijanych kierowców rosną.
Cytuj:
ja naprawdę nie wiem co może ludziom do rozsądku przemówić.
Niech alkohol drożeje.....najlepiej 100% wzwyż. Dożywotne konfiskowanie prawa jazdy, bez możliwości wyrabiania nowego, nakładanie kar finansowych coby do końca życia się nie wypłacił i bez rzadnego pobłażania....będą przynajmniej pieniądze na jakiekolwiek zadośćuczynienie od państwa dla osób i rodzin poszkodowanych.
Skoro pierdel nie jest w stanie przestraszyć zuchwalca, to niech chociaż jakaś korzyść z tego będzie.
Pójdzie do pierdla i co......jeszcze taki "cham" siedzi za Nasze podatki.
Na wolności niech jeździ na rowerku lub pieszo i zarabia na karę. Jeśli nie będzie się wywiązywał z płatnościami to skończy na ulicy pijąc metanol, bo alkohol drogi i sam się wykończy.
We wszystkim idziemy łamiącym prawo na rękę, a człowiek, który zawsze trzymał się prawa może się tylko drapać po tyłku.
Skoro nie da się zwalczyć skłonności ludzi do prowadzenia aut w stanie nietrzeźwym to niech chociaż jakieś korzyści z tego faktu będą.
Rora.....czas na drugą turę, bo temat jest bardzo ciekawy